to tips til hvor du kan kjøpe kjole

Jeg har fått et par spørsmål av dere om jeg kan komme med tips til nettsider hvor man kan kjøpe jul- og nyttårskjoler, eller kjoler generelt som man kan bruke i jula. Klart jeg kan! Nelly er jo veldig utplukket på denne tiden av året, og dessuten har alle kjole derfra – så jeg tenkte å komme med tips til to nettsider som selger utrolig fine, og ikke minst litt mer ordinære kjoler enn de vanlig standard-nettsidene som Nelly. Jeg tipper det er flere enn bare meg som setter pris på å dra på julebord eller juleball uten å matche med type 20 andre jenter, haha :)

Make Way: Dette er en av mine favorittmerker, og jeg har selv utrolig mange klær her fra. Blant annet disse to kjolene under her, som er helt nydelige! Jeg kjenner Sanna som er designeren bak dette merket (det var hun som var med på shooten for Bubbleroom i Stockholm tidligere i høst), og hun er SÅ dyktig i det hun driver med. Beundrer henne virkelig. Jeg elsker alle klærne hun designer, det er liksom akkurat min smak. Jeg ser på klærne og bare? wow, dette er meg. Jeg digger den “rene” looken i alle kolleksjonene hennes. Vel, ja – poenget mitt her er at hun har kjempemange fine kjoler. Om dere sliter med å finne kjoler til jul, så vil jeg absolutt ta en titt innom. Her finner du både korte kjoler og maxikjoler!

Den siste her er defintivt en av mine favoritter. Det er så fint når kragebeinene ikke er dekket til, spesielt hvis man er litt brun. Er så svak for det, av en eller annen grunn.

IvyRevel: Whooop, her har vi enda et favorittmerke! Jeg har jo mange klær her fra også, som dere vet. En av mine største forbilder og stilkon er UTEN TVIL Kenza Zouiten, og dere kan tro jeg er fan av merket hennes da? Jeg må få lov å skryte på meg at jeg har autografen hennes og at hun har likt noen av bildene mine på insta, hehe? Æææææ! I hvert fall så lagde IvyRevel en kjole-kolleksjon i fjor med verdens fineste paljettkjoler. Jeg tuller ikke når jeg sier at den grønne kjolen er den fineste paljettkjolen jeg har sett og hatt på meg. Jeg har fått kjempemange fine tilbakemeldinger fra dere også når det gjelder disse kjolene, så jeg anbefaler dere å ta en titt innom i år også, for de har paljettkjoler i år også. Jeg fikk nettopp to av dem i posten, så jeg skal vise dere dem snart.

Denne er uten tvil favoritten min. Elsker skuldrene og hvor fint den setter seg på kroppen.

Dette er ikke reklamebasert, just so you know! Håper dere finner julejolen dere er på utkikk etter ♥

19 kommentarer
  1. Såå fine kjoler! Elsker bloggen din! Så variert og morsom å lese, stå på! Kan du forresten lage en sminkevideo?

  2. Hello! I’m from Sweden but I don’t know if you would understand me if I write in swedish so I will write in english. I really like the second dress from Make Way, the one that’s sparkly everywhere. I wonder what size you have on that dress? Are you tall? Are they small or big sizes?
   Reallly thankfull for answer! 🙂

  3. Hahah i really needed this advice because I was searching for dresses and I was searching on your blog for good sites in archive 😀
   The black dress when your collar bones are showing is so stunning♥ I love the 3 glitter dresses you are showing here the most♥♥ so nice I want to buy similiar ! Can’t wait to see the new you got

  4. I agree with anonymous. I’m not crazy about these dresses. Too over the top – skin tight, too short, too sparkly – just too much all at once. Not sophisticated at all. Sorry.

  5. I think the dresses are just so wonderful! It is a prefernce but saying a dress so ebody wears is ugly and trashy is really mean. We couldn’t we wear tight dresses when they copliment our bodies?

  6. Ikke for og være spydig eller noe men hvordan blir du så tynn. Greit å vite siden jeg må slanke meg litt..haha

  7. Hei! Eg likte veldig godt den andre kjolen frå make way! Eg har leita etter den men finner den ikkje! Veit du om dei selge den fortsatt ?! Har sett at dei har den i blå-ish farge men vil ha svart! 🙂
   Kanskje du kan legge til ei lenke til kjolen:) foresten kommer eg frå Førde og har gamlelæraren din, norvall:P
   Takk for svar:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg