tall as f*ck

Jeg elsker høye hæler. Og med det mener jeg HØYE hæler. Jeg er jo ganske høy fra før av – 175 cm, eller, litt høy da. Når er man egentlig “høy”?? Jeg følte meg som en skyskraper på barneskolen, men jeg tror faktisk jeg sluttet å vokse i niende klasse. Greia er at jeg skulle gjerne vært sånn tre centimeter høyere, for da hadde jeg vært 100% fornøyd. (Ikke at jeg ikke er fornøyd nå, da) Men hey, vi har jo høye hæler folkens! Og når vi først er i gang, hvorfor ikke bare ta på seg noen som er 14 cm? Jeg har lenge vært på utkikk etter noen høye boots ettersom de jeg har nå er ganske lave, og jammen fant jeg det.

– Take a look at these beauties – 

Fra Public Desire. De er kjempegode å gå i til tross for høyden, og jeg elsker fargen, fasongen og glidelåsen som er fremme. De er perfekte.

Nå skal jeg spise, jeg er SÅ SULTEN. Gjett hva jeg gjorde i dag, folkens?! Jeg løp min første mil. Wææ, jeg vet ikke hvorfor, men jeg har bare aldri… gjort det?? Vi skulle nemlig løpe en løype i gymmen i dag, og den var på 1 mil. Jeg jogget hele veien, og det var så sinnsykt herlig å komme i mål. Check! Dette må gjøres flere ganger. Nå sitter jeg her med stygg sminke og kjempekrøllete hår fordi det regnet når vi løp. Vel, DA har man trent 🙂

Likte dere skoene? Kunne dere gått med de selv, eller var de litt “over the top”? 

57 kommentarer
  1. Vi burde bli bffs, eg er 187 cm. Då hadde du ikkje følt deg innmari høg. Haha neida, men seriøst, elska at du e stolt over å gå i høge hela 😀 Varma hjerte til ein kvar høg jente. Vil tru grensa til “høg” starta på rundt 175-178 ja, sida vi er så mange høge norske. Menmen, man blir i det minste lagt merke til 🙂

  2. Du sier du gjerne skulle vært 3 cm høye; Jeg er 178 (altså 3 cm høyere enn deg), og det er faktisk veldig kjipt. Jeg kan faktisk ikke gå i høye hæler uten å være to hoder høyere enn alle andre. Dessuten er det mange gutter som er lavere enn meg, så det begrenser mulighetene mine litt……….. Og jeg er også 17, men guttene kommer ikke til å vokse så utrolig mye mer heller.

  3. Aaaaah det er så vakkert å være høy! Lange bein er så utrolig pent! Jeg sier, kjør på, gjerne med ENDA høyere sko 😀 Jeg er btw 171, og det tenker jeg er rundt “normalen” for jentene i norge. Men tror grensen til å være høy begynner på 173 kanskje? 174?

  4. Holy shiit! de var kule!
   er 14 og btw 174 selv og elsker å gå i høye hæler! de skoa der går rett inn på øskelista mi <33

  5. ååh, du er jo tidenes forbilde! Elsker at du drar fram høyden på en så bra måte. Er selv 1,78, og det varmer hjertet mitt når du sier du gjerne kunne vært et par cm høyere! Har alltid vært ufornøyd med høyden min, men etter å ha fulgt deg og bloggen din, kan jeg virkelig si at jeg er STOLT av å være høy!! 🙂

  6. Jeg liker ikke akkurat sånne hæler , liker mer de du har fra H&M . Liker ankelboots skjønner du 😉
   Vel kommer an på smak og behag !

  7. Jeg er 13 og er 177cm. Det er så trist for guttene eer så lave! Jeg kjenner type 3 gutter som er like høye som meg eller bittelitt lavere:(

  8. Er like gammel som deg og er 1.78!:) men føler meg ikke konfortabel nok i høye hæler, men får bare bli vandt til det. Elsker bloggen din forresten:)

  9. Rebekka!: Hellooo, du har den perfekte høyden! Guttene vokser straks fra deg, så det skal du absolutt ikke bekymre deg for 😉 Dessuten er det jo de høye guttene som er digge, hehehe

  10. You must be as tall as a tower in those heels, they look hella great in that outfit. Rock those high heels!! xx
   nakedspirits.blogspot.com

  11. vil du slutte og fremstille deg selv så perfekt som du gjør i hvert innlegg?
   Du får andre jenter til å tro at di må være like tynn og høy som deg, ha like langt hår å like fin hud. Du er med på og ødelegge selvtilitten til andre jenter. Jeg skriver ikke dette for å være slem, men for å få deg til å innse åg tenke over hva du faktiskt driver og formidler til andre jenter. Du har alltid super stramme klær og eller korte.
   Du er for selvsikker på hvor god fotograf du er og jeg går på mk 2 året mitt og jeg ser lett at du er en amatør fotograf. Du har sykt kornete bilder, di er som oftes uklare, osv. No proff fotograf. Plis lær deg litt mer om kamera, vinkel, hva alle manuelle innstillinger gjør og slikt, du vil få mye bedre bilder

  12. Jeg er litt i tvil om hva jeg syns. Forfra ser det flott ut, fra siden ser skoene store og klumpete ut. Men det er nok fordi du har så slanke ben at skoene blir seende ut som om de er for store for deg.

  13. synes egentlig ikke du er så høy, bare det at andre er lave (haha) så da virker du høy in comparison liksom
   synes jenter 180+ er ganske høye og jenter 178-18 er høye. ja, jeg har et rart system ok!!

  14. Føler du deg ikke ukomfortabel når du går i så høye hæler og er med maange andre? Man blir jo 1-2 hoder høyere enn alle andre?

  15. Jeg er 178 og føler meg rett og slett så liiite feminin med høye hæler! Føler jeg blir så mandig, i motsetning til deg.. You look fierce!

  16. Haha heldig som faktisk setter pris på høyden din. Jeg er også veldig høy (187) og har 43-44 i sko og kan ikke gå med damesko fordi det er ingenting som passer, haha. Så jeg lever i vans og converse.
   Har også store problemer med bukser da de aaaldri er for lange. Må minst ha 42 i lengde, og de long-buksene til denim er akkurat 10cm for korte.
   Det er bra du liker å være høy, i motsetning til meg som godt kunne vært 20cm lavere haha!

  17. Woow! Dødsrå sko! Jeg er ca. 1.79-1.80 høy, elsker å gå i høye hæler, men føler jeg blir altfor høy… men skulle gjerne gjort det oftere!

  18. åhh, så hyggelig og lese bloggen din:) Jeg er 14 år og ca 175 som deg, jeg hadde ekstremt dårlig selvtillit før pga jeg følte meg så veldig høy i forhold til alle andre, spesielt når jeg skulle være med gutter! men nå henger jeg med mange gutter som er ett og to år eldre og alle er mye høyere enn meg.. så nå har jeg begynt å like høyden min:) I tillegg får jeg mye oftere høre nå, at folk synes de lange beina mine er fine, og noen har faktisk sagt at jeg ligner litt på deg!! Største komplimentet noensinne:)) Ha en fin dag, nydelig deg

  19. Kult at du tørr å gå med høge sko! Jeg selv har akkuratt kjøpt mine første høyhelte boots, og jeg tørr faktisk å gå med de ute hah! Stort “høgt” steg for meg 😀 176 cm her! Digget skoene dine btw, døds stilige og passer til alt ..

  20. Proporsjonene er helt feil. Du er høy innsnevrede, så du må ha lengre falder på dine topper. Dette antrekket gjør at du ser ut som om du ikke har noen midje eller torso. Tights bare se dum ut med den fluffy topp, og de ​​skoene, da sammen med tights, gjøre føttene ser stort. Mote mislykkes, jeg beklager. 🙁

  21. Last ned endomondo på mobilen! Super treningsapp! :-)Jeg er foresten 181 cm.. Vet ikke om jeg liker det eller ikkje..

  22. Elsker å være høy faktisk, er 180 og går i 10ende nå. Norske folk er ikke så høye egentlig, hvis man sammenligner med Nederland (der jeg er fra) men jaja 🙂 Vær stolt av høyden din!

  23. Carina makes a good point. In other outfits, these three articles of clothing would look great. However, in this case, I think that you should try for something that isn’t so high-waisted. You have such long legs (lucky you!) so high-waisted pants and short crop tops can make your top half of your body look short in comparision to your legs.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg