perfect friday

– messy room – 

Vellykket fredag: check! Vi vorset hos Ingvill, og der var det musikk, dansing og hæla i taket for alle penga. Haha, så utrooolig gøy! Deretter dro vi videre og møtte mange kjentfolk, så kvelden ble utrolig bra. Våknet relativt tidlig i dag og har til nå spist en god frokost. Faktisk sitter jeg med treningsklærne på at the moment, så jeg tenkte å løpe en tur på fjellet etter denne oppdateringen her. Kribler i kroppen etter å trene, jippiii. Etter det skal jeg møte Julie og vi skal dra og BADE! Haha, ikke ute, men inne, i boblebad med badehette på og full pakke. Sykt random at vi kom på det, gleder meg supermye haha ♥ Det skal bli så deilig.

Forresten, TUSEN hjertelig takk for alle tipsene på reise-dilemmaet mitt. Hadde aldri trodd jeg skulle få så mange kommentarer! Hva skulle jeg gjort uten dere? Føler jeg vet litt mer hvor jeg vil nå, men har ikke bestemt meg helt enda da.

En til forresten: Jeg jobber med ukens spørsmål og spørsmålsrunde fra Florida for øyeblikket, så det kommer om ikke lenge! Tenkte også å lage en enkel videoblogg hvor jeg viser hvordan jeg redigerer bildene mine, hvis det er av interesse? Fikk jo så mye hyggelige tilbakemeldinger på de to siste videoene mine!

29 kommentarer

Siste innlegg