under kniven?

Innlegget “under kniven” var selvsagt ikke seriøst, haha. Hallo, det er meg – Kristine Ullebø! Jeg er ikke en person som har noe behov for å forandre utseendet mitt, så dere vil nok ikke se meg med silikonpupper, ny nese eller botox-lepper med det første. Hadde nok aldri turt å gjøre noe sånt – jeg er jo tidenes pyse, haha. Men ja, det var morro å tulle littegrann da, var faktisk en del av dere som gikk på den. Det hadde jeg ikke trodd, haha! Dere er søte. Jeg sprøytet altså ikke botox inn i ansiktet. Som jeg nevnte for dere tidligere så har jeg solskade i huden og derfor går jeg til laserbehandling 🙂 Ikke noe mer komplisert enn det.

Naturlig er best synes jeg!

Nå kom jeg nettopp hjem fra en iskald joggetur, og gjett hva: jeg slo rekorden min! 20 minutter brukte jeg opp til toppen! For en herlig følelse. Kommer nok til å jogge på fjellet selv om det er snø, jeg. Det er så mye bedre enn å løpe på en kjedelig tredemølle. Vel, nå drar jeg til Ingvill, er kjempesulten så vafler skal bli godt ass.

Så, et interessant spørsmål: kunne du lagt deg under kniven for å fikse på noe du ikke er fornøyd med?

31 kommentarer
  1. naturlig så er mann vakrere så enkelt er det.. Håper du vil besøke min blogg. selv om den handler om ishockey. Husk det finnes ingen dumme kommentarer i noen av mine innlegg.

  2. “Hallo, det er meg – Kristine Ullebø! Jeg er ikke en person som har noe behov for å forandre utseendet mitt”. Haha. Bra du har selvtillit!

  3. Det er noe ved nesen min som jeg er veldig misfornøyd med, så jeg kunne sikkert vurdert å fikse på den, men det er isåfall mange år til!!

  4. ja, om jeg er voksen og fortsatt føler meg ukomfortabel med puppene mine kommer jeg nok til å vurdere silikon. ikke mye altså, men nok til at jeg føler meg fin, og slik at de blir like store og fine som jeg vil:) men ikke nå, er jo bare 16 haha

  5. synes det er helt greit, så lenge det får en selv til å føle seg bedre! men jeg kunne aldri gjort det, føler meg finest naturlig

  6. Du sier naturlig er penest ? Da kunne du vel roe litt ned med sminken, elsket sminken din i 2012 ! Har ikke noe i mot det du har nå , bare litt mye syns jeg 😜

  7. det tror jeg faktisk ikke. jeg vil heller bruke energien min til å prøve og akseptere at dette er meg, og jeg trenger ikke være noen andre.

  8. Jeg synes du er kjeempefin slik du er, så du har jo rett:-D Men synes det blir litt feil når du uttaler deg med at “Naturlig er best”. Om man er naturlig bruker man ikke selvbruning, tegner på øyenbryn, fikser og jevner ut hudfargen og legger til svarte streker rundt øynene for å få de til å se større ut!
   Når man “legger seg under kniven”, endrer man noe på seg selv. Man endrer på hvordan man ser ut. Det samme gjelder jo selvsagt med sminke. Du endrer jo f.eks. hvordan øyenbrynene ser ut når du tenger på de, og da har du forandret på utsenende ditt. Du er jo ikke deg selv 100% med sminke. Du blir jo forandret utsendemessig, skjønner du?
   Du tenker sikkert jeg har feil med tanke på at man når som helst kan slutte med å bruke sminke, men det samme gjelder ikke med f.eks silikon, men helt ærlig- kommer du noen gang til å slutte med sminke for alltid?
   Men du er fin slik som du er da, selvom du kanskje ikke kan kalle deg naturlig, da!:D
   Herregud, får litt panikk for at du skal tror jeg kritiserer deg, meeen ville bare si min mening med saken. Er jo ikke overalt man får uttale seg om dette temaet, men synes det passet bra inn her:-)

  9. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!
   “Hallo, det er meg – Kristine Ullebø!”
   haha, lo godt. skjønte jo at det ikke var noe spess :):):)
   hihi

  10. Vil ikke fikse noe permanent. Kunne prøvd restylane feks, for det går jo ut etter ca. 6mnd! Men ikke noe annet. Vis jeg hadde knekt nesa og fått helt ødelagt nese, kunne jeg fiksa på det da!

  11. å nå ble jeg glad! for leser bloggen din fast og ble litt slik, shit skal hun endre på seg også! nei da gidder jeg ikke lese mer. er mer en nok av de bloggerne som må endre på alt med seg. liker å lese de som er naturlige og seg selv, og det er du:) takk for at det bare var tull 🙂 en mer leser 😀

  12. Ahha når jeg leste innlegget bare viste jeg at noen kommer til å komentere sitatet ditt: naturlig er best! Og jeg hadde rett! Jeg bare VISTE at noen kom til å skrive at du ikke var naturlig fordi du brukte sminke, haha mennesker ass! Men jaja! Jeg synes ihvertfall du er dritkul, ahhh jeg diiiggger humoren din og ikke minst selvtilgitten din, WOHOOOO jeg liker deg virkelig

  13. Da må du slutte å stikke i solarium hele tiden, det er det som gir deg solskade og du må til behandling. Ikke pent!

  14. Kristine, kristine fooling everyone letting her followers in worries! 😀
   I guess I don’t wanna go under the knife because -a) it costs a lot
   B) it can also cause damage and not the exact thing we want
   C) we sould learn to love ourselfs 🙂
   Xx Barbora

  15. Om jeg hadde hatt penger nok hadde jeg lett lagt meg under kniven. Skulle ønske jeg ikke tenkte sånn men det gjør jeg, dessverre.

  16. Jeg kunne aldri operert feks nesen, huff det er så ekkelt, og jeg har skikkelig sprøyteskrekk, så ville aldri frivillig operert meg. Så jeg blir nok nødt å bli glad i meg selv akkurat som jeg er.

  17. Ja, det kunne jeg og vurderer å gjør det når jeg blir litt eldre 🙂 Jeg har lyst til å fikse nesen min, fordi det er alltid en ting jeg har hatt komplekser for.

  18. Jeg er helt enig med deg om at naturlig er best. Og nei, jeg ville aldri lagt meg under kniven 🙂 Hvorfor skal man gjøre noe sånt mot kroppen sin?! Ush. Man får heller lære å akseptere den man er og være glad for at man er akkurat den man er ^_^

  19. Heei! Elsker bloggen din! Har et lite spørsmål til deg som jeg håper du kan svare på, evt ta med i ukens spørsmål. Jeg er nemlig ganske høy selv, rundt 1.74 cm og har nylig bestilt 4 superfine par med høye heler. Synes det ser dridfint ut med lange ben, men jeg sliter bare litt med det å bli komfortabel med høye sko og det å bruke de blandt folk. Spesielt siden jeg er den høyeste av venninnene mine og blir gaanske høy med slike sko. Derfor lurer jeg på om du har noen tips til nettopp dette? Hvordan klarer du å være så komfortabel med høye heler og hvordan kan jeg “overvinne frykten”? haha:-)

  20. Ukens spm:
   – ønsker du å ta tatovering en gang i fremtiden?
   – ønsker Ingvild å ta tatovering?
   – når du trener på treningsstudio, ca hvor lenge er du der hver gang?
   – liker du best gruppetimer eller å bruke apparatene på egenhånd?
   – hva hadde du savnet mest om du ble tvunget til å slutte å blogge en hel måned?

  21. Vær litt forsiktig med å trene i veldig kaldt vær (-10 til -20 typ), da spesielt kondisjon, da du kan få kuldeastma.. 🙂 Men er ikke sikkert det blir så kaldt i Førde som her jeg bor da!

  22. Kunne du lagt ut før/etter bilde av laserbehandlingen? Tror jeg har det samme problemet som du har. Tok du bare kontakt med en hudlege?

  23. De som ikke skjønte ironien ved det innlegget har virkelig ikke skjønt hvordan du er som person, via bloggen. Til og med JEG skjønte at du kødda så det sier litt haha 😀 Selv så mener jeg at man kan operere akkurat det man vil hvis dette gjør at man får det bedre med seg selv, og trives mer i sin egen kropp og sånn.
   If you have the opportunity to do it, AND have the money to go trough with AND really want to do it – why do you even care what others will say and think of you? :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg