dagens outfit

Jeg kom nettopp inn døra, etter en spontan treningstur med mamma. Vi tok en deilig joggetur på fjellet som vanlig, og det er såååå sinnsykt herlig når man kommer på toppen og har den utsikten. Gull verdt. Nå tenkte jeg å lage vafler ettersom det er det eneste som frister, jeg sliter nemlig litt med appetitt for tiden. Skikkelig rart, siden jeg aldri pleier å miste matlyst.. Altså, selv når jeg hadde kyssesyken hadde jeg lyst på mat, og en av grunnene til at jeg ble såpass fort frisk var nettopp fordi jeg spiste som normalt. Nesten i alle fall. Men ja, jeg spiser selvsagt, det er bare det at ting ikke frister på samme måten som før. Noen som har hatt det slik før og vet hva jeg kan gjøre? ♥

Uansett, over til andre saker! Her er dagens outfit. Det er ganske fint vær om dagene, så jeg utnytter de til å bruke skjørt og slikt mens jeg enda har sjansen. Gøy å pøøønte seg litt da. Jeg er by the way enig med dere om at håret mitt trenger en liten klipp! Det er blitt for langt og slitt nå, synes rett og slett det bare ser fælt ut. Vel, så får vi se hvor lang tid det tar før jeg får plassert rumpa mi i frisørstolen, da. Har egentlig litt lyst å ta ombre før jeg klipper det, kun for å sjekke om jeg kler det. For om det blir stygt så skal jeg jo klippe det av uansett, ikke sant. Hmm, vi får se. Noe må i alle fall gjøres snart, haha!

Genser fra Caroline Roxy for Bubbleroom, skjørt fra Ivy Revel, solbriller fra Choies

Hva synes dere? 

37 kommentarer
  1. du hadde passa litt lenger enn skulderlengde kjempegodt! men skjønna at det kan vere veldig farlig å gjere 😀

  2. plis lær deg forskjellen på da og når. jeg irriterer meg kanskje over gjennomsnittet over det, men det er virkelig irriterende

  3. Er genserne veldig korte? Tenkte kanskje å få meg en av de rx genserne, men de virker veldig korte, er de det?

  4. Jeg tror du hadde kledd en oppklipt stil. På den måten bevarer du noe av lengden på en måte. Du tåler uansett og klipp ganske masse, og fremdeles kalle det langt, hihi 😀 Men som noen sier, skulderlengde hadde vært SYKT fint !

  5. What are you thinking? You actually step out in public wearing this?? That top is hideous – screams Star Trek! – and does not go with that skirt at all. And why all of the belly baring styles? You are so long waisted that you really need to wear longer hems on the top or lower top hems for the bottoms. Otherwise, your proportions are all off. I am really not inspired by your style at all.

  6. Hei! lurer på om du snart skal få deg nytt design? og ny header. Er inne på bloggen din flere ganger om dagen, og begynner og bli lei av designet for hver gang. :))) ikke vondt ment!!

  7. Ja du burde klippe det, ser så slitt ut, og tørtt ut! Ikke noe å tenke på kommer til å bli mye finre. Men får se om du tør å gjøre det. Du har jo snakket om det leeeeenge.

  8. jeg skjønner ikke helt behovet for å vise fram så utrolig mye hud, og du blir ikke sånn særlig fin med sånne gensere for du får skikkelig manneskuldre. og vennen, du trenger ikke stramme magen når du allerede er syltynn

  9. Du har så nydelig og langt hår fra før <3 Hadde sikkert vært bra med en stuss uansett, og kanskje en liten baylage ombre? 🙂 Stå på Kristine du virker som ei super jente!

  10. Kan du plis klippe deg til skulderlengde? hadde blitt superfint! Du hadde sett mer voksen og penere ut! 😀 <3

  11. Hei, kjempefint antrekk! Men jeg vil bare si noe, håret ditt.. Jeg synes du har veldig langt hår (fint også).. Men du ser til barnslig ut med så langt hår liksom.. Også ser det veldig slitt ut. Du burde klippe deg, du hadde sikkert kledd hår til litt lengre en skuldrene! Det hadde sikkert blitt kjempe fint! Bare et tips:-))

  12. I loove the glasses! SO so wonderful!
   Lately I didn’t really seem to want to eat either! Maybe because of the warmer weather… idk…
   xx Barbora

  13. “Altså, selv når jeg hadde kyssesyken hadde jeg lyst på mat, og en av grunnene til at jeg ble såpass fort frisk var nettopp fordi jeg spiste som normalt. Nesten i alle fall.”
   Ehm, altså… Var det ikke du som ikke ville ha pepsi max engang? Enough said – ta deg en reality check. Spesielt på det at det gjorde deg raskere frisk.

  14. Nicole: Jeg ville ikke ha Pepsi Max fordi det smakte ekkelt etter kyssesyken, fortell meg hva det har med å gjøre at jeg spiste tilstrekkelig med mat mens jeg var syk? Ta deg en reality check selv, du.

  15. ristine Ullebø
   Nicole: Jeg ville ikke ha Pepsi Max fordi det smakte ekkelt etter kyssesyken, fortell meg hva det har med å gjøre at jeg spiste tilstrekkelig med mat mens jeg var syk? Ta deg en reality check selv, du.
   Kristine, you really come across as a spoiled brat. Seriously. Grow up and learn to take constructive criticism. My goodness. Such a baby.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg