make way and leather

Dette er altså gårsdagens antrekk. Det var søndag og jeg pleier aldri å kle meg fint på søndager, men i går fristet det bare av en eller annen rar grunn. Jeg gikk sminkefri da selvfølgelig – ikke søren om jeg orker å sminke meg på søndager, haha. Jeg har på meg en skinntights fra Junkyard som dere finner her. Har jeg noen gang nevnt hvor mye jeg eeeelsker skinn? Både i form av jakke, bukse og tights. Det er så sinnsykt stilig!

I tillegg har jeg på meg den skjønneste genseren fra Make Way. Eieren bak merket heter Sanna og hun er en del av Bubbleroom-teamet som arrangerte photshooten i Stockholm. Møtte henne i forkant av dette faktisk, nemlig på Fashion Week i København tidlig i august. Damn, for et herliiiiig menneske! Utrolig hyggelig å møte henne, spesielt siden vi har samarbeidet i et års tid nå. Hun har designet så sykt mange fine plagg, og dere finner alle her. Hun er kjempedyktig og vet akkurat hva hun vil – det digger jeg. Anbefaler virkelig å ta en titt innom, Make Way er et av mine favorittmerker. Digger den enkle, men samtidig classy stilen!

Ja, så det var litt (veldig mye) tekst om gårsdagens antrekk. Ble jo nesten en liten novelle dette 😉 (Sponset produkt)

Da var det mandag once again. Nå skal jeg skrive ferdig en innlevering, og så tar jeg turen til Julie som har vært syk de siste dagene stakkars. Blir koselig å se henne igjen, wiiiee!

Siste innlegg