summer lasts forever

Reklame

Jeg har en uvane, og det er å pine meg selv med å se tilbake på bilder fra sommeren. Haha, noen flere som er slik? Det hadde ikke gjort noe med litt sol og varme nå altså! Vel, det er èn ting vi kan gjøre for å forlenge sommeren i alle fall, og det er å passe på at beina alltid er freshe. Jeg fikk et spørsmål om jeg fjerner hår på leggene ofte nå som det er vinter, og jeg har faktisk blitt veldig nøyen på akkurat det der. Nå hater jeg følelsen av hår på beina – i motsetning til forrige vinter haha, da kunne jeg liksom gå med pels på både legger og lår. Lite flatterende. Jeg har fått dilla på å fjerne hår med hårfjerningskrem fra Veet, for å så legge meg nydusjet i nytt sengetrekk. Vet dere hva? DET skal jeg gjøre i kveld!

Det jeg liker best med Veet hårfjerningskrem:
♥ Løser opp hårene i stedet for å kutte dem av, slik at det tar lengre tid før det vokser ut igjen
♥ Hårene som vokser ut igjen er mykere
♥ Gjør huden myk

Wiiiee! Ha en fin dag fine mennesker. Jeg sitter på skolen nå – vi skrives når jeg er her hjemme!

  1. I wish summer lasted forever haha! No, I also enjoy autumn and winter, but it´s like summer never lasts too long. The hair removing cream sounds really good by the way. Have a nice day! ♥

  2. Kan du plis forklare detaljert hvordan man bruker hårfjerningskremen? Har den selv, men får den ikke til å fungere..
   Og må forresten hårene være lange for å kunne bruke den?

  3. Summer. It would bo soo good to last forever 🙁 But winter is also so magical 😀
   And I love Veet it’s the best 🙂

  4. Den veet kremen stinker så jævlig mye , fy faen hvorfor skriver du ikke det på bloggen !! den stinker helvete ikke kjøp den fordi den stinker

  5. Do you realize just how smug and self-satisfied your photos express? I don’t think you do. It’s like I’m seeing the Norwegian version of Kim Kardashian: vulgar clothing style and makeup, self-centered lifestyle and attitude, smug, and famous for nothing. You are making a fool out of yourself! At the very least, hire a stylist if you insist on posting such photos of yourself!

  6. Hei! Vil bare si at du er en stor inspirasjon for meg. Jeg har et spørsmål- du har jo en utrolig flott kropp, så har du en spesiell diet du går på/ treningsprogram? Ville elsket om du kunne lage en innlegg om hva du spiser osv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg