aking fra fjellet

Hei! I dag har jeg vært mange timer ute i frisk luft, og det har vært såå deilig for kropp og sjel. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke er mer ute om vinteren, norsk vinter er så altfor undervurdert fra min side. Så i dag fikk jeg skikkelig vibber fra da jeg var yngre og brukte hele dagen på å ake rundt i nabolaget.. Aah. Jeg og Ingvill bestemte oss for å ta oss en gåtur på fjellet, og selv om det fristet veldig lite før vi startet var det helt fantastisk å komme opp. Den utsikten, da!

Jeg elsker Norge, virkelig. Selv om jeg ofte sier at jeg bor i feil land og at skulle ønske at jeg bodde i varmere strøk, så forstår jeg at det er helt feil når jeg står på toppen av fjellet med denne utsikten fremfor meg. Se så nydelig! Det er så deilig å stå her og bare trekke pusten sakte inn og ut. Føler nesten er det renser sjela mi, selv om det sikkert høres utrolig teit ut lol. Må bare oppleves :-))

Herregud jeg ser ut som Katjakaj her!!

DET VAR SÅ GØY Å AKE NED IGJEN!! Jeg får ikke sagt det nok!! Altså, det føltes som om vi suste nedover flere hundre kilometer i timen. Holdt på å le meg ihjel, haha. Skal definitivt gjøre dette mange flere ganger i ferien!

Nå skal jeg se Bloggerne og ta en tidlig kveld. Er litt forskjøla og smålapp, noe jeg for så vidt har vært hele jula. Håper det går over snart 🙂

19 kommentarer
  1. Så herlig. Her hos oss er det bare kkkkaldt, og ikke noe akeforhold i det hele tatt. Men, de sier det skal bli mildere fra i morra, så da håper vi på det.

  2. Å serriøst det bilde nummer 2 var sykt fint 😀 ser ut som du har hatt en fin dag og helg da. Kos deg masse videre i juleferien 🙂 Vil også ønske deg et riktig godt nyttår kristine 🙂

  3. WOW, så utrolig flott det er der! Og jeg er helt enig, det er lett å glemme hvor fint Norge er. Jeg bor i London og elsker virkelig England, men når jeg kommer hjem til Norge, spesielt i julen, husker jeg hvor utrolig flott det er her.

  4. Kriss you live in a wonderland :)) It is soo beautiful I showed my friends the pictures from where u live we all just simply can not!!
   I wanna live in Norway

  5. Hei! Jeg har hørt mange har sagt og ment at du har en spiseforstyrrelse på grunn av ditt utseende. Jeg synes det er veldig synd at folk skal mene noe som ikke er sant i det hele tatt, for det er faktisk noen som bare er tynne uansett hvor mye man spiser. Jeg har hørt du har sagt i intervjuer at folk klager på det, men du har aldri nektet på at du har en spiseforstyrrelse så hvorfor kunne du ikke skrevet et innlegg om dette. Hvordan du har det, hvordan du opplever at folk mener dette, og fortelle folk sannheten en gang for alle. At du er frisk. At man ikke trenger å være syk selv om man er tynn. Du tenker sikkert at herregud hvorfor skal jeg gidde å skrive et innlegg der jeg må forklare at jeg ikke er syk, det er ikke nødvendig å måtte gjøre det? Og det skjønner jeg, men jeg tror mange ville forstått deg bedre hvis du kommenterte dette på bloggen 🙂 <3 Ha en fortsatt god jul Kristine! Du er god <3

  6. Hvor har du kjøpt buksen? Den passet deg veldig godt, og jeg sliter med å finne en som passer meg bra 🙁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg