mitt hjärta blöder

Vel, i dag folkens, i dag har jeg gjort litt av hvert. Jeg har vært hos hudlegen og fant ut at jeg har fått solskade i ansiktet!! (Heldigvis er det enkelt å “kurere” det) Jeg har øvd til tyskprøve. Jeg har spist enda mer muffins fordi lilesøsteren min har bursdag i dag. Jeg har pratet i telefon og skypet med Håkon som lever det gode liv i San Fransisco.

Så ja, en fin dag med andre ord. Bortsett fra at jeg nettopp fant ut at språkreise-reunion som er i helga blir uaktuelt for min del. Jeg GRINER!!!!! Mitt hjärta blödar?. ♥ Jeg hadde gledet meg til denne festen helt siden dag 1 i Florida. Sinnsykt kjipt å ikke få møtt gjengen.. Men ja, som dere vet har jeg vært på reis i flere måneder nå. Det blir rett og slett altfor mye, spesielt nå som skolen har startet for fullt igjen. Jeg har en del planer denne helga, og jeg har mye arbeid med bloggen som jeg ikke bare kan sluntre unna. Jeg har nemlig fått meg regneskapsfører nå, og da har jeg en svær jobb fremfor meg hvor jeg må sortere alt av inntekt, kvitteringer og mye styr. Flybillettene er crazy dyre i tillegg, så ingenting klaffer egentlig. *Gråååååter* Det.er.så.upraktisk.å.bo.i.Førde. Men jeg har en fin helg å se frem til likevel! Får lage en egen liten reunion med Florida-folka i Oslo i nær fremtid.

Se så lykkelig!! Åh, jeg er så takknemlig for denne reisen.

Dere som skal på reunion: kos dere så siiiiinnsykt mye!! I miss u guys. Kommer til å gråte av savm når jeg får snapchats fra festen på lørdag, haha!

18 kommentarer
  1. When you write about the trip it makes me always kinda smile. So good to hear you had so much fun in Florida and that you’re so thankful for it! Have a good week Kristine! ♥

  2. You really ought to consider doing something with your life other than just taking photos of yourself and your girlfriends and modelling for a second-rate clothing “designer”. Girls have far more potential than just their looks. You set such a poor example for young girls.

  3. Ohh it is a pity u can’t attendt :// the party
   Do u have a public snapchat for us please. ? It would be amazing to see you posting snapchat stories!!
   Xx Barbora

  4. Hei! Kan du fortelle litt angående solskaden osv? Lurer litt på om jeg har det selv skjønner du 🙂 Sånn hvordan du har fått den, hvordan det behandles og hva som kan skje liksom? hehe. Fine bilder btw

  5. Ida Maria: Hei du! Jeg har mest sannsynlig fått den fordi jeg har blitt solbrent i ansiktet en eller annen gang i løpet de siste årene.. Synes det var litt rart i og med at jeg tåler sola veldig bra og aldri har blitt skikkelig solbrent, men jeg har visst vært uheldig likevel. Det som skjer er at blodkarene i ansiktet sprenges, deretter øker talgproduksjonen og man får “nupper”/prikker i ansiktet,som kan minne om små kviser. Har hatt disse nuppene en stund nå, så derfor dro jeg til hudlegen for å spørre hva det var for noe, og det var altså ikke kviser – men en følge av at huden min er solskadet. For å bli kvitt nuppene må man ha laserbehandling, så jeg skal utføre en slik behandling om 3-4 uker 🙂 Grunnen til at jeg venter så lenge er fordi man kan ikke eksponere huden for noe som helst sollys 3 uker før behandlingen.

   Håper du fikk svar på det du lurte på! Gleder meg til å bli kvitt dette nåå, wiie 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg