1. søndag i advent

God dag fra en stykk sliten Kristine! Du vet når du sjekker mobilen og har 10 ubesvarte anrop og 5 meldinger fra mamma og pappa? Uff, det våknet jeg til i dag. Jeg pleier ALLTID å si ifra til mamma og pappa om hvor jeg er og når jeg skal hjem, men i går glemte jeg det helt av når jeg overnattet hos Julie. Mobilen min var slått av så de fikk ikke tak i meg heller.. Det toppet seg med “Jente (17) meldt savnet i natt” på nettavisen – heldigvis var ikke dette meg, da. Altså, jeg tror aldri jeg har vært så kjapp med å ringe mamma før, haha! Vi fikk heldigvis klarnet opp ganske fort og jeg vet fremover at jeg alltid skal si ifra om hvor jeg er. Det er viktig.

Piratbursdagen i går var kjempemorro! Victoria (bursdagsbarnet) hadde virkelig stelt i stand med hele stuen pyntet i pirat-tema. Massevis av ballonger, piratflagg, god mat og hele pakka. Nå kan jeg krysse av for enda en vellykket bursdagsfeiring! For en gøy helg dette har vært.

Jeg merker likevel at jeg er liiitt sliten, ja? Skal bli godt å la hodet treffe puta i kveld.

I dag er det jo 1. søndag i advent, JIPPI! Tenk at det bare er litt over 4 uker til jul, og at det er desember allerede i morgen. Gleder meg så altfor mye til pepperkakebaking med julemusikk på høyttalerne, Jul på Månetoppen og timesvis med aking ute i snøen. Julen får virkelig frem barnet i meg, og jeg elsker det. Familien min drar på julegrantenning på skolen nå og jeg har skikkelig lyst å være med, men jeg har arbeid som må gjøres i dag desverre. Pytt pytt! Når de kommer hjem skal vi lage god middag sammen, tenne adventslys og så skal jeg og mamma bestille julegaver på nett. Jeg tenkte å vise dere hva jeg ønsker meg til jul i et innlegg, har dere lyst til det? :)

22 kommentarer
  1. Advent er ikke før neste søndag fordi imorgen er det 1 desember, og advent er jo på en søndag så advent kan jo ikke starte før 1 desember.

  2. Det er UNDER 4 uker til jul, herregud føler dette året bare har flydd avgårde- haha:) Men sånn er det jo egentlig hvert år da..

  3. Ja, hadde virkelig likt et innlegg der du fortalte hva du ønsker deg til jul! jeg sliter alltid med å finne ut hva jeg skal ønske meg, hahah.
   digger å lese bloggen din! <3

  4. hhahhaha det er ikke over fire uker til jul, julaften er jo ikke på siste dagen i desember??? hallo liksom

  5. hey ,
   i’m from germany and my english is very bad ..so i’m sorry but i have to say it anyway!!!
   i Love your Blog! every update give me a reason to smile!!! i Love you! you’re so pretty!!!!and your body*_*i wish to look like you! but i’m only 1.68m and 56kg so i haven’t got a good shape! so i want to say don’t listen about the haters and stay like you are , because you’re beautiful just the way you are!!!!
   lots of love:*****

  6. Ja kan du være så snill å ta et julegave innlegg??! Men kan du også ta et med ganske rimelige gaver og for oss som gjerne ikke har verdens beste økonimi:P

  7. Yes please show us your Christimas wishlist!! <3
   Christmas is such a beautiful time of the year! I am soo excited!! Kristine couldn't you make a PO box adress so we could send you something at least for Christimas?
   Xx Barbora

  8. Ja, gjerne lag et innlegg med dine julegaveønsker. Er ikke så lett å vite hva man skal sette på ønskelista, uten at alle øsnkene skal bli for dyre! 🙂

  9. Hadde også en lignende opplevlese når jeg var yngre. Mamma mente jeg ikkke fikk lov til å sove hos kjæresten min før jeg var 16, men det sååå fristende så jeg sa jeg sov hos en vennine og sov hos han istedenfor (han var alene hjemme). Utover kvelden ble vi så trøtte så jeg tror vi gikk å la oss rundt 10, også prøvde mamma å sende meg en nattamelding, men den svarte jeg ikke på fordi jeg sov og telefonen var på lydløs. Siden jeg ikke svarte på den prøvde både hun og pappa å ringe meg 100 ganger, og tilslutt dro de til vennina mi og fant ut at jeg ikke var der, hah upsss. Det gikk fint da heldigvis, men husker det fortsatt ganske godt 😀

  10. Your photo is over the top with sexual suggestiveness. Was this really necessary?? And this photo doesn’t even go with your blog topic. Your vanity annoys me so!!

  11. I agree with Bette. I don’t understand why you always need to be so sexually suggestive. Such a horrible example for young girls!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg