late working girl

Hej hej! I går var en bra start på uka. Tok med meg Pepsi og sjokkis til Julie og ble værende hos henne. Vi har det jo artig som vanlig, og guess what? Vi driver og planlegger ny Oslo-tur. Det var så vellykket forrige gang at vi rett og slett bare tilbake igjen! Jeg føler hovedstaden skriker etter oss. But don’t worry Oslo, Kriss og Sylta er på vei. Vi tenker nemlig å dra på Joh Legend-konserten 19. oktober. Herregud, tenk dere All Of Me LIVE?! *Hjerter i øynene* Er det noen av dere som skal på konserten?

Vel, i går kveld var en skikkelig typisk meg-kveld. Satt oppe til midnatt og gjorde innlevering, mattelekser, pratet i telefon og blogget litt. Haha, digger’e! Jeg elsker faktisk å sitte lenge oppe, husker spesielt i vår da jeg hadde den sykeste døgnrytmen. Kunne komme hjem fra Julie klokka 2 om natta, øve til prøve til klokka 4 og så legge meg for å dra på skole dagen etter. Crazy. Haha, det var gøy da, men søvn skal likevel ikke undervurderes.

Her ser dere en stykk kjempekonsentert Kristine. Ser dere måten jeg sitter på? Jeg sitter sånn på skolen, med middagsbordet, når jeg blogger? ja, hele tiden. Synes det er så behagelig, aaah. HATER å sitte rett opp og ned på stolen

Vel, nå skal jeg gjøre litt matte! Snakkes om et par oppgaver, tehe 🙂

17 kommentarer

Siste innlegg