dette visste dere ikke om meg

– Jeg er DRITREDD for å bli avvist. Det er skikkelig plagsomt, for det gjør at jeg aldri tar sjanser. Hadde jeg for eksempel sett en kjekk gutt kunne det aldri falt meg inn å starte en samtale med han. Det gjelder både på ekte og på sosiale medier, egentlig. Å ta initiativ til første samtale, første kyss osv. er bare sååå skummelt. Er så jævlig feig av meg, og det irriterer meg grenseløst. MÅ virkelig bli mer tøff.

– Jeg dusjer alltid, jeg gjentar, alltid etter en fest. Haha, slik jeg har forstått det er det jo mest normalt å komme hjem og hive seg i senga med en gang med sminke og klær på, men jeg føler meg rett og slett bare så elendig når jeg våkner da, så jeg dusjer med en gang jeg er komt inn døra. En gang begynte jeg til og med å skifte sengetrekk og rydde rommet før jeg la meg, hahaha! Leeeer av meg selv. Litt ryddegal, kanskje?

– 2 dager før avreise til Florida i sommer hadde jeg egentlig bestemt meg for å bli hjemme og droppe hele turen, på grunn av kyssesyken. Jeg var LIVREDD for ME og leste skrekkhistorie etter skrekkhistorie på nett.. Det at mamma og pappa sa at “det var opp til meg” gjorde det bare enda værre, fordi da dro jeg på eget ansvar og jeg måtte tatt konsekvensene av det selv dersom det skulle skje noe. ME er en fæl diagnose som jeg virkelig ikke unner noen. Heldigvis gikk det fint meg, og jeg priser meg selv lykkelig for at mamma overtalte meg til å dra til Florida og at det gikk så fint som det gjorde. Jeg var helt nedpsyket i forkant av reisen – trodde jeg var mer syk enn hva jeg egentlig var. Det jeg trengte var noen som fikk tankene mine på rett kjør, og heldigvis hadde jeg mennesker rundt meg som hjalp meg med det.

– Jeg har kun vært tre ganger på sykehus i hele mitt liv, og besøkene mine hos lege kan jeg telle på èn hånd. Jeg har aldri skadet meg og er nesten aldri syk, noe jeg er sinnsykt glad for! Den ene gangen var når jeg var 5-6 år og hadde spysyken så jeg måtte innom sykehuset og få intravenøst, og så var det jo i sommer når jeg ble innlagt på grunn av kyssesyken. Har vært innom sykehuset en annen gang også, men om jeg skal fortelle den historien så må jeg isåfall vente til 10. januar 2015 når jeg er blitt 18 år!!! Ha-ha. Rekk opp hånden om dere vil høre

– Livet mitt er jævlig kult og lættis og jeg skulle så sykt ønske jeg var med på Bloggerne eller noe, for det hadde vært dritmorro for dere å se!! Det skjer så mye latterlig i livet mitt hele tiden, og jeg kan gå fra å ligge i senga til å gråte til å hyle av lykke på fem minutter. Haha! I tillegg gjør jeg mye rart, driter meg ut og ja.. dere skulle bare sett. Håper Bloggerne ser dette og vil ha meg med i serien, serr. Hvorfor har de ikke spurt meg egentlig??

– Den beste perioden i livet mitt hadde jeg i vår. Da var jeg kjempelykkelig. Jeg husker jeg gledet meg til å stå opp, hver dag. Det var en fantastisk følelse, og det gir meg en slags trøst de gangene jeg har “dårlige perioder”, for jeg vet at det i alle fall er mulig å føle lykke. Haha, jævlig klisjè, men det er sant 🙂 Riktig nok har jeg det kjempebra nå også!! Tror det bare er det at jeg alltid har en sykt bra periode rett før sommeren, for da ligger det så mange forventninger i luften. Man har liksom sommer, sol, ferie og reising fremfor seg.

– Mamma og pappa har alltid vært strenge og overbeskyttende, men på samme tid har jeg også alltid vært englebarn, så jeg har fått igjen for det i form av tillit. Nå gir de meg en del frihet, nettopp fordi de stoler på meg. Fin deal!

– Jeg har over 30 shortser fra Runwaydreamz.

– Kall meg psykopat, men jeg har et dokument i word hvor jeg har skrevet ned et par IP-adresser som har gjentatt seg flere ganger i kommentarfeltet mitt. (Negative, selvfølgelig) En vakker dag skal jeg ta med disse IP-adressene til politiet, få skrevet ut personopplysningene, og så skal jeg ringe foreldrene til vedkommende og lese opp kommentaren som deres datter eller eventuelt sønn har skrevet anonymt på nett. Tenker de blir sinnsykt stolt over sønnen eller datteren sin da!! 🙂

– Jeg lar meg lett påvirke, og det hater jeg.

– Det beste jeg vet er å sove på hotell alene. Å synke ned i dobbelsenga alene, med musikk på ørene – det er fantastisk det. Det at jeg trives godt i eget selskap er en egenskap med meg selv som jeg setter kjempestor pris på. Alle burde være bestevenn med seg selv, det gir deg sååå mye!!

Så, var det noe dere ikke visste?

56 kommentarer
  1. Plis fortell når du var på sykehuset den gangen!!! Plis Kristine!!
   Kan du spille inn spørsmål runde fra språkreisen din på video??<3
   Elsker bloggen din!!

  2. nå har du sagt det, huker av 10.januar for storytime på bloggen!! hahah men fortell, det er alltid gøy

  3. Kjære Krisssy!
   Alle vet om den gangen du var på sykehuset. Du ble jo pumpet på sykehuset, siden du hadde drukket formye alkohol. 🙁 vi alle gjør feil, men digger deg forsatt :))

  4. Det med å være redd for å bli avvist av noen man kjenner en sitrende spenning ovenfor tror jeg mange kam kjenne seg igjen i.
   Jeg har det slik selv. Men tror øving gjør mester.

  5. Vær så snill å fortell den historien fra sykehuset!
   Håper alt går fint med deg for tiden, unner deg virkelig det. Du er en fantastisk flink blogger!

  6. Du tror du får personopplysninger av politiet fordi du har noen I.P-adresser i et word dokument? Personopplysninger er nok litt bedre vernet enn det lille venn 😉

  7. du er best
   og ingen “dette viste dere ikke om meg” anngående mat :O
   sikkert flere som la merke til det, eller ønsket noe av det!

  8. Mange fine svar, men å trives veldig godt i eget selvskap er ikke bare bra. Det kan fort bli til at man havner i ufrivillig selvpålagt ensomhet. Jeg har selv slitt med at det jeg trodde var en god egenskap egentlig var sosial frykt, altså en angst for å være sammen med andre det og treffe venner. Frykt for å bli avvist og lignende om du skjønner hva jeg mener?

  9. What a good post!! Aww krissy I love youu!!
   I am such a coward when it comes to boys! I can’t even talk to my crush properly and I forget everything xD
   I think it was the best decision to go to Florida <3
   xx Barbora

  10. Jeg har faktisk aldri vært på sykehuset 🙂 bortsett fra for å besøke noen! Så har vært heldig der 🙂 eller jeg har jo brukket et par ting! Men skulle faktisk ønske jeg hadde overnattet der bare for å vite hvordan det er :p haha!

  11. jaa du burde få bli med på bloggerne! Syns de andre er så sykt kjedelige (ikke for å være slem), hadde vært gøy om du ble med 🙂

  12. Har hørt noen rykter om den sykehus turen din😂 gleder meg til å høre din versjon❤️ haha, hadde likt å se deg på tv, livet ditt ser så syykt morsomt ut og det skjer ting hele tiden! Elsker bloggen din!!

  13. Har du snust eller røykt noen gang? Fast liksom? Eller prøvd det gjentatte ganger? Du er veldig pen forresten! Digger stilen diin!

  14. Fortell om den gangen på sykehuset!<3 Tror IKKE på at du har blitt pumpet! Du virker ikke som en type som tar SÅ feil avgjørelser! Har troen på deg vb Kriss<3 Venter i spenning til 10. januar nå:D Du er best:*

  15. Hahahah, jeg blir nesten aldri syk jeg heller og har aldri vært på sykehuset, bare når jeg ble født da:)

  16. ME er grusomt.. Har ødelagt livet mitt. Er 16, vært syk siden jeg var 9-10. Kan ikke gå på skole sitter i rullestol.. Ser folk sånn 2 ganger i måneden. Så der er grusom sykdom. Og man får foresten det ikke av kyssesyka, men kan det Pga det er en stor infeksjon. Og man kan få ME av en en stor infeksjon.

  17. er noen sjans at du forteller om det lille sykehus besøket ditt snart, eller må vi vente i nysgjerrighet? hihi 🙂
   kult innleg, gøy å få vite noen nye ting om fine deg 🙂

  18. er alt for enig i d første punktet, uff må virkelig sjerpe meg der. Håper på flere av disse innleggene! digger personligheten din herlighet den er best

  19. Stå på og vern om deg selv. Det er ikke alt alle må vite om deg. Sett grenser💪 vis at du er sterk og verner om din person 😐💕💕💕

  20. Jeg må bare få si Kristine, at dette innlegget var skikkelig gøy å lese! Fortsett med sånne små “personlige” innlegg i ny og ne 🙂 Liker bloggen din mer og mer! Er forresten veldig nyskjerrig på den ene sykehushistorien, jeg er en av de mange som vil høre den hvertfall hahah!
   Ha en kjempefin søndag videre 🙂

  21. Not wise to be posting a provocative photo of yourself in sexy panties for all of the world to see. This could come back to haunt you sometime – job background checks, etc. Potential employers look at stuff like this, and you could be turned down because of overt sexual images of yourself online. And it also looks like you’re trying too hard to attract attention. But, I get the sense that you just don’t care what happens. Ah, the joys of irresponsible childhood!

  22. Hahaha det her innlegget var så jævla artig å lese!! Du virker så lættis og kul, har så lyst å bare være med deg en dag haha
   Keep it up (not with the kardashian though)

  23. personlig vil jeg ikke tro du får vite navn på vedkommende som har kommentert litt spydigt til deg. ALLE bloggere får det desverre. Dette er ikke ment som en frekk eller drittkommentar. Selv når jeg hadde blogg fikk jeg drapstrusler men jeg brydde meg ikke om det. Hadde du fått masse drapstrusler elns tror jeg nok du kunne fått vite navn på vedkommende som skrev det. Selv syntes jeg det er litt teit og skrive ned IP-adressen til anonyme som kommenterer frekt fordi du skal ta igjen, vell. Som en blogger må du forvente drittkommentarer. Toppbloggerne får masse dritt daglig mer enn du får på bloggen men di går ikke å anmelder di….
   dette var min mening ikke noe dritt eller frekt mot deg. Å hvis du mener di kommentarene om at du har anorexia som anonyme har skrevet så er det ikke ment som dritt egnetli men fordi vi vil DU skal legge mer på deg fordi du eg sykelig tynn

  24. Likte sånn her type innlegg, håper du kan ha flere. Synes d er mye mer interessant å lese innlegg som dette. Men digger bloggen din uansett!!

  25. Your comments don’t involve true threats, privacy invasions, involuntarily disclosed nude photos, and reputation-harming lies – systematic harassment that destroys peoples’ lives and careers. Instead, you are merely getting your feelings hurt. If you cannot tolerate having your feelings hurt, then disable comments.
   Furthermore, much of the feedback can be valuable to self-growth and a mirror to how you are presenting yourself to the online world at large. One cannot go through life getting one’s feelings hurt all the time. Part of learning to be an adult is to develop a tougher skin and learning from constructive criticism.

  26. Alle har skjønt at du har blitt pumpet siden du hinter så jævlig om det, og det er ikke akkurat noe å være stolt over!
   Og hvis du blir sint over at folk skriver noe som ikke er drittpositivt så kan du jo bare få nr mitt istedenfor å innbille deg at politiet vil gi det ut. 🙂

  27. Kristine PLISPLISPLIS svar meg!!!
   Hvor er den hvite toppen som venninden din har på seg fra ????? NYDELIG!

  28. Oh mon dieu, si des commentaires négatifs vous dérangent tellement que vous ne devriez pas être blogging ou désactiver les maudits commentaires. Grandir. Vous agissez comme un enfant si souvent!

  29. Du kan samle så mange ip adresser du bare vil. Politiet bruker ikke resurser på å finne personen bak for det første. For det andre har de ikke lov til å gi ut personopplysninger til andre, så navnene får du aldri. Det eneste du kan gjøre er å kjøre ip adressen gjennom en ip finder, og du kan finne byen/landet de sitter i. MEN selv dette er ikke sikker info, man kan kjør nettleseren sin gjennom en proxy og da bruker man fake ip adresse. Så en ip er ikke på noen måte en sikker identifiseringskilde på hvem som har slengt dritt til deg. Syns bloggere som slenger om seg ang ip bør kunne litt mer om det enn som så, man driter seg litt ut med å si det du har sagt, iom at det ikke henger på greip i den virkelige verden.

  30. Er så moro å lese slike innlegg! Jeg trives også godt i mitt eget selskap, er såå deilig å være alene noen ganger å gjøre det man selv vil uten å bli innblandet av andre.. 😀 Men har samme ulempe som deg nettopp det å bli mye tøffere. det irriterer meg også noe sykt at jeg ikke er det..
   Ha en fortsatt fin kveld, fine deg 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg