lenge leve vestlandet

Huff, for et vær det er i Førde i dag. Her snakker vi oversvømmelse i store deler av sentrum, og dette gjelder da også skolen min. Kan aldri huske at det har regnet så mye i hele mitt liv. Det er nesten litt fascinerende å se på, men for meg som er blogger og er avhengig av fint vær så passer det svært dårlig!!! Haha, det høres helt dumt ut, men det er faktisk sant. Satser på at uværet gir seg så fort som mulig, det kan umulig holde på slik lenge!

Så ja, i dag blir det neppe outfitbilder eller fine bilder utendørs generelt. Haha, håper dere overlever med meg! Folk som bor andre plasser spør meg alltid sånn: “Er det alltid fint vær der du bor? Det ser jo sånn ut på instagram??” Hell nah, buddy. Greia er at jeg bare at jeg alltid utnytter de gangene det er fint vær her. Det er nå jeg skulle ønske jeg bodde i Oslo. Eller syden for den del. Høhø. 2 år igjen!

Jeg stjal mamma sin cardigan i dag, jeg. Kan ikke huske å ha brukt cardigan siden 8. klasse eller noe, så det var uvant. Men ååh, så utrolig fin! Den er fra Vero Moda og er skikkelig deilig å ha på seg, så jeg tipper jeg blir å bruke denne en del i høst/vinter ♥ Vel, nå skal jeg starte på ukens spørsmål. Vi skrives om ikke lenge!

Er det bare hos oss det regner mye, eller? Mesunner dere som har oppholdsvær – nyt det!

27 kommentarer
  1. Det er dårlig vær her på lillehammer også, tror det er sånn generelt i hele Norge nå. Så jaja, men må si at det er bra det regner om høsten ellers blir strømmen veldig dyr om vinteren. Så finnes det ikke dårlig vær bare dårlige klær, også kan du ikke poste noen outfitbilder som er tatt innendørs, det skulle hvertfall jeg ønske at jeg så mer av…
   Yeye xoxo

  2. jeg digger bloggen din og har egt aldri hatt interresse for blogger, MEN din har jeg interesse for! :))) kan du værsåsnill lage en skikkelig(lang) blogg der du deler trenings- og kosttips? du virker så engasjert i å trene og jeg vil gjerne se hvordan du gjør ting ogsånt!

  3. Kroppen din er skikkelig fin i nå<3 ser ut som om du har fått mer former! noen spesielle styrkeøvelser du har brukt?:)

  4. Du vet at det heter “jeg kommer til å gjøre” og ikke “jeg blir å gjøre” sant? Rettskriving, Kristine

  5. er ikke noe finere vær her, altså. Bor rett ved oslo, og her er det jo rene stormen! Får så vidt opp utgangsdøra liksom, haha…
   Hvor er toppen fra? 😀

  6. Her i Kvinnherd og er det oversmømmelser 🙁 bensinstasjonen måtte stenge pga oversvømmelse, elvene renner snart over, fossen i en plass som heter furuberg er stengt pga oversvømmelse, og skytebanen ligger under vann.:(

  7. Har samme cardigan! ville også si at du må DRITE i alle frekke kommentarer som har blitt kommentert i fortid, og som vil bli kommentert! Ser hvertfall ut som om du driter i det når du bare fortsetter <3 Du har forresten jævlig fin kropp, de fleste ville drept for en slik kropp som din. LOVEYOU.

  8. Kanskje du skal begynne å følge litt med på nyhetene?
   Det er slik over nesten hele “nedre del” av Norge. Så det er nok ikke bare i Førde, eller Vestlandet for den del.

  9. Bur i Lærdal og her er det fleire som bur lengre opp i bygda som er evakuerte, heilt forferdelig drittvær dette her:(

  10. Anonym: “Blir å” er en dialektkonstruksjon fra Nord-Norge. Jeg leser at Språkrådet i 1979 frarådet bruk av rødblyant på denne konstruksjonen, dog i nord-norsk kontekst. Basert på dette kvalifiserer Kristine åpenbart til rødblyant jf. vestlending. Men (!) vil det si at det ikke er lov å adoptere fremmedkonstruksjoner iblant, eller er det utelukkende forbeholdt dialekttilhørerne? Er vi nødt å være så jævla pedantiske?

  11. Vel, det er jaggu mange moglegheiter for å få fine bilder i det veiret som har vert dei siste døgna, bloggar eller ikkje! 🙂

  12. å fint antrekk! Her(oslo) har det også regnet ganske mye i det siste, men nå er det faktisk blå himmel og sol, selvom det er kaldt da:) ha en fin dag!

  13. Yaa bloggers need to think about the weather a lot😩 sunny weather is the best!!
   Your photos are always amazing anyway! On the first photo the fog behind you looks so nice
   Xx Barbora

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg