late dager

De siste dagene? Hmm.. Det har ikke skjedd stort. Her blir jeg vekt klokken 10 til felles prinsessefrokost hver eneste dag, og resten av dagen går egentlig til å spise på kort-intervaller. LOL, jeg kan ikke huske sist jeg var sulten. Jeg føler virkelig at jeg har fått slappet skikkelig av da – det er sjelden jeg gjør. Har vanligvis ikke samvittighet til å ikke gjøre noe, så om det ikke er skolearbeid som henger over skuldrene mine så er det som regel noe annet. Men nååå – nå har jeg slappet av! Kanskje ikke 100%, men 90?? Jeg er en rastløs sjel og det er noe jeg neppe kan forandre.

Her i Førde er det skikkelig winter wonderland. Puddersnø overalt, og jeg ELSKER DET!! Så i dag dro jeg og Håkon ut på en liten kjøretur for å finne den perfekte locationen å ta bilder. Vi har nemlig hatt en fotoshoot, vi. (Jeg klarer altså ikke å ligge på sofaen hele dagen, jeg bare mååå gjøre noe haha!!) Vi tok bilder av skinnjakken min, så bildene kommer ikke før i januar :-))

Dette var selvfølgelig ikke antrekket, hehe. Det var såå mye snø, wæ! Ikke bare bare å trappe rundt på is og snø i hæler på 10 cm, altså.. 

Nå har vi nettopp fått besøk av kjæresten til Håkon, så vi er èn til i familien resten av ferien. Koselig! Ribben står i ovnen og det er snart klart for enda en julemiddag!

12 kommentarer

Siste innlegg