hvitt og fint smil med iWhite

Reklame

Noe av det fineste jeg vet om er et skikkelig ekte smil! Hva er vel mer nydelig enn det?

Vel, enda finere er det når tennene faktisk er hvite! Så i dag skal jeg vise dere et produkt som funker ypperlig til nettopp dette. Say hello to iWhite! iWhite Instant inneholder hvite kalsiumkrystaller som kan gi deg hele 8 nyanser hvitere tenner, og i tillegg fjerner det misfarging på tennene som kan være forårsaket av for eksempel mat og drikke. iWhite er en profesjonell behandling som er utrolig enkel i bruk, og viktigst av alr: produktet er veldig skånsomt mot både tenner og tannkjøtt i og med at det ikke inneholder blekemiddelet hydrogenperoksid. Det liker vi!

Esken inneholder fem pakker som inneholder to skinner; en for øvre tannrad, og en for nedre. Det er plastikk-skinner med et lag gele inni, så du plasserer disse skinnene enkelt og greit i munnen, lukker igjen og lar det virke i 20 minutter. Dette gjør du fem dager på rad.

De er veldig behagelige å ha på, og jeg synes behandlingen var utrolig enkel. Snøtt, som jeg kaller det! Nå skal jeg smile masse fremover, å ha hvite tenner gjør at man føler seg sååå mye bedre  :) Sjekk ut iWhite her.

[Alt-Text]


[Alt-Text]
25 kommentarer

Siste innlegg