kjære brunfarge, la oss bli venner igjen

Reklame

 

I dag så jeg gjennom noen gamle bilder og så kom jeg over disse under her fra 9. klasse. SJEKK brunfargen. Å se på bilder fra sommeren er rett og slett tortur, haha.. Er dere ikke enige? Jeg føler meg alltid så sykt fresh når jeg er brun, for det er faktisk fakta at man ser mye bedre ut når man har farge på kropp og ansikt! Altså, jeg føler egentlig bare at hele utseendet forfaller om vinteren, jeg…

Men det er ingen grunn til å frykte, for vi lever i 2014 og har heldigvis funnet opp selvbruning. Takk Gud, sier jeg bare! Jeg har lagt solarium på hylla de siste månedene både fordi det er dyrt og kreftfremkallende (og kvisefremkallende..), så her kommer en anbefaling av selvbruning til dere som ikke har lyst å gå i ett med snøen de neste månedene!

Sunspa Chocolate – Jeg bruker selvbruning i ansiktet et par ganger i uka, og da er det denne jeg sverger til. (Skulle gjerne likt å visst hvor mange bokser av Chocolate jeg har brukt i løpet av de siste årene, haha!) SunSpa har airbrush påførselteknikk, som gjør at du slipper å bruke hendene og resultatet blir dermed mye jevnere. Tittelen Chocolate lever virkelig opp til navnet sitt fordi man får en sinnsykt fin, gyllen brunfarge, og det er nettopp derfor jeg elsker denne så mye! Til dere som spør hvor lenge brunfargen varer, så avtar den etter 3-4 dager. Det kan være greit å påføre selvbruningen tidlig på dagen, la den tørke inn skikkelig i løpet av dagen og så dusje før man legger seg. Da våkner man opp med en perfekt brunfarge 🙂

SunSpa Fitness – Fitness passer perfekt for deg som trener og svetter mye. Noen har kanskje merket at selvbruningen forsvinner fortere når man svetter? Men denne slipper man å tenke på det. Fitness er hakket mørkere enn Chocolate, og inneholder en fargeleder som gir deg brun i det du påfører selvbruningen, men den inneholder også DHA som gir en lekker brunfarge etter ca. 6-8 timer.

Det er ikke nødvendig å bruke hanske til disse to produktene, men jeg anbefaler det virkelig dersom du bruker krem-basert selvbruning. Da unngår du flekkete hender og resultatet blir for øvrig 100x bedre. Du finner en rimelig hanske fra SunSpa her.

En fugl hvisket meg i øret at det er 20% rabatt på alle produkter fra Sunspa på Coverbrands, whooop! Sjekk ut hele sortimentet her.

15 kommentarer
  1. Du vet at solarium er bra for kviser? Flere venninner har fått anbefalt av legen om å ta sol innimellom, om de vil ha bort kvisene

  2. Hvordan er solarium kvisefremkallende? Jeg får mindre kviser av å ta solarium og masse kviser av å bruke selvbruning, solarium og sol har jo på en måte ganske like stråler eller hva jeg skal si og sol hjelper jo mot kviser.

  3. wow snakk om å oppfordre til (enda mer) dårlig selvtillit hos ca 80% av befolkningen da way to go Kriss

  4. Hei til nash grier over her. Det er faktisk like(omså mer) vanlig å ikke barbere armene enn det er å gjøre det. Er ikke mye fint med stubber på armen etter en halv dag etter barbering, for å si det sånn, så jeg ville aldri gjort det.

  5. hei! Det er en FAKE PROFIL som uttaler seg for og være DEG! Hun er under navnet : Henriette Pedersen på FACEBOOK. sånn at du vet det! Håper du leser denne kommentaren, pga dette er IKKE kødd

  6. Åja, så det er en fakta at man ser styggere ut når man har lys hud? Selv om du føler deg/ser styggere ut når du bleik, betyr det ikke at alle gjør det vettu 😉

  7. I love the way you look when you are tanned but I am so afarid I will look like a gypsy with tanned skinn:/ ahhh the struggle is real xD

  8. For how long does the sun spa stay? I’ve been thinking of trying it but I would like to be sure that it doesn’t go away after the first shower.
   Thankful if you would answer beauty:)

  9. Jeg bruker sunspa chocolate i ansiktet. Brukte å spraye halsen og kragebeina før også, men det var før jeg oppdaget at alle klærne mine var blitt knallrosa inni! For ikke å snakke om baderomsgulet. Stakkars mamma måtte skure hele gulvet etterpå. Rosa farge over alt. Det er veldig kjipt. Men ellers er jeg fornøyd med den:)

  10. Your fake tans never look normal. You just look very orange. Just stick with regular skin color, you will look so much better and more natural!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg