leather love

Skinntights fra Junkyard XX-XY, sko fra Public Desire, veske fra Modekungen, genser fra Lookbookstore, kåpe fra Zara

Her er antrekket fra lørdag! Jeg elsker hva skinn gjør med antrekket. Dette hadde jo ikke vært i nærheten så kult om jeg hadde brukt vanlige svarte bukser i stedet, er dere ikke enig? Ellers fant jeg jo denne kåpe gjemt langt inn i garderoben her om dagen, som jeg nevnte. Jeg tror jammen ikke den har sett dagens lys siden den ble kjøpt sommeren for to år siden.. Det er en stor skam. En enda større skam er jakkegarderoben her i huset, haha. Det er jakker overalt – fullstendig kaos. Er det noe jeg faktisk har for mye av så er det jakker, det kan jeg ærlig innrømme.

Guess what, jeg våknet nettopp fra en liten powernap på en halvtime, heldigvis ringte Ingvill meg slik at jeg ikke sov lengre. Haha, jeg powernapper type to ganger i året, og det er ikke tull engang. Merkelig nok er jeg skikkelig uthvilt, så nå skal jeg øve til en presentasjon jeg har i morgen 🙂

Hva synes dere om antrekket?

20 kommentarer
  1. Så fine skinnbukser du har!
   Du har et nydelig utseende Kristine, både en smashing kropp og et vakkert ansikt.
   Lurte på om du kunne fortelle forskjellen på sunspa fitness og chocolate, og evt hva du anbefaler å bruke til meg som er litt blekere enn deg men som ikke vil bli oransje. Setter stor pris på svar 🙂
   Klem

  2. Tøft! Liker skinnbukser. Men for meg selv, ville jeg nok heller brukt noen enkle boots. Skinnbuksen gjør jo hele antrekket, så man trenger ingen svære, høye sko..

  3. Hadde vært mye penere med vanlige svarte bokser. Og jeg ville absolutt droppet de store, klumpete skoene, ser ikke bra ut sammen med resten av antrekket.

  4. Oh my god! You clothes Are too short and your hair ist so awfull !! Don’t fell you soo good ! You aren’t it you are embrassing! Please Cut your hair! And your make up is to mich and its looks like a B***

  5. Diiiigger buksa! Du ser så classy ut om dagen med gjennomførte anntrekk og ja, vet ikke hva det er, men du ser mer voksen ut om jeg kan si det 🙂 stilig dame!

  6. Digger buksa:D
   Jeg lurer på om du kan linke/vise (??) noen fine festkjoler nå som julaften og nyårsaften (++ julebord osv) er på vei? Sett en del på nelly osv, men trenger litt mer inspirasjon hehe, og jeg syns du har så fin kjolestil!! (hvis det er det man sier)

  7. Well girl you just slayed!! I absolutely adore this combination!! Looks very grown up and it is totally Kristine style!! <3 I need leather pants ASAP!!!

  8. hvilken størrelse har dine skintighst? Jeg er næsten samme størrelse som dig, og jeg ville gerne købe et par som passer 🙂

  9. Anonym: Tusen takk! 🙂 Jeg kan gjerne komme med et kjoletips-innlegg. Skal tipse om litt andre nettsider enn nelly, tipper det holder med de andre bloggerne som gjør det haha 🙂 Stay tuned!

  10. kjempe fint antrekk. Digger det. Stor fan av bloggen din. ta gjerne en titt innom min å. trudeli.blogg.no
   Digger deg så sykt masse

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg