girls at black friday be like

Girls at black friday be like…

Haha! Her ser dere meg når jeg er på shopping: stressa. Det beskriver meg så sinnsykt godt, for når jeg er på storshopping (sånn som i Florida når det var mange spesielle butikker som vi ikke har i Norge) så blir jeg så sinnsykt stressa. Første gangen jeg var på VS ble jeg helt i ekstase når vi ankom butikken, og jeg måtte bare røske med meg alt jeg fant og pile inn på prøverommet. Det var ikke så altfor lite jeg fant heller? Tror jeg shoppet mer på VS enn jeg gjorde på alle de andre butikkene til sammen, høhø!

FINALLY, friday! Dagen i går bestod kun av øving, så i dag tok jeg jammen meg helg med god samvittighet. Gøy å høre at dere likte tipset mitt når det kommer til prøvepugging! Et annet tips er også å lese kjapt gjennom stoffet rett før man legger seg, det er faktisk bevist at det man har lest rett før man legger seg husker man bedre neste dag. Verdt å teste ut? 🙂 Jeg bruker i alle fall denne metoden, samt den jeg fortalte dere om i går.

I dag er det jo black friday, som betyr salg, salg og atter salg. Dette er jo en amerikansk greie, men ser ut til at det har blitt ganske så utbredt i Norge også? Jeg ser i alle fall mange nettsider som kjører tilbud i dag. Gøy! Jeg skulle så inderlig ønske at jeg var i USA på Florida Mall i dag. Digger at amerikanere har slike tradisjoner! Hva med dere, da? Har dere handlet noe på tilbud i dag?

Min black friday skal tilbringes hos Lina, som vi skal feire i kveld! Det blir så koselig å samle alle jentene, og jeg kjenner at tacofredag passer perfekt i dag. Nå må jeg løpe, så dere får ha en fantastisk black friday! Det skal jeg.

11 kommentarer
  1. Kos deg masse i kveld! Blir bare en kveld i armkroken til min kjære for meg! 🙂
   Får se om jeg tusler innom noen klesbutikker på nettet, var masse salg og blir så sykelig fristet!

  2. Var Michael Kors billigere i Usa enn her i Norge? skal til USA om noen uker så hadde vært fint med svar 🙂

  3. I NEVER shop on Black Friday. So not worth it to stand in line for hours (some even camp out!) to then shop in extremely crowded store with greedy customers and cranky clerks. Much prefer to stay at home and relax with family.

  4. haha hærlig bilde!!
   jeg har shoppet som en gal på shop.torhildkristine.no =P
   Bare økologisk sminke, og såå mye fint, så da ble det masse julegaver og en liten ting til meg 😛 hihi
   Kos deg i kveld!
   God helg!!

  5. It would be cool if we had black friday in the Netherlands too haha! I only bought some flowers today as a thank you for someone. Enjoy your weekend Kristine!

  6. Jeg er utvekslingselev i USA, så jeg fikk oppleve black friday. Vi dro bare til Kohls og Walmart da, men det var mye bra saker som var crazy billig!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg