sick kriss

Åå, så deilig denne sangen er! Hør den, jeg befaler dere. Den var ikke med i filmen til Mockingjay, men er en av sangene til albumet hvor alle sangene fra filmen er samlet.

Hey folkens! Hvordan går det med dere? Frøkna som vanligvis alltid er frisk og kvikk har vært litt småsyk de siste dagene. Jeg er liksom ikke sengeliggende, bare slapp, vondt i hodet og litt forskjøla. Har både spist, drukket og slappet mye av, likevel våknet jeg til dundrende hodepine i dag etter 11 timer søvn. Ikkje brrrra! Jeg har hørt at det er mye sykdom som er ute og går nå i jula? Mange jeg kjenner er i alle fall dårlige de også. Men men, jeg får bare bruke tiden på å se KUWTK og Gossip Girl. Heldigvis er det ferie og det skjer ingenting spesielt, noe jeg takker  høyere makter for. Sånn sett er det jo ikke så ille. Og; det er en hel uke til skolen starter igjen! :-))

Så, ikke noe klaging fra den kanten her. Jeg har fått god tid til å gjøre det jeg vil i dag da, som for eksempel å lærekjøre, øve til teorien og spille Bubble Struggle med Ingvill. (Sistenevnte må dere prøve ut!! Vi kom til level 50 en gang!) Ellers gleder jeg meg veldig til newyears da, som er om? to dager! Tror til og med jeg har funnet ut hvilken kjole jeg skal bruke.

– Ready for party in Gothenburg –

Jeg har forresten begynt på del 2 av året mitt, så det kommer snart. Jippi! Det er så gøy å lage slike innlegg, jeg storkoser meg.

17 kommentarer

Siste innlegg