red leather jacket

Hei! Endelig torsdag og snart helg. Aah, for en deilig følelse! Nå skal jeg en tur til byen for et par ærender, skal blant annet hente en ny kasse med Aloe Vera-drikke! Wiiiie! Mango-smaken er definitivt best, pleier alltid å ha den med i veska mi 🙂 Senere i kveld skal jeg på kino med Emma og kjæresten hennes – vi skal se Annabelle!! Wææ, er det noen av dere som har sett den? Har hørt at den er dødsskummel, så jeg blir nesten litt skuffet hvis den ikke er det. Selv om jeg er en sykt paranoid person så elsker jeg å se skrekkfilmer. Tror jeg har sett type alle skrekkfilmene som finnes på Netflix, haha. Jeg klarer å se alt så lenge det ikke er altfor realistisk, som for eksempel Criminal Minds. Herregud, alt som omhandler kidnapping og mord? jeg får ikke sove av det.

Jeg har på meg Jofama by Caroline Roxy i dag, i fargen rød denne gangen. Rødt skinn er så utrolig tøft! Denne jakken gjør jo bare hele antrekket med fargen og gulldetaljene. Elsker den ♥

Har dere sett Annabelle?

20 kommentarer
  1. Annabelle var sykt skuffende! ikke skummel, men skvatt et par ganger. 🙂 Slutten er helt teit, alle i salen lo faktisk. haha

  2. Jeg har sett sånn typ alle skrekkfilmer, siden jeg elsker skrekkfilmer, men pleier aldri å bli skremt. Anabelle derimot var ekstremt skummel, ikke siden den var realistisk, men siden den hele tiden hadde såkalte “skvette-momenter”.

  3. Jeg var på premieren, og jeg ble faktisk litt skuffet! Angrer ikke på at jeg så den, tvert imot, men det var flere ganger hele salen bare satt og venter på at noe skulle skje.. Også byttet scenen:( Alle skrekkfilmer bygger seg liksom opp, og har noen syyke avslutninger, men denne var så.. lite skrekkelig på en måte, hahahah herregud ja du vet (kanskje) hva jeg mener!

  4. Kan du gå i skjorts på denne tiden av året? haha, her nede i Oslo/drammen går de fleste rundt i Uggs og canada goose 🙂

  5. Jeg skjønner ikke hvordan du klarer å gå i skjørt på denne tiden av året!?mange på min skole går med t- skjorter og converse ute nå liksom?
   Det føles liksom ut som at jeg er den eneste som går i uggs og min gode boblejakke fra cubus:)
   Føler heller ikke at jeg trenger en canada goose får å være god og varm om vintern:)
   Er det flere som mener at merker ikke er bedre enn ellers?:)

  6. “Jakken gjør jo bare hele antrekket”. Kjære lille halvnakne venn, jakken din ER jo nesten hele antrekket, med tanke på at resten av påkledningen din består av ca 20 cm2 med tøy.
   Jeg blir helt tussete av at du ikke selv ser hvor utrolig dumt det ser ut å gå med minimale sommerklær når det er så kaldt at resten av oss finner frem superundertøyet. Jeg skjemmes på dine foreldres vegne som ikke oppdrar deg bedre.

  7. How can you sit in that skirt? It is so short it barely covers the buttocks. If your style was more sophisticated, you may receive more respect and less negative comments.

  8. My flatmates and I think that you are overrated and selfish. Famous because of selfies. No respect for you at all. So sad that you are so popular with the girls who are starving themselves.

  9. Hej!
   I would like to know if the roxy jacket you are wearing is actually red? Since I cant find anywhere other colors than Black and terracotta?

  10. hej,
   I would like to know if the roxy leather jacket is actually red? since the colors I have seen is black and terracotta. If this is another color, where could I find it? Thank you!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg