bevar brunfargen

Reklame

Okei, jeg tror ikke det finnes noe mer deprimerende enn å miste brunfargen etter sommeren. Dere er vel enige, or what? I likhet med mange andre føler jeg meg 10 ganger freshere med en solbrun hud – det er rett og slett bare en skikkelig selvtillitsboost! Jeg var jo en måned i Florida i sommer og fikk en veldig fin brunfarge der, men nå er høsten her og det er vanskelig å vedlikeholde det. Eller, det er vel rettere sagt umulig for oss som bor her i Norge. Meeeen, selv om brunfarge er viktig for meg orker jeg ikke bruke så sinnsykt mye penger på solarium. Det er både helseskadelig, tidkrevende og dyrt – men heldigvis lever vi i 2014 og det finnes noe som heter brunfarge på boks. Say hello to SunSpa – the art of sunless tanning!

Her er tre produkter jeg virkelig anbefaler når det kommer til brunfarge!

1. skrubb – 2. spraytan – 3. påføringshanske

Body Scrub Vanilla Bean – Mitt aller beste tips for å få mest utbytte av selvbruningen er å starte med å skrubbe hele kroppen. Med en skrubb får du fjernet døde hudceller og du unngår at selvbruningen flasser av. Denne skrubben fra Sara Happ dufter deilig vanilje, mmm! Ta med denne i dusjen og skrubb i vei, så er du klar for en real runde med selvbruning! 😉

SunSpa Chocolate – Noen tror på Gud, noen tror på Allah.. Jeg tror på SunSpa. Av alle produkter jeg har anbefalt for dere på bloggen, tror jeg denne havner øverst på lista. Det er ikke til å legge skjul på at jeg elsker dette produktet. Vel, det jeg liker aller best er at SunSpa Chocolate har spray-applikasjon som gjør at resultatet blir jevnt og du slipper å grise til hendene. I tillegg lever fargen opp til navnet “Chocolate”, for resultatet blir nemlig ikke oransje, men man får heller en nydelig og troverdig brunfarge. Jeg tror jeg har over 15 tomme bokser av denne her hjemme, det forteller vel litt? Er heeelt avhengig. SunSpa Chocolate kan brukes både i ansiktet og på kroppen, men jeg bruker den for det meste bare i ansiktet.

Tanning Hanske – Et annet bra tips jeg har er å bruke tanning hanske dersom du skal påføre selvbruning. Hvis du bruker SunSpa med spray-applikasjon (produktet over) så slipper du det, men denne passer perfekt dersom du har selvbruningskrem og ikke vil bli skjoldete på hendene. Jeg bruker SunSpa Chocolate i ansiktet, og så bruker jeg selvbruning i form av krem på kroppen sammen med denne hansken.

Rabattkode: “KU21” gir 20% rabatt på all selvbruning til kropp og ansikt og alt fra Sara Happ. (Utvalget av selvbruning finner dere her, og utvalget av Sara Happ finner dere her) Gjelder ut 26.09! 

24 kommentarer

Siste innlegg