veien til en sunn hud

Reklame

Jeg tror jeg snakker for veldig mange når jeg sier at noe av det aller værste med tenårene er uren hud. Det er ikke tull engang. Vi vet jo alle at det er en helt naturlig ting, men likevel kan kviser og urenheter kan tære så sinnsykt mye på selvtilliten. Jeg mener, som om ikke man har nok problemer i ungdomtiden liksom?! Kan ikke disse forbannede kvisene bare holde seg unna?

Det er mange forskjellige grunner til at vi har får kviser, men den direkte årsaken er hormonelle endringer. Likevel spiller det andre avgjørende faktorer inn, som for eksempel livsstil (kosthold og trening) og kanskje viktigst av alt: hygiene. Å ha en god hudhygiene kan spille mye fra eller til når det gjelder urenheter! Så i dag skal jeg fortelle dere om en hudpleieserie som er laget for oss ungdommer. Formula 10.0.6 it is! Det er altså en serie med kvalitetsprodukter til en veldig rimelig pris.

1: rens huden med best face forward. Dette er en mild gele som man skal bruke morgen og kveld for å rense ansiktet. Nettopp det å rense huden er utrolig viktig! Faktisk er det det aller viktigste når det kommer til hud. Her vasker man bort talg, urenheter og eventuelt sminke, og det som er positivt med nettopp denne rensen er at den er rik på vitaminer, mineraler og antioksidanter. Den reduserer i tillegg blank hud, noe jeg er veldig avhengig av.

2. tilfør fuktighet til huden med seriously shine free. Ikke glem å smøre huden! Det er også utrolig essensielt, selv om det for mange ikke frister å smøre krem i ansiktet når huden allerede føles “fet”. Men om man lar huden tørke er sjansen for kviser enda større – så et veldig bra tips er altså å huske fuktighetskrem. Denne saken her gir kjempegod fukt og holder samtidig huden matt hele dagen.

3. ta en deilig ansiktsmaske med deep down detox. Sett av søndagen til denne her! Deep down detox en er ansiktsmaske som gir huden energi, bringer den i balanse og gjør huden sunn og klar for anything. Ta en lang dus søndags kveldj, sett håret oppi en dott og påfør denne i ansiktet mens du leser i et blad med en kopp te til. Det er balsam for sjela, det! Og for huden, ikke minst!

4. skrubb huden med one smooth operator – Jeg er avhengig av å skrubbe huden i hvert fall to-tre ganger i uka. Ikke bare for å fjerne selvbruningsrester (haha), men viktigst av alt for å bli kvitt døde hudceller i ansiktet. Det er veldig viktig å bruke skrubb i tillegg til rens, fordi skrubben er nemlig mye grovere og tar med seg absolutt alt – noe en vanlig rens ikke gjør.

5. bli kvitt kvisene med rescue me. Produktene jeg har skrevet om over her er ikke laget direkte for å fjerne kviser, de er heller en del av den viktigte hygiene-delen som gjør at kvisene over lang sikt kan forsvinne. Rescue me er derimot ment kun ment for kvisene, og denne kremen påføres direkte på det aktuelle området. Den inneholder ingredisener som minimerer kvisene fra innsiden, og dermed minsker den utbrudd av urenheter.

Det er ingen rabattkode i dag, men det er fordi disse produktene er såpass billige fra før av – her snakker vi fra hundrelappen og nedover!

19 kommentarer
  1. Hei! Først vil jeg bare si at jeg er fast leser av bloggen din, og jeg titter innom flere ganger om dagen. Du er råå!
   Over til grunnen for at jeg kommenterer bloggen din i dag; det er ikke lenge siden du anbefalte en annen hudpleieserie. Sånn sett synes jeg det er flott at du lar ungdom få vite om de ulike valgene av hudpleie de har, men på en annen side er det ikke fullt så bra at du gir uttrykk for at du allerede har skiftet serie ettersom du skriver mye om denne serien også. Oppskriften på ren hud når det kommer til selve hudpleien er først og fremst å finne riktig serie produkter for deg. Deretter må du holde deg til serien så fremt den gir resultater. Dette kan ta opptil flere måneder. Om du virkelig vil hjelpe ungdom med å bekjempe uren hud, ville jeg anbefalt å vaske sminkekoster minst en gang i uken, godt kosthold, trening, masse vann og viktigst av alt riktig hudpleie SOM MAN HOLDER SEG TIL. Det at du skriver såpass utfyllende innlegg om to hudpleieserier så kort etter hverandre gjør produktene lite troverdige.
   Håper du ser dette kun som en konstruktiv kommentar!
   Klem fra sminke/hudpleiebutikkansatt 🙂

  2. Det virker så lite troverdig og bare reklamert for når du skriver om en hudpleieserie for en tid tilbake, og nå disse produktene. For å få en sunn hud burde man prøve ett produkt over lengre tid, ikke bytte hele tiden. Og disse produktene er billige for en grunn, de inneholder alkohol som tørker ut huden etter lengre bruk. Sats på litt dyrere, ordentlige produkter med gode ingredienser 🙂

  3. Sikkert bra produkter men for meg er disse unødvendige. Jeg er 18 og har aldri i mitt liv hatt urenhud eller kviser.

  4. Jeg er enig med flere av de over. Dette er jo basert på en reklame slik at Formula 10.0.06 får solgt produktene sine, men som de andre sier – ikke alle hudpleieserier fungerer for alle. Jeg selv har prøvd mange av de anbefalte i innlegget, men ingen av disse lindret urenhetene engang da jeg har alvorlig grad akne. Min løsning var kuren Isotretinoin (veldig sterk og den siste medisinen du tar), i tillegg til til en annen hudpleieserie.
   Jeg synes dette innlegget kom ganske fort etter det andre, noe jeg heller hadde valgt å vente med og poste. Men ellers har jeg jo vært fast leser av bloggen din i omtrentlig to år, men måtte bare ta opp dette. 🙂 Stå på!

  5. Ser noen over her ikke er fornøyd med disse, og jeg tror dette er veldig opp til hver enkelt. Jeg selv er veldig glad i denne serien og den gjør kanskje ikke mirakler, men for meg har hvertfall produktene hjulpet masse 🙂

  6. Hei. Jeg vil gjerna bli kvitt kvisene så fort som mulig som jeg har så jeg lurte på om du kan fortelle litt mer om den produkten som du sa er for å få vekk kvisene? :))

  7. hu drar ikke inn kinna, dust. Hu har sminka seg! det er jo meninga at kinna skal se sånn ut. slutt å kommenter unødvendige ting. virkelig, voks opp.

  8. Elsker deg og bloggen, men det er bevist at sånne produkter ikke funker noe og kanskje gir mer kviser :/

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg