noe man aldri angrer på

– you never regret a workout, but you’ll always regret skipping one –

Haha, finnes det en mer passende quote egentlig? Jeg har funnet ut at når man skal trene så må man pakke bort disse evigvarende diskusjonene med seg selv oppi hodet hvor man vurderer om man skal dra eller ikke, det eneste man skal gjøre er følgende: ikke tenk, bare gjør det. Man føler seg jo alltid superbra etterpå! Denne uka har jeg både gått på fjelltur med mamma, trent styrke på Spenst, powerwalket og jogget min vanlige løype på fjellet to ganger – så nå kan jeg ta kvelden fremfor tv’en med god samvittighet etter ukens femte treningsøkt! 🙂

Mange har spurt hvor langt det er opp til det fjellet jeg jogger til, og jeg fant ut i dag at jeg bruker 20 minutter opp til toppen. Her er det altså grusvei, passe bratt og jeg jogger i et greit tempo. Denne løypa er min absolutt favoritt-metode å trene på! Her får jeg trent kondisjon og i tillegg får jeg frisk luft og en nydelig utsikt når jeg kommer på toppen. Det å jogge på tredemølle innestengt på et treningssenter kan ikke måle seg i forhold.

Både shortsen og genseren er fra Nike. Overdelen er helt fantastisk å trene i, det er ca. den eneste jeg bruker for tiden. (Selvfølgelig vasker jeg den hele tiden, haha)

18 kommentarer

Siste innlegg