let’s parteyyy

Hei og happy friday! Endelig er det helg. Er alltid i så godt humør når jeg våkner på fredager, for da vet jeg at det bare er èn skoledag igjen til friiiii. Vel, nå har jeg nettopp komt hjem fra skolen og hivd i meg noe å spise. Skal ta turen til Ingvill for å fikse meg, og så blir det vors med noen fine jenter. Det er nemlig bli-kjent-fest her i Førde i dag – et stort arrangement for alle videregående-elever. Så nesten alle skal ut i dag. Har troa på en bra kveld, wiiieee! Her er kjolen jeg hadde i fjor:

Jeg må nesten kjappe meg litt nå jeg, er alltid den som er sent ute, haha. Men jeg håper alle får en super fredagskveld! Kanskje jeg får tatt noen shabby mobilbilder i kveld, hvis dere er interessert i det. Haha! Skulle gjerne tatt med meg speilrefleksen på fest ass, hadde bare ikke sjansen for å miste det eller ødelegge det vært sånn 99%..

Over til noe litt annet! Jeg bare MÅ vise dere disse bildene fra joggeturen min i går. Jeg fikk en kommentar som lød slik: “Kristine, det er ingenting som heter deilig joggetur?” Vel, ta en titt på denne utsikten, dere:

*HJERTER I ØYNENE* Herregud, se så fin norsk natur er! Jeg kjenner faktisk en slags lykkefølelse når jeg står og ser utover denne utsikten. Er alltid kjempesliten etter å ha jogget i motbakke i 20 minutter, men det er så sykt verdt det. I slike øyeblikk er jeg kjempetakkenemlig for at jeg bor i Norge – en så frodig og fin natur finner man ikke hvor som helst. Deeeeym!

Nydelig, ikke sant?
 

35 kommentarer
  1. beklager, kristine, men den kjolen der er virkelig alt for kort. klart, gå med det du vil, men for din egen del, med mindre du virkelig vil flashe alt, skaff lengre kjoler

  2. Ååå heldig som skal på en sånn stor fest, det høres kjempegøy ut! Og jeg skjønner deg godt, nydelig utsikt.

  3. Heihei.
   Bra blogg med masse flotte bilder.
   Men må si en ting, kjolene du går i er ekstremt kort,har selv gått med slike korte kjoler men ettersom jeg ble eldre så innså jeg hvor lite elegant det så ut.
   Menn eller ”gutter” generelt syns det er utrolig mye mer elegant og lekrere med en kjole med litt lengde. Trenger ikke være ”ned til gulvet lang” men gjerne til litt over knærne.
   Og det ser jo så flott ut med en inntilsittende kjole som fanger både former og kropp med litt lengde i.
   Syns selv det ser mye penere ut og mer klassy.

  4. Hvis dere hadde fulgt litt mer med på bloggen hennes så vet dere at hun brukte den kjolen i fjor på en fest hun var på…. så slutt å kommentere drit siden dere tydeligvis ikke vet noen ting
   Digger deg Krisssy

  5. Helt seriøst, kjolen er latterlig kort. Veldig fin kjole, men jesus! Pass på og ikke bøy deg i løpet av kvelden! 😉

  6. stakkars jenter med dårlig selvtillit som skal se på disse bildene, altså.
   joda, du kan. legge ut bilder av deg selv, selv om du er tynn. men herregud, MÅ du trykke kameraet inn i magen, og få med ribbeina dine som stikker ut på hvert.forbanna.bilde? jeg er hverken sjalu eller en hater (digger bloggen) men du bør tenke på hvilke signaler du sender ut. vil du ta bilder i magetopper og underdeler som viser halve rumpeballen – go for it! men drit i å mos kameraet opp i ribbeina på hvert bilde, da.
   syns du aldri kommer med et skikkelig svar mot dette, er alltid bare “så jeg kan ikke ha blogg fordi jeg er tynn?” JO det kan du, men det finnes grenser.

  7. Her på bloggen får vi sett mye kropp:
   skulderblad, ryggrad, ribbein og diverse andre knokler som stikker ut. Er også i overkant mye bein og mage klint utover her… Syns det er trist at du legger ut sånne bilder. Men du får oppmerksomhet, så da er vel målet nådd… Den kjolen er aaaltfor kort, sånn som “shortsene” dine. Det er på ingen som helt måte pent å se rumpeballene når “klærne” er på… Hadde du vært min datter, hadde du aldri i verden fått gått kledd som du gjør, og heller ikke lagt ut så lettkledde bilder på nett. Kan hende det blir noe du angrer på om noen år, har du tenkt på det?

  8. Ahhh I’m so jealous of the beautiful view you have when you go running to the top of the mountain. When you go running in the Netherlands you only see houses, people on their bike and lots of cars. Meh, so not beautiful. Hope you’re having an awesome evening/night!

  9. Må alle bry seg som om hva andre legger ut? Man bestemmer jo selv hva man går med. Og hvis dere har så mye imot Kristine, hvorfor leser dere da bloggen? Dessuten det er ikke så hyggelig å kommentere at hun er så tynn å sånn, det har jo ikke dere noe med! Alle er fine, på forskjellig måter<3

  10. Jeg digger deg virkelig kristine ! Men disse magebildene er kanskje litt drøye! Mener ikke for din del, men andres ! Selvfølgelig kan du legge ut bilder selvom du er tynn ! Men jeg tror slike bilder bare vil gjøre ondt! Du velger helt selv asså 🙂 bare litt hva jeg tenker 😊
   Digger kjolen btw og bloggen !! ❤️

  11. Jeg har ingenting negativt å si om deg som person, Kristine, overhodet ikke, men jeg følte faktisk for å påpeke dette. Du sier at bloggen din ikke oppfordrer til kroppspress, noe jeg er enig i; folk kan rett og slett ikke være så lett påvirkelige at de føler seg presset til noe av å se ens annen kropp. Det bør heller ikke ha noe å si om det er en slank person eller en litt kraftigere person velger å dele et bilde av seg selv! Det jeg derimot reagerer på er det enorme FOKUSET du velger å sette på kroppen din, Kristine, og jeg tror det er det andre folk mener også. Så og si alle bilder du legger ut av deg selv viser masse hud, krageben, hofteben, ribben, osv, og det virker som du spiller en del på det at du er slank. For all del, jeg har ikke tenkt til å gi noen lærepreken, jeg tror bare ikke det er sunt å være såpas fiksert på kropp og ben! Du som er så slank som du er trenger heller ikke velge de magreste meieriproduktene når du spiser, den minst kaloririke brusen eller lignende…..

  12. Gleda meg til å se fin utsikt jeg.. To bilder, så kom magen din. Du skulle nesten hatt advarsel før du viser den, slik at de som ikke vil, kan slutte å scrolle.

  13. Du bør virkelig tenkte over hva du poster, hvordan du kler deg og hvilke SIGNALER du sender ut til alle leserne dine. Om du tror det eller ei du oppfordrer jenter til og bli så sykelig tynn som du er. Du gir andre jenter feil signaler, du peker ut at DU er så tynn og perfekt at di må se slik ut får å kunne ha en blogg, som blir populær, også må du være brun og ha laangt slitt hår til rompa…. TENK DEG OM! ta til deg kommentarene om hvor sykelig tynn du er. Og du spiser små porsjoner med middag, finner alt med minst kalorier i og slikt, bruker bare kortest mulig klær for å vise mest mulig hud. Skam deg! å du går på vidergående skole og du spiser lite og prøver og ha minst mulig klær? huff huff! voks opp litt og se kropp og mat fra litt flere perspektiv enn at sunn mat og trening er SUNT! for trening og sunn mat kan bli usunnt etter lengre tid om man ikke tenker på annet enn det!!!!

  14. Your style sense sucks. That white mini dress barely covers your private parts. What look are you going for – prostitute?

  15. Lest stygge kommentarer mot deg Kristine, og ser hvor utrolig feil kommentarer du får. Det er ikke din feil at du er tynn, du må få lov til gå med de klærne du vil selvom du er tynn, herregud. Hvis folk som leser bloggen din blir påvirket av å lese den er det ikke du som har et problem, men dem. Da er det de som må ta seg sammen, eller gå til en psykolog ellerno.Folk er bare misunnelig, janteloven står for sterkt i Norge og det merker sikkert en person som deg. Alle som lykkes i no her i Norge merker til den! Sånn er det bare, ikke ta det til deg. Du er en sunn, smart og en vellyked person, det er derfor du får de kommentarene du ikke fortjener….(Måtte bare kommentere for blir så sur)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg