hvilket antrekk er din favoritt?

Hei ja! Ja, jeg sitter nå her, fullstendig gravd ned i historieboka. Så utrolig lei jeg er, det er helt latterlig hahahahah. Dere vet når man skriver notat av pensumet, og man kommer opp i sånn type 11 sider i word?? Og du er enda ikke ferdig med halvparten av det du skal skrive?? Det er en smule deprimerende. Men uff, jeg skal ikke klage – det hjelper i alle fall ikke!! Positive tanker, folkens!! 🙂 Vel, jeg har nettopp spist reker til middag med mamma, ettersom resten av familien er på håndballkamp. Vi ble sittende i èn time og skrelle reker, skravle og spise. Så utrolig koselig! Reker er jo dødsgodt og ikke minst utrolig sosialt, så det burde vi spise oftere.

Fra reker til noe litt annet: mote! Jeg har samlet sammen en del antrekk fra den siste tiden, så her kommer en aldri så liten oppsummering. Husker jeg alltid slike innlegg før – følte det var på tide med et nytt et. Det er i grunn veldig gøy å se tilbake på hva man har gått med de siste månedene.

Så, det store spørsmålet: hvilket antrekk likte dere best? Mitt er uten tvil nummer 4! Jeg elsker den nye grå buksa mi, og de svarte skoene har jeg fått sååå dilla på. Føler liksom at de passer til alt, og antrekket blir med èn gang mye finere når jeg tar de på. 

Siste innlegg