det er noe med torsdager

Torsdager ♥ Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er alltid i godt humør på torsdager. Tanken på at det nærmer seg helg med stormskritt er bare så herlig. Tenk dere, det er bare èn skoleuke igjen til høstferie! Sorry, men HVA FAEN? Jeg følte sommerferien sluttet nå nettopp, jeg. JEG TULLER IKKE. Men ferie er gode greier, så jeg klager absolutt ikke.

Meg i dag! Lenge siden jeg har hatt mobilbilder nå, så why not.

Jeg merker det er litt trøkk på skolen rett før ferie, da. Jeg har to innleveringer til neste uke, i tillegg til en matteprøve. Midt opp i alt dette har jeg et møte i Oslo på mandag, men jeg har heldigvis fått fikset det slik at vi har møtet på Gardermoen – så jeg tar rett og slett bare flyet dit etter skolen, er der i et par timer, og så flyr jeg hjem igjen. Slik må det gjøres når man går på skole! Jeg gleder meg da, det blir bra. Forteller mer om det senere 🙂

Jeg gleder meg forresten sinnsykt til helg og ferie nå, for da kan jeg gi 110% på bloggen. Dere aner ikke, hodet mitt er proppfullt av inspirasjon for tiden. Det er så masse jeg vil skrive om, så mange antrekk og idèer jeg har oppi hodet… I tillegg har jeg superduperlyst på ny header. Kanskje nytt design også. Problemet er bare at tiden ikke strekker til. Haha, ååh. Jeg bruker mye tid på bloggen om dagen, men jeg er jo perfeksjonist som dere vet. Er ikke fornøyd før bildene er dritbra og inspirerende. Men dere, det fikser vi! Det aller viktigste er jo at jeg har masse inspirasjon. Elsker den følelsen.

Men nå skal jeg sette på musikk, åpne en ny flaske Pepsi og gjøre ferdig innleveringen i matte. Heldigvis for meg så elsker jeg å regne! Det er så gøøøy, jeg koser meg jeg. Jeg kan jo ikke klage når jeg har rosa kalkulator?! Haha, er så glad for at jeg slipper den svarte, deprimerende kalkulatoren :)

Vi skrives om ikke lenge, babes!

19 kommentarer

Siste innlegg