verdens beste pugge-tips

Hola amigos! Nå er jeg hjemme etter en dag bestående av skole og kjøretime. Middagen er spist, rommet er ryddet, Pepsi’en er funnet frem og jeg er klar for et par intensive timer med pugging. (Jeg MÅ ha alt på plass når jeg skal øve, haha.. tvangstanker) Så nå er det historieprøve i morgen, så kjøretime, og SÅ? helg! Jeg skal i to bursdager i helga, så jeg gleder meg til god mat, musikk og morro med bestisene mine. Det kan ikke bli annet enn bra, spesielt ikke etter en så kjedelig og lite innholdsrik uke, haha!

Verdens beste puggetips

 Nå nærmer det seg jul og mange av dere har sikkert en del prøver og tentamner i vente før ferien. Jeg tenkte derfor å komme med et kjempegenialt tips når det kommer til å øve til prøve. Nemlig?. Når du kjenner at du mister konsentrasjonen og begynner å bli sigen, stå på hodet inntil veggen i et minutt. Dette øker blodsirkulasjonen og gjør at du blir mye mer opplagt – dermed øker konsentrasjonsevnen. Det er faktisk helt vanvittig hvor bra det funker! Jeg pleier å gjøre det i senga forresten, da blir det ikke så vondt for hodet, hehe.

Synes dette dekselet passet fint til denne ettermiddagen. Vikingtiden in my ass, høhø. Nei da, jeg elsker det.

Jeg har forresten fått meg ny joggebukse som jeg elskeeeer!! Den er fra Junkyard her, i merket Nike selvfølgelig. Den er inntilsittende hele veien ned, noe jeg synes er et absolutt must når det kommer til joggebukser. Denne er både behagelig og fin, så jeg blir nok ikke bare å bruke den her hjemme!

Nå venter historieboka på meg! Vi skrives senere, babes!

30 kommentarer

Siste innlegg