pusi

For en hjerteknuser ♥

Åååh, Ingvill har fått seg ny pus, og HERREJESUS så frelst jeg er av denne skjønne skapningen. Jeg er egentlig ikke noen spesiell dyreelsker ettersom vi aldri har hatt noe form for kjæledyr her i hus, men denne søte pusen her.. jeg har ikke ord. Hun heter Mia og vi er allerede bestiser. Oh yeah.

HAHA, dette var det beste bildet vi fikk av oss. Vet at hun ser jævlig ukomfortabel ut, men jeg lover dere at hun egentlig liker meg, tihi.

*Hjerter i øynene*. Nå har jeg hatt en skikkelig effektiv økt med matte, og før jeg lager meg kveldsmat og setter meg ned for å se serie tenker jeg å komme til bunns i mailen. Pjuuh, jeg vet at alle bloggere sier det og at det høres skikkelig overfladisk ut, men å tømme mailboksen er faktisk litt av et ork. Og ikke minst tidskrevende! Men jeg klager absolutt ikke, jobben min er herlig. Og det er dere også. Takk for så mange fine tilbakemeldinger i det siste, ai løv ju.

Apropos kommentarer! Jeg har startet å svare på en del kommentarer i kommentarfeltet, ettersom jeg føler jeg er litt “nærmere” dere da, hvis dere skjønner. Haha 🙂 Vet hvor kjipt det er å ikke få svar når man tar seg tiden til å spørre om noe, så derfor prøver jeg etter beste evne å svare på alt dere spør om. Jeg kommer til å fortsette med ukens spørsmål likevel, OF COURSE, og jeg jobber med et innlegg nå faktisk.

Har dere katt? Jeg føler at nesten ALLE har katt! Er det noe jeg bare tenker, eller er det tilfelle?

37 kommentarer
  1. Har en hunnkatt som er 7 1/2 år og heter Gråpus. Elsker når du svarer<3 Og digger bloggen din, er fast leser hver dag!<3 Love u kriss:*
   Kan du ha et innlegg med hvordan du fikk så bra kondisjon, eller bare svare kort her?<3

  2. Sitter å ser på katten min vaske seg i senga mi akkurat nå 😜😁. Hun var egentlig en katt på rømmen, hehe, som begynte å cake hos oss. På julaften slapp vi henne inn, og da måtte vi bare ha henne. (Hvis ikke sto hun og mjauet og bråket utenfor huset vårt) elsker henne over alt ❤️ hun heter Putti 😜❤️

  3. joo, lurte bare på om du blei spørt om å være med i bloggerne, både sesong 1 og/eller 2? Hvis du gjorde, hvorfor takka du nei, og hvis du ikke gjorde, hva tror du du hadde svart hvis du hadde blitt spørt?

  4. Eg har en katt som heite bella 😃 ho e verdens søtaste katt og verdens kosligaste eg har sett, har aldri vert noke fan av katta, men. Ho kom på døra vår i vinter og va tynn og kald 😃 ho har sove i senga mi kvar natt sida det og følge meg på fjelle og 😃

  5. Anonym: Jeg har ikke blitt spurt om å være med i bloggerne, nei. Takker LETT ja om jeg blir spurt, det hadde vært såååå morsomt for dere å se hvordan hverdagen min er! Hahah, ler meg ihjel av tanken. Håper jeg blir spurt, selv om jeg tviler! 😀

  6. Rebekka!: Hmm, jeg tror jeg er veldig heldig med at jeg er genetisk anlagt for trening/idrett! Skal veldig lite til for at jeg blir i god form. Men jeg trener mye intervall, løper i motbakke og går/jogger på fjellet 🙂 Ellers er jeg flink til å presse meg selv. Om jeg har bestemt meg for å jogge på fjellet så jogger jeg helt til toppen. Har aldri stoppet halvveis og snudd, liksom 🙂 Da blir jeg heller hjemme, haha!

  7. Ohh I think it is the BEST that you answer on some comments because we loove love to see feedback from you queen K!!
   The kity is cute soo cute!!! I have a dog at home 🙂 but he is very small
   Xx Barbora

  8. Vi har ikke katt nei, siden mamma er allergisk, men vi har fisker da om det skulle telles, hehe!
   Du er så pen Kristine, utrolig inspirerende! Like flott både på utsiden og innsiden! En av mine favorittblogger! 🙂
   Hadde også vært utrolig stort om du ville ta en liten titt på bloggen min, kunne godt trengt noen tips fra deg om hva som kunne blitt bedre..
   Forresten hva tenker du om fremtiden din? Er det noe spesielt du drømmer om å bli eller noe du vil utdanne deg til? Noe som du har drømt om siden du var liten? Og i samme slengen, hvilken linje går du nå?

  9. Å så søt hun var. Jeg har vært heldigere enn deg og fått vokst opp med dyr rundt meg. Både hund, katt, marsvin, kanin og hest.
   Selv om du ikke er en dyreelsker, som du sier, kan du lære deg å bli det. Har du først blitt kjent med et dyr, forstår du gleden med å ha en firbeint tass rundt deg, som elsker å bli tatt vare på.
   Alle burde fått lov til å vokse opp med dyr rundt seg 🙂

  10. Amalie: Tusen hjertelig takk, så utrolig koselig å høre! <3 Jeg vet rett og slett ikke hva jeg vil bli.. Har drømt om å bli modell, lege, drive et eget klesmerke - mye forskjellig. Får se hva jeg ender opp med 🙂 Noe innen mote håper jeg det blir, i alle fall! Jeg går studiespesialisering, hvor jeg har halvparten realfag og ssø.

  11. it would be great if you wrote your posts in english, or just part of them… because I often visit and read your blog but ‘google translate’ doesn’t really translate it in a good way… ahahaha
   greetings from poland xx
   PS cats are the best animals in the world

  12. Matchende outfits da, du i bhtopp (det er ikke engang en magetopp) og paljettbukser, og venninnen din i joggebukse og tee. :p

  13. skjønner deg godt. 175 cm er for lavt til å bli godtatt som model i modelbyråer. De krever 178 Eller mer. det finnes noen som er lavere, som Kate Moss og noen til men de er svært få dessverre.

  14. så søt katt <3
   jeg bare lurer på om du har noen tips mot kviser?
   vet ikke om du sliter med det selv, men jeg sliter med det og har prøvd alt.. det sliter veldig på selvtilliten min, men vet ikke hvordan jeg skal få de bort ;/

  15. Hei kristine!
   Eg har spørt før om når du skulle legge ut vinneren av junkyard konkurransen. Du svarte at det kom i neste innlegg, men jeg har ikke sett noe til det. Kan vær det er jeg som er helt blind da ahah
   uansett, fin blogg, fine bilde, fin jente <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg