min favorittplass

Hei og god kveld! Nå har jeg nettopp spist deilig wok med familien, og så har vi selvfølgelig tent det første lyset mens vi har lest opp det første verset i adventsdiktet. Åååh, som jeg elsker denne tiden på året. Varm peis som knitrer, stearinlys som lyser opp hele stua og masse kos. Jeg skulle gjerne trent i dag, men tiden strakk rett og slett ikke til. Kunne vi ikke hatt en dag til med helg? Det hadde passet perfekt 😉

Ellers tok jeg noen bilder på fjellet i går, som jeg tenkte å vise dere. Det er dette fjellet jeg jogger på hele tiden! Det tar ca. 20 minutter opp, og da jogger jeg hele veien. Den første bakken som dere ser under her er helt syyykt bratt, og jeg tror alltid at jeg skal krepere i det jeg begynner. Men på et eller annet vis blir det mye bedre etter at jeg har komt meg opp her.

Jeg anbefaler virkelig en slik type trening dersom du sliter med sting, for når du jogger i oppoverbakke går det mye saktere og kroppen/magen beveger seg ikke like mye, så man unngår sting. Det funker i alle fall slik på meg. Nå som det er kaldt og mørkt ute er det ikke så ofte at jeg er her oppe da, men jogger her flere ganger i uka om våren, sommeren og tidlig høst. Det er så fantastisk. Spesielt når man kommer opp på toppen og har den utsikten fremfor seg. Kan ta bilde helt oppe på toppen neste gang, for det måå dere rett og slett bare se!

Akkurat her ble jeg forresten nesten påkjørt av en bil en gang i vår. Tror faktisk at jeg nevnte det på bloggen? Kom en fyr i hundre og h*lvette (sorry) opp denne bakken, og jeg tuller ikke når jeg sier at han snisset meg med bilen sin. Haha, uff!! Jeg er bare glad jeg kom levende hjem igjen!

13 kommentarer
  1. hvem er det som tar alle bildene av deg? er det selvutløser eller er det mammaen din som tar dem? de er så utrolig fine!

  2. Hei på deg kristine! for nogen innlegg tilbake hadde du på deg en hvit fluffy jakke fra sheinside, men jeg finner den ikke på nettsiden dems.. kan du være så snill og legge ut en link? 😀

  3. Oh it is good nothing soo serious happened during the “car crash” I didn’t know about that
   The mountain is so wonderful! I guess the view is super motivating for ya 🙂 must be so nice really

  4. Hei eg elsker bloggen din, Kristine! Bur sjølv i Førde og lurte på kva slags fjell du jogger opp? Har lyst å prøve å jogge der, hørtes genialt! Virket som et perfekt fjell! Har prøvd sjøl å jogge opp bystien til Hafstadfjellet, men DET går ikkje. DØRR av den dårlige kondisjonen min, haha. Men kva slags fjell er det, eller hvor i Førde er det du jogger opp?

  5. kan du få tak i en ny rabattkode på daneilwellington.no/com. Jeg har ønsket meg den klokka i mange år og mamma har ikke råd til å kjøpe en så dyr en.. Så hadde vært utrolig koselig vist du hadde giddet å hjelpe meg med et lite julemirakel!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg