outfit from florida

Shorts fra americandreams.dk, bustier fra Runwaydreamz, sko fra Converse, earcuff fra H&M, solbriller fra Ray-Ban

20 kommentarer
  1. Det er nesten skummelt hvor tynn du er. Det er ikke rart om mange anoretikere får inspirasjon fra deg. Men det skal selvsagt ikke hindre deg i å legge ut bilder, du må jo få lov til det. Men du kunne gjort det klart for følgerne dine at du ikke oppfordrer til anoreksi og at du tar avstand fra det. Du kunne også sagt ifra om at du ikke har trent deg til en slik kropp. Men fått frem at det er sånn du er skapt, og at du spiser hva du vil uten å legge på deg. For det er helt sikkert jenter der ute som sliter og som får “thinspo” fra dine bilder.
   Jeg sier ikke dette for å være mot deg på noen som helst måte, men bare for at ikke publikummet ditt skal tro at de kan sulte seg til en slik kropp som du har. Du er blitt såpass populær på instagram (og på bloggen) at jeg synes du skal være ditt ansvar bevisst 🙂 Ha en fin kveld videre.

  2. Jeg likte shortsen, men jeg synes ikke toppen og tilbehøret passet sammen. Dessuten er klærne fra runwaydreamz noe av det styggeste jeg har sett. Klærne fra runwaydreamz er rett og slett harry! Det ser ikke akkurat så veldig fint ut med shortser som såvidt dekker rumpa.
   Til slutt vil jeg anbefale deg å dra til den nærmeste frisøren i Førde for å få klipt håret ditt. Det er ikke normalt med så langt hår og det i hvertfall ikke i 2014. Langt hår er ikke “in”, men på 1500-tallet var det
   Btw: du har en fin slank kropp 😉

  3. Til deg anonym over her:
   Hallo? Hun må jo få lov til å ha håret som hun vil uten at folk som deg skal kommentere? Alle er forskjellige, la hun gjøre som hun vil.

  4. Okey. Til daniel: Hva mener du med at ingen vil kle seg som henne? Likte veldig godt shortsen,men bustie er ikke min greie. Sånne Converse er populære og fine.
   Til Charlotte: Jeg har sett Kristine Ullebø 5 ganger i virkeligheten,og tro meg hun er ikke så tynn. På bilder kan det se ut som at hun er tynn ,men hun har en fin kropp i virkeligheten.
   Til Anonym: Du kan ikke be en person du ikke kjenner om å klippe håret ! Man må jo få håret sitt slik man vil uten at noen skal kritisere deg !
   Da har jeg sagt mine meninger !

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg