litt forandringer

Fredag kveld rett over midnatt skulle jeg akkurat til å legge meg, men så trykte jeg inn på bloggen min og fikk et plutselig anfall om headeren? Den måtte skiftes. Ikke “i morgen”, men der og da. Så jeg la fra meg tanken om å legge meg, og åpnet heller Photoshop for å mekke en ny header. Jeg er ikke superflink, men jeg fikk bruk for en del av det jeg har lært i IT i år. Jeg elsker IT forresten, det er det gøyeste faget jeg har i år. Uten tvil!! Vi lærer om Photoshop blant annet, og for en gangs skyld får jeg faktisk bruk for det jeg lærer på skolen, haha lol. Digger’e. Anbefaler alle å ta IT som valgfag!

Tanken var vel egentlig bare å ha den som midlertidig header, for jeg orket bare ikke den gamle lengre. Men jeg likte den ganske godt jeg, så kanskje jeg blir å ha denne en stund. Haha, jeg får liksom dårlig samvittighet overfor dere jeg, som må se den samme headeren om og om igjen. Jeg prater forresten med hun som fikser designet mitt nå, og det vil bli gjort et par endringer i designet underveis. Ikke store da, bare et par små justeringer!

MEEEEEN… det viktigste er at dere liker headeren og designet mitt!! Så, hva synes dere?

Liker dere denne headeren? Eller foretrekker dere slike headere som dette for eksempel:

Jeg er nemlig en veldig A4-person og liker det så clean og enkelt som mulig. Men hmm, I don’t know. Deilig med forandringer da, det er sikkert og visst :)

I kveld har jeg vært med Ingvill, og vi har lakkert neglene, sett på Bloggerne og sett på eventuelle kostymer til halloween. Fin fin søndag.

69 kommentarer

Siste innlegg