endelig helg

Åååh, for en deilig følelse! Merker at det sakte men sikkert begynner å hope seg opp med prøver og innleveringer på skolen, så å kunne senke skuldrene for et par dager skal bli godt. I går møtte jeg fineste kjæresteparet Ems og Magnus på kino ♥ ♥ Livet som singel, haha. Jeg kommer nok alltid til å være “den single” i venninnegjengen, but that’s okay. De fleste på min alder har liksom allerede vært gjennom flere seriøse forhold, og her kommer jeg? Det skal sies at jeg er veldig flink til å hjelpe venninnene mine når det kommer til kjærlighet, da. Ooooh the irony

Vel, det var veldig koselig i går! Eller, filmen var lite koselig da. Vi så jo Annabelle, og wow – den var dødsbra og SYKT skummel! Jeg er egentlig ikke spesielt redd for skrekkfilmer, men jeg kvapp så sykt mange ganger i går når vi så den. 

I dag skal jeg jobbe litt, øve til teorien, Skype og bare være hjemme! Sparer festlighetene til i morgen. Mamma har bursdag i morgen og skal ha parteyyy her hjemme, så da blir jeg jaget ut av huset. Passer fint 🙂

Apropos teorien! Har dere noen gode tips til hvordan man kan øve? Bør man lese mest i boka, eller ta tester på nett? Jeg har bare tatt tester på nett så langt. (Hvis noen i Førde har teoriboka og vil være en engel å låne den bort til meg, ta kontakt på facebook! Jeg trenger den :))

33 kommentarer
  1. My friends went to see Anabelle and they said it was really cool!!
   And about assignments we have soo many tests! 9 tests next week! I am nit even kidding! This life gets pretty serious

  2. Hei, lurer veldig på hvor skjørtet ditt er fra i et par innlegg ned. (outfitet med den rød lether jacketen)
   klem

  3. Heihei:) Jeg anbefaler deg å skummlese gjennom boka 1 gang, også ta tester på teoritentamen.no, og når du har stått med sånn 0-3 feil på de ti siste, er du klar! Var det jeg gjorde og da gikk teorien som en lek 🙂 Lykke til med lappen og god helg!

  4. Vil anbefale å lese boka og gjøre maaange tester hos teoritentamen.no. Prøvene der likner mye på dem du får på selve teoriprøva, eller kanskje litt vanskeligere faktisk. Så klarer du dem bra, går nok teoriprøva som en lek 😉 Jeg hadde en del feil på de første testene jeg gjorde der, men etter 2 dager med masse øving tok jeg prøva og besto med 2 feil! Jeg kjøpte forresten teoritentamen med løsninger, og det tror jeg var lurt

  5. Eg leste berre gjennom boka 2 ganga, og tok tester på teoritentamen.no.
   Betaler litt for å kunne teste deg i 2 veker(?) og berre test mange ganger for dagen. Også lurt å betale litt ekstra for å få svar på kvar oppgave. Dvs. At om du f.eks. svarer feil, får du det riktige svaret, pluss ei forklaring 🙂 veldig nyttig!
   Eg klarte teorien på første forsøk 😉

  6. Bare ta testen en milliong ganger etter hverandre, helt til du får alt riktig typ 10 tester på rad, så er du helt garantert klar for prøven! Trenger ikke boka i det hele tatt 😀

  7. leste en del i boka, for deretter å ta tester på nett! Lærte sykt mye av testene på teoritentamen 🙂 og et tips før du eventuelt tar teorien, sett deg mål om å klare “teorien” på foreksempel teoritentamen 10 ganger på rad, uten og stryke, der du også har over 90% riktig på alle prøvene. Da er d ganske sikkert at du tar teorien på første forsøk 🙂 lykke til, dette klarer du!

  8. Jeg brukte kun appen til teoritentamen på iphone! du treger ikke lese gjennom boka. Testene til teoritentamen pleier å vær litt vanskeligere enn selve prøven. så klarer du å bestå den ett par ganger, er du på den sikre siden!:-)

  9. Eg tok teorien for eit par dagar sidan, og då las eg ikkje eit einaste ord i boka. Eg kjøpte meg tilgang på teoritentamen og tok så mange testar der som eg orka. Bestod teorien med 1 feil, så eg syns det å ta testar var veldig bra!

  10. Anbefaler deg å bruke teoritentamen flittig, men også å lese en del i boka sånn at du til slutt føler at du har ganske god kontroll! Teoritentamen fins på nett og som app 🙂

  11. Jeg kjøpte et teorikurs på teoritentamen.no! Det er ikke så veldig mye å lese, men er innom alt du må kunne. Også tok jeg de testene 🙂

  12. jeg brukte ikke bok at all. gjore bare testene på teoritentamen.no 1000 ganger (versjonen med fasit) funket fett

  13. Jeg leste boken en gang, så tok jeg testene på teorietentamen.no uendelig mange ganger, hver kveld/dag i en uke. Så dro jeg og tok den, og bestod på første forsøk! Anbefaler virkelig og ikke ha den som er i 1 mnd, da er det lett at man bare drøyer den. Og en ting til, det står at man må ha bestått nettprøven minst 5 ganger for å ha beståttgaranti. Jeg bestod den for klasse B en gang, men bestod forstatt da jeg tok :). Lykke til!

  14. Hei! Jeg holder også på med teorien nå, lag deg bruker på teoriprøven.n(koster rundt 2-300kr) den funker utrolig bra, så kan de heller se i boken eller på nett ved siden av, jeg og alle jeg har snakket med syntes boken er kjempe dårlig, så den trenger du egentlig ikke å kjøpe, lykke til! 🙂
   kjempe fint antrekk også, kos deg i helgen!

  15. Ta teoritentamen på nett – eller mobil. Ta testen helt til du har 0 feil flere ganger. Det som er så greit med å bruke mobilen er at du kan teste mens du sitter på bussen, når du har lagt deg og ikke får sove- osv. Det koster penger – men er uten tvil verdt det. 🙂 Jeg leste gjennom boken en gang, men hadde klart meg fint uten også. lykke til!

  16. Har ikke tatt teorien på bil, men i mars tok jeg scooter teorien (Klasse S, altså snøscooter) og jeg leste kun boken 1 gang, så tok jeg tester på teoritentamen.no (koster 300 kr, men lover deg det er verdt det) Selv om jeg følte jeg ikke var klar for å ta teorien dagen jeg tok den, klarte jeg den med 0 feil!! Må jo å sies at det er 15 spm mer på bilteorien enn scooterteorien, men du har jo 30 minutter mer.
   Alle sa til meg, ikke gå igjennom spm før du leverer, men jeg klarte ikke dy meg, så selvfølgelig måtte jeg lese igjennom alle spm. Ta deg god tid, mitt beste tips!
   og masse lykke til Kristine, når den tid kommer!

  17. Jeg anbefaler deg å lese boken minst en gang, for så å gjøre de oppgavene som står i boka. Etter dette er det lurt å ta tester på teoritentamen.no, helt til du klarer det hver eneste gang. Denne metoden funka kjempebra for meg.
   Masse lykke til!

  18. Jeg leste gjennom boken en gang, og så kjøpte jeg dagspass på teoritentamen.no, dagen før jeg skulle ta prøven. Funket veldig bra! Tok testen om og om igjen til jeg sto hver gang. Syntes spørsmålene på teoritentamen var vanskeligere enn selve prøven og. Lykke til!

  19. Les boka 1 gang, så ta tester på mobil/nett, men hvis du ikke klarer testene maange ganger, ikke bry deg om det, haha jeg tok sikkert testene 50 ganger, og klarte den EN gang.. haha men mamma bare sa “bare prøv, jeg blir ikke sur hvis du ikke består”, så jeg prøvde da, skikkelig nærvøs, men fikk kun 3 feil!! 😀 vet om flere som bare prøver selvom de ikke føler seg klar, og alle har klart det 😀

  20. Synes det er veldig trist at du fronter en jakke med pels. Du brude sette deg inn i pelsindustrien, for jeg nekter å tro at du støtter dette med “vilje”. Pels er et unødvendig produkt. Dunet fra gjessene i jakken din blir tvangsforet og lever et forjævlig liv for at du skal ha en jakke. Pelsen kommer fra prærieulv som blir fanget med fotsaks. Dyret kan bli liggende i fotsaksen i flere dager før de skyter det. Da fryser de som regel i hjel, eller biter av seg foten.. Det kan heller ikke sammenlignes å bruke pels med å spise kjøtt. Kjøtt spiser du fordi det er en naturlig måte å få i seg animalske proteiner som er nødvendig for et bra kosthold. Pelsen og dunen i jakken din er kun kosmetisk ønske fra deg. Du ønsker å se “fin” ut. Det finnes mange andre alternativer som holder deg like varm men som ikke fronter at det er ok å behandle dyr forjævlig. Tenk deg om hva akkurat DU kan gjøre for at verden ska gå framover og bli bedre. Du er født med en hjerne som kan drøfte hva som er rett og galt. Det er ikke greit å støtte slikt.

  21. boka trengs ikkje, den brukte ikkje eg vertfall, men anbefaler deg å kjøre massemasse, det er da du lærer trafikken å kjenne :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg