spørsmålsrunde om språkreisen

HOLA! Som dere vet har jeg allerede svart på en del spørsmål angående språkreisen min til Florida i sommer, her og her. Likevel får jeg fortsatt diverse spørsmål i kommentarfeltet, så jeg tror det er på tide med enda et innlegg hvor jeg svarer på spørsmål. Jeg tipper det er mange av dere som er i tenkeboksen om dere skal bestille tur til neste år? Vel, jeg er her for å hjelpe dere hvis det er noe dere lurer på! Jeg forstår at det er mye forskjellig man lurer på i forkant av en slik reise, så jeg vil med glede svare på spørsmålene dere har. Samme hva det gjelder – miljø, shopping, utgifter, utflukter, destinasjon, campus – ask me anything! Jeg svarer i et eget innlegg om ikke lenge :)

Så, hva lurer dere på?

49 kommentarer
  1. I would like to ask how did u survive without the normal food? Did you buy a watm type of food everyday? Isn’t eating a problem there! Does the campus give you food? You seemed to shop a lot in grocery store with Vero

  2. Var det sånn at det var vanskelig å svare på engelske spørsmål osv. på skolen? (om man ikke er så god i engelsk) ♥

  3. hvor mye penger brukte du på middager hver dag? hvor spiste dere?
   når var det dere fikk tid til å shoppe?
   hadde dere mye fritid, evt når?

  4. Hiii 🙂
   I’m from a teenage gil from Denmark, I’ve been reading your blog everyday for over 2 years now. I really adore your out look on life and ofcourse your awesome outfits. I’ve been thinking about taking a gap year, and maybe take 1 year as an exchange student in the states, or the same as you did. (I’ve been travelling to America alot of times now, and i really like it over there)
   I’m just a little insecure about training? I’m a pretty serious runner and badminton player, and I would be really sad, if I took a couple of weeks in America (as you did) and then came home in bad shape. I know the food is one thing, but I also know that you can eat healthy food – it dosen’t matter if you eat unhealthy stuff once in a while.
   So i guess my question is something like: Is it possible to keep in shape, not improve, and still have the summer of your life? Or maybe not “the summer of your life” but you know.. Having time to meet new friends and hang out..
   I know you unfortunately got sick and couldn’t train, and I’m very happy for you, that you can now live normally. Have a nice evening.
   Thank you.
   – Victoria <3

  5. Blir man passet godt på? Er det mye fest og fyll? Får ikke lov å dra fordi mamma tror det bare er festing

  6. følte du at 3 og 4 ukers gruppen var my fra hverandre? hvem fikk du best kontakt med? følte du at folk ga deg blikk og baksnakket deg siden du er kjent?

  7. når man er der i 4 uker, må man da ta med klær nok til hver eneste dag, eller er det mulighet for å få vasket noe?
   kan du beskrive hvordan en normal dag, med unndervisning og opplegg var?

  8. skal på språkreise alene til oxford neste sommer, og jeg lurte på hvordan du blir kjent med andre der? Jeg er ganske beskjeden, så kan du gi noen tips til hvordan jeg skal ha det gøy og få nye venner? 🙂 takk

  9. Hei Kristine! Dette har ikke noe med språkreisen å gjøre men jeg lurte på om du kunne laget en videoblogg om hvordan du farger bryna dine og hvilke produkter du bruker, det hadde jeg satt stor pris på? Farger du vipper dine også?

  10. Jeg lurer på hva du synts blir FOR dyrt for en språkreise. Det er så mange forksjellige priser, og jeg er så redd for at det billigeste for sånn jalla-tilstand..

  11. Jeg er veldig beskjeden og har litt vanskeligheter med å snakke med nye folk. mamma mener at jeg ikke burde dra på grunn av at jeg ikke er så frem på! Men jeg har så lyst til å dra. Har du noen tips til hvordan jeg kan overtale mamma?☺️

  12. Jeg har konfirmasjon i år, og jeg har veldig lyst til å bruke pengene på språkreise, men språkreise er så dyrt og jeg vet ikke om jeg har lyst til å bruke nesten alle pengene på det! Jeg så usikker, hva synes du jeg burde gjøre?

  13. Hei! Må bare få si at jeg digger bloggen din og generelt hele deg!
   Jeg har veldig lyst å dra til Florida sommeren 2015, men jeg lurer på om du synes 4 uker var for lenge eller om det gikk fint å være så lenge borte fra familien & venner? Går det fint å reise alene hvis man er litt sjenert eller blir hele reise ødelagt av den grunn?
   Jeg lurer også på hvordan du fikk lov av foreldrene dine til å reise alene helt til USA (reiser jo med EF, men uten at du kjente noen fra før)?

  14. Hvor mye hadde du med som lommepenger? Og var det nokk?
   Fikk dere mye fritid?
   Hva var aktivitetene dere kunne være med på?
   Hva koster cirka en språkreise tilsammen?
   Er det trygt å reise med ef?

  15. Var det mange fester med alkohol?
   Hvor mye shoppa du for?
   Har du fremdeles kontakt med noen av de du møtte?
   Følte du at du ble bedre i engelsk,eller var opplevelsen bedre?

  16. -Hvor lenge kan man være på språkreise?
   -Hvor mye koster det uten rabatter og sponsorer, og slikt?
   -Hvor i florida var du?
   -Hvor kan man reise med ef?
   -Hvor mye i lommepenger hadde du med?
   -Hade dere mye fritid? Eller var det lagt opp planer om hva dere skulle gjøre og sånn?
   -Var det i nærheten av senter og strand og sånt?
   -Er det billig i Florida?
   -Går det bra å dra alene uten venner, hvis man er litt sjernert?

  17. Er det vaskemaskin der? Eller må man liksom ha med klær til tre uker? Dette er noe jeg har lurt lenge på.
   Hva slags flyselskap fløy dere med? Hvordan var flyreisen? Er ikke så utrolig glad i å fly, så det å fly helt til USA skremmer meg litt, men har så utrolig lyst.
   Hvordan var egentlig temperaturen? Var den over 35 grader?

  18. Hvorfor kjøpte du ikke noe fra abercrombie&fitch eller hollister?
   Ca. hvor mye brukte du på shopping?
   Var det mange som ville være med deg kun fordi du er kjent?

  19. Kan man fortsatt bruke rabattkoden “krisssy” når man bestiller? Og hvor mye får man i rabatt da?
   Hvor mye hadde du med og brukte du i lommepenger?
   Er ganske sjenert, men vil du fortsatt anbefale meg og dra?
   Hvilket nivå/level kom du på?
   Blir det vanskelige og utfordrende oppgave på skolen?

  20. Hvis man skal til Long Beach i California betaler man utfluktene til for eksempel Universal og Disney world inkludert i prisen man må betale før man drar, eller betaler man det med lommepenger når man er der?
   Hvor mye i lommepenger anbefaler du å ta med?

  21. Hvor gammel burde man være? Hvor mye lommepenger hadde de fleste med seg? Hvor mye brukte de? Hadde de for mye/ for lite? Bruker man mye penger på mat? Hvor mye koster utflukter?

  22. Hva var gjennomsnitsalderen? blir 18 i vinter, men har så lyst! men samtidig føler jeg meg litt teit om jeg er den eneste 18åringen 😛
   isåfall, får man litt friere tøyler da hvis man har fylt 18?
   Hva burde man ha i karakter for å være der? får 3 i muntlig, og 2 i skriftelig … så føler jeg ikke har helt potensiale til å være der :s

  23. Hei!
   Jeg og noen veninner tenker å reise til USA neste sommmer, men er usikker på hvor masse penger vi må spare opp! Vi må jo betale selv om vi skal reise så vi lurer bare på hvor mye du brukte når du var i Florida. Sånn typsk lommepenger da! Så spørsmålet er vel, hvor mye bør man ha med i lommepenger på en tre-fire ukers tur til USA 🙂 Håper på svaaar <3

  24. Hvis man er sjenert og har litt vansker med å bli kjent med nye folk, vil du fortsatt anbefale språkreise?
   Har du noen tips til hvordan man kan starte en samtale med noen man ikke kjenner?

  25. Hvor mye koster alt hvis du tar med Universal studios, disneyworld og island of adventure? Og sånn ca hvor mye koster det for hver destinasjon? :))

  26. Er det forseint å melde seg på til å være med sommeren 2015?
   (Hvis det ikke er forseint, når er fristen?)

  27. Hei!
   Jeg skal på språkreise til sommeren med EF, jeg skal bland annet til LA, Vegas og San Diego. Så jeg lurer litt på hvordan lederene var og hvordan det var å møte dem på gardemoen? Og så lurte jeg på om du kunne skrive et innlegg om florida og hva man burde oppleve der? Skal nemlig dit i februar med familien min. Håper på svar 🙂 Ha en fin dag, Kristine!

  28. hvor mye lommepenger brukte du tilsammen med mat, shopping og… ja, alt? utenom de frivillige reisene da.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg