dear weekend, i love you

pepsi max, yoghurtnøtter, inspirasjon fra H&M-katalogen og musikk på ørene, for en fin start på morgenen.. ♥

God morgen, kjære lesere! Så gøy at konkurransen falt i smak i går. I dag har jeg jobbet og tatt en del bilder. Vi har jo kommet til den tiden av året hvor dagslyset ikke varer så altfor lenge, så det utnytter jeg spesielt i helgene. Selv om det skal bli dødskoselig med vinter og snø, så kjenner jeg at jeg allerede ser frem til våren. Haha, er det ille? Jeg er definitivt et sommermenneske. Heldigvis går tiden kjempefort, så jeg trenger vel egentlig ikke å lengte til sommer – for den er her allerede før vi vet ordet av det.

Nå skal jeg hente en pakke på postkontoret, jeg har nemlig bestilt meg noen nye sko fra Nike som jeg har siklet på i evigheter og jeg håper så inderlig at de passer! Snart kommer mamma hjem fra skolen (hun tar høyere studier ved siden av jobben hennes), og SHIT det minner meg på at jeg glemte å gratulere henne da hun kom innom rommet mitt i dag tidlig klokka sju. Hvordan klarer jeg det?! Håper det er en gyldig unnskyldning at det var drøyt tidlig på morgenen, da? Vel, når hun kommer hjem så blir det middag, og senere i kveld blir det en tur ut mens mamma har feiring her hjemme. Vi snakkes før den tid! Ha en super lørdag enn så lenge.

15 kommentarer
  1. Happy Birthday to Catherine!!
   I am a summer person aswell and when the sun sets so early it makes me so sad ;/
   But winter should be cozy 🙂

  2. Så gøy og se at konkurransen falt i smak!
   Har du overhode LEST alle kommentarene om at lesere har mistet respekt for deg, at DU støtter dyremisshandling, går med døde og pinte dyr på nakken din fårdi DU må jo holde deg varm men en dødsdry jakke fordi billigjakker som kan holde deg varmere er får folk som ikke har råd til en Canada Goose jakke.
   Jeg har lest bloggen din, nå leser jeg den kun ikke for å se på deg tverdt imot men kun får å lese kommentarene og kommentere litt selv. Du har tydeligvis ikke lest deg opp på eller sett på noe i media om canada goose. når jakken kom, var det over alt i media, snikvideoer av hvordan dyrene blir behandlet, å alt ble publisert å finnes enda på internett. Jeg og andre eg svært skuffet over at du faktiskt støtter ekte pels, dyremisshandling og slikt. Når jeg startet å lese bloggen virket du som ei som ikke var fan av eller ville støtte dyremisshandling å ekte pels, men der tok mange feil. Det er tragiskt, ekkelt, ufyselig, vondt å se på ALLE di som ønsker å vinne jakken fordi den er fin, du holder deg varm, de har ikke råd til å kjøpe den eller for di har hatt den samme jakken i 3 år WOW motekrise! det er tragiskt å se på rett og slett. Du ser på alt fra den gode siden. det har du gjort med jakken også. ÅH den holder meg varm, den er fin, osv DU må se på historien BAK jakken før du overhode velger å bruke den å hvertfall lager en konkurranse med jakken! uff
   Skriv et ærligt innlegg eller best av alt lag en video hvor du forteller om hvorfor du bruker jakken, valgte å lage en konkurranse, om du er imot eller for dyreindustri/dyremisshandling å hvorfor!!

  3. Irriterer sykt at det du har å si er: “Så gøy å se at konkurransen falt i smak” !!! Det å se en konkurranse om CG jakke er noe av det verste! Det at du tydeligvis har hjerte til å reklamere og lage konkurranse av det er skuff! Det at du sier at det er gøy å se at konkurransen falt i smak er skuff!
   Jeg kjenner deg ikke, tror ikke du er en forferdelig person. Jeg tror at du har en nydelig personlighet. MEN DETTE BLIR FOR GALE! Håper med mitt hjerte på at du er den eneste som reklamerer for den jakken og støtter den, du er i alle fall den eneste jeg har på lenge gjøre det. Greit med at 1 person gjør en slik tabbe, hadde vært mye værre hvis alle toppbloggerne skulle gjort det samme.
   Håper også på at det blir den siste konkurransen av CG jakken!
   Takk for meg!

  4. Synes du det er gøy at en konkurranse som denne falt i smak? Skjønner ikke at du synes det. Det er dyreplageri som ligger bak disse jakkene. Du fronter pels og lidelse, det er så synd 🙁 Tror du er en flott jente, men det er ikke greit å kjøpe eller gi bort slikt. Det finnes jo så mange fine jakker der ute! Du som er så glad i mote vet nok det. Folk må slutte å tenke så kort og trangsynt. Søk opp f. eks. Alpha Industries 🙂 Se så fine! Og uten dyr!

  5. Kommenterer ikke så ofte her, men blir litt provosert når jeg ser alle drittkommentarene om at du støtter Canada Goose. Har selv en slik jakke, først og fremst fordi jeg bor i USA hvor det blir -30 på vinteren, og jeg må ha en varm jakke, men og fordi jeg syns den er fin. Har lest litt om dyremishandling og all driten Canada Goose får, men har ikke trodd nok på noe enda, og kommer ikke til å gjøre det før det finnes skikkelig bevis! stå på, ikke bry deg om kommentarene 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg