brettspill er undervurdert

I går feiret vi bursdagen til kjære Lina med taco, brettspill og verdens beste jenter. Hva skal jeg si? Det var en kveld fylt av latter, haha! Kan ikke huske sist jeg ledde så mye. SPILLKVELDER er så sjukt undervurdert, folkens! Jeg spiller vanligvis bare spill når jeg er på hytta, men jeg skal søren meg begynne å spille brettspill på fritiden min. En mer sosial og morro underholdning skal man lete lenge etter.

Vi prøvde oss på noe nytt denne gangen, nemlig “Norsk galskap”. Det var et skikkelig bra spill, som skapte så SYKT mye latter! Du trekker nemlig ulike kort og får mange ting som du må huske på samme tid, og så er det førstemann i mål. Vanskelig å forklare, men jeg fikk i alle fall trent både hukommelsen, IQ’en og magen!

Det slo ikke feil med taco, nei. Gøy å lage, gøy å spise, og veldig sosialt. Og så er det sunt!!

Det ble ikke noe squad-gruppebilde i går ass, vi var for opptatte med å spille brettspill. Men når jeg sjekket kameraet i dag fant jeg ut at jeg hadde tatt èt bilde av alle sammen, så her har du en søt kollasj av mine kjære :)

Ems, Sylta, Mattis og Linus

Jeg kom hjem til et par nye pakker i går kveld, og jeg følte nesten det var julaften der jeg satt og åpnet pakker klokka et om natten. Masse fint som jeg gleder meg til å vise dere! I dag har jeg vært en tur opp på fjellet faktisk, mamma tenkte nemlig at det var på tide med en ny location for outfitbildene mine. Jeg må si meg ganske enig der. Folkens, når jeg får lappen så kommer jeg til å kjøre overalt for å finne kule plasser å ta bilder, så gled dere! Det frister liksom ikke så veldig mye nå, å gå til fjells i denne kulden. APROPOS DET!!! Det har snødd her i dag!! Det har ikke lagt seg da, men det er nok ikke så altfor lenge til bakkene er hvite tenker jeg. Fikk så utrolig mye julestemning der jeg stod og snøen dalte ned på meg – fikk det med på bilde også! Woho, viser dere når bildene er redigert ♥

Nå skal jeg en tur til byen for å kjøpe ny foundation og stramme inn den nye klokken min hos urmakeren. Senere i dag blir det pizzakos og så bursdag igjen. Temaet i bursdag er pirat, så i dag må jeg være kreativ! Hmm.. Vi snakkes i alle fall før det, ha en fin lørdag enn så lenge!

7 kommentarer
  1. Så koselig! Her på Ål (i hallingdal) er det masse snø nå!
   Gleder meg ti å se hva du fikk outfitbildene!

  2. Ville ikke kalt taco sunt. Du spiste nok salt for en uke framover og de fleste lefsene er som loff.. Men godt er det 🙂

  3. Kjempestemning at dere likte spillet så godt! Blei utsolgt i ein lengere periode, men nå har eg endelig fått laga fleire! 😀
   Det blir veldig spennende og se om vi klarer å gjøre Norsk Galskap kjent! Har jo kjempelyst at flere skal få oppleve galskapen!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg