RWDZ discount code

Hei babes! Jeg synes alle jenter fortjener å ha en shorts fra Runwaydreamz i skapet. Vel, jeg har gode nyheter til dere! Snille, snille Christian i Runwaydreamz har laget en kode kun for mine herlige lesere! WOHOO! Koden “KRISSSY” gir dere altså hele 40% rabatt på Runwaydreamz.com. Hvor digg er ikke det?! Løp og kjøp, kjære venner.

Som dere sikkert har fått med dere i løpet av mine år som blogger at jeg elsker Runwaydreamz. Altså, elsker som i ELSKER. Om huset mitt hadde stått i flammer hadde de 30 shortsene mine vært det første jeg hadde prøvd å redde, og det er søren meg ikke tull engang. Mine kjære bebier er gull verdt. Jeg vet det kan være vanskelig å stole på bloggere når det gjelder klær ettersom de fleste bloggere er sponset fra topp til tå, men dere VET at jeg elsker dette merket helt fra hjerterota. Hadde jeg ikke gjort det så hadde jeg nok ikke gått med shortsene vinter, vår, sommer og høst, haha. Nei, dette er absolutt ikke reklame, det er ekte kjærlighet ♥

Dette er favoritten min, forresten! Det er den jeg elsker mest av alle jeg eier, fordi den er så enkel og passer typ. alle klærne jeg har i skapet. Link her. Hvis dere skal kjøpe èn shorts så ville jeg definivt gått for denne. ELLER denne, med studs frempå. Det er en sikker vinner.

And pssst! In addition to the KRISSSY-code: DREAM30 gets everyone 30% off their entire purchase. 

28 kommentarer

Siste innlegg