verdens fineste melding

Jeg skulle akkurat til å legge meg for et par dager siden da jeg fikk denne meldingen:

Elsker deg Julie ♥ Har ikke jeg verdens beste venn så vet ikke jeg!!!!! En god og ekte venn er virkelig det mest dyrebare man kan få, og jeg er evig takknemlig, herregud. Jeg mener, å ha tjue venner betyr fint lite så lenge du ikke har en person du kan stole på og som alltid støtter deg. Så dere, ikke glem å fortell til de du bryr deg om at du er glad i dem og at du setter pris på dem! Det er viktig, og det betyr ufattelig mye.

Jeg har ganske lite å meddele i dag egentlig, dagen min ser nemlig slik ut: skolearbeid. Har nettopp spist middag og er klar for å sette meg ned for å øve til prøve og gjøre lekser nå, så yeyyyy.. Spennende liv! Så gira er jeg:

Hehe. Nei da, jeg er faktisk i veldig godt humør! Skolearbeid blir faktisk hundre ganger enklere om du prøver å se positivt på det. Så nå skal jeg kose meg med et iskaldt glass Pepsi Max og historieboka mi. Uslåelig kombo, ass. Vi hadde forresten egentrening i gymmen i dag, så jeg har fått unnagjort dagens treningsøkt allerede. Kjenner det skikkelig godt i magen nå, og den følelsen er såååå deilig. (Note to myself: begynn å tren styrke igjen!) Nå er det bare å holde ut to små dager igjen med skole, og så er det HELG!! Jeg gleder meg sånn, wiiiie.

Har forresten sluttet å bruke kosebukse hjemme den siste tiden, nå bruker jeg bare denne tightsen, haha. Den.er.så.digg.

Siste innlegg