newyears og dype tanker om livet

Så overlevde vi 2014 og, dere! Med glans 🙂 Vi er kommet til dag 365 av 365, og om ikke mange timer starter enda et nytt kapittel. Tenk at det er like langt til 2030 som det er til 2000? Jeg sier det hele tiden, men tiden går faktisk så fort at det skremmer meg. Da jeg og Ingvill gikk på fjellet her om dagen hadde vi en skikkelig dyp samtale om livet, for jeg synes nemlig det er så rart at vi mennesker går og venter på alt hele tiden. Vi venter på fredag, neste måned, sommerferien, det å bli myndig og få lappen, neste år og det å bli voksen. Hvorfor ikke bare nyte det som skjer akkurat NÅ? Dere har sikkert hørt den setningen utallige ganger, men det ligger liksom noe i det. Du vil bli 18, du vil bli voksen og du vil finne drømmemannen. Den tid kommer. Så hvorfor sløse bort tiden som tenåring? Jeg vil ikke sitte i gyngestolen som 80-åring og angre på at jeg ikke levde i nuet i ungdomstiden min.

For sannheten er at vi er altfor dårlige til å leve i nuet. Mange av oss lever livet gjennom sosiale medier. Livet ditt ser kanskje ut som et eventyr på instagrammen din, men hva er vel det verdt når ditt virkelige liv ikke består av annet enn å sitte med snuten ned i iPhonen og lure på om du skal bruke Valencia eller Hudson som filter? 

Dobbeltmoralsk at dette kommer fra en blogger som lever av å knipse bilder, redigere og skrive om hverdagen sin, men dette er ikke kritikk til noen av dere. Heller selvkritikk til meg selv. Og ja, kanskje det også er en liten oppvekker til dere som glemmer å faktisk leve det ekte livet blant. Jeg har èt nyttårsforsett for det kommende året, og det intet annet enn å bli flinkere å legge fra meg mobilen, slå ut håret og LEVE livet.

Over til noe annet. Oh my god, i dag startet jeg dagen med å finne den kuleste sangen NOENSINNE!!!! Herregud, noen sier kanskje at det å være forelska er den beste følelsen i hele verden, men jeg sverger på at det er få ting som gjør meg mer lykkelig enn å finne en bra sang. Jeg er jo kjempefan av Lady Gaga som dere vet. Jeg fant en skikkelig teit rap av en som heter Brooke Candy og sangen var egentlig ganske kjip i seg selv, men en eller annen genial sjel har satt denne rappen sammen med melodien til Mary Jane Holland, som er en av mine favorittsanger av Gaga. Det her er KUNST

I can’t even. Fuck gutter, dette er kjærligheten min.

Her er noen bilder fra kjoleprøvingen min i går kveld klokka 02:00. Typisk meg: gjør ingenting hele dagen, når klokka passerer 00:00 får jeg plutselig lyst å gjøre 100 forskjellige ting, der i blant å finne meningen med livet, fikse alle probleme mine og prøve alle kjolene i skapet mitt.

Nå skal jeg lærekjøre en tur med pappa! Jeg gleder meg helt vanvittig til kalkunmiddag i kveld, mamma lager seriøst den beste stuffingen!!

29 kommentarer
  1. elsker den sangen ! ! godt nyttår og haha akuratt sånnn gjør jeg å etter tolv så er det akuratt som om jeg våkner på nytt å får tusenvis av ting jeg vil gjøre osv. håper du får en fin dag videre 🙂

  2. dette spørsmålet har ikke no med dette innlegget og gjøre og jeg vet det er litt random, men hvor er utebuksa de fra, den svarte du har på i det innlegget som heter “aking fra fjellet”. HAHA, skikkelig random, men jeg sliter litt med å finne en utebukse jeg er syntes har fin passform.
   godt nyttår:)

  3. Du er en utrolig klok jente Kristine, veldig inspirerende og bra tanker du kom med der 🙂
   Ønsker deg et kjempegodt nyttår <3

  4. Bruer du noen spesielle lyspærer i lampene på rommet dit, siden du får så fint og hvitt lys? 🙂

  5. Ida Margrethe: Nei, jeg har en ganske stor kontorlampe over skrivepulten og så har jeg en lysekrone som kun har 1/3 lyspærer enn så lenge hehe, så det er egentlig ikke sååå bra lys på ekte! Jeg har redigert fargene på bildet mitt så det er egentlig mer “gult” 🙂

  6. Du er vakker både på innsiden og utsiden Kristine! Du inspirerer mange sjeler, inkludert meg! Vil ønske deg godt nyttår! Ta vare på deg og dine! Måtte de nye året ble fyllt med gode opplevelser og oppturer! Vil også gratulere deg med hvor langt du har kommet allerede, Jofama by Kristine Ullebø! Glad på dine vegner <3

  7. Mange kloke ord fra ei klok vakker jente. Hva stuffer din mor kalkunen med, finnes jo så mange varianter!? Lekker kjole, sitter jo som malt på den flotte kroppen din, herlig babe.. Godt nyttår Kristine;)

  8. Have an anazing 2015 Kristine!! This year was an amazing year and I love your outfits and I have to congratulate on everything you have acomplished this year ! Wow you have really done some amazing stuff this year from winning over illnes,promoting RWDZ as crazy (and doing it sick well) , creating your own jacket , flying to Florida, creating countless wonderful outfits and motivating US your readers daily! Thank you for that! Your posts always make me really happy!! Keep up THAT vibe in the next year :***
   STAY FAB BABE ;)) probably the Best blogger I could have ever found on the internet

  9. Tusen takk for svaret! Har deg som ett av mine store forbilder! Å lese bloggen din gir meg et avbrekk fra hverdagen. Det er nesten som å lese et magasin. 🙂 jeg sparer mitt naturlig hårfarge. Det er kjempemerkelig. Fra å være avhengig av å farge annenhver uke til null på halvt år. Men har oppnådd mitt mål. Det er deilig, og mindre stress! Og så liker jeg kjempegodt at du ikke kjøper mange nye ting. Du og Sophie Elise er ganske lik på det området. Særlig “bruk og kast” mentaliteten. Syns det er egentlig kjempefint, for da påvirker du oss til å gjøre gode valg.
   <3 ha en fin dag! 🙂

  10. Kanskje nyttårsforsettet ditt kan være å lære at det heter ett, ikke èt. Og det heter én, ikke èn.
   Hilsen grammar nazi.

  11. Problemet er at de beste tingene i livet må man jobbe for og kanskje til og med planlegge. Folk flest kommer f. eks. ikke inn på medisinstudiet uten å øve til prøver.
   Jeg er i alle fall glad jeg brukte litt tid på å tenke fremover når jeg begynte på vgs. jeg ville nok ikke gått 2. klasse medisin på NTNU ellers.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg