50 spørsmål

Fant disse spørsmålene i et innlegg på Eirin Kristiansen sin blogg, og jeg synes det var så gøy å lese at jeg ikke kunne dy meg å lage et slikt innlegg selv. Håper svarene faller i smak!

1. Hvor gammel er du om fem år? 23 år! Wow.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Ingen, haha. I dag har jeg bare jobbet, dvs. tatt bilder, svart mail og skrevet blogginnlegg. Pleier nesten aldri å være med folk på lørdags formiddag, men jeg finner alltid på noe utover kvelden. 

3. Hvor høy er du? Jeg var 175,5 cm forrige gang jeg målte meg, men jeg tror faktisk jeg har vokst enda mer. Liker å tro at jeg er 177-178 i alle fall.. Får ta frem målestokken og måle meg. Jeg skal oppdatere dere på den fronten.

4. Hvilken film så du sist? Jeg så Taken 3 med Pål for et par dager siden. Jeg ser nesten aldri film, haha..

5. Hvem ringte du sist? Julie. Vi ringer hele tiden, om vi har gått en dag uten å prate i telefon er det ganske spesielt egentlig.

6. Hvem ringte deg sist? Julie!

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? «Tar nok test uansett, er nok halsbetennelse eg har og det kan gå vidare til kyssesjuka :s» fra Ingvill. Hun har desverre blitt syk.. Krysser fingrene for at det ikke er kyssesyken, for det er det jævligste som finnes.

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Begge deler. Jeg er et skikkelig telefon-menneske som elsker å ringe (gjerne bare for å prate, uten noen spesiell grunn). Meldinger er jo utrolig praktisk, men samtidig er det skikkelig slitsomt hvis det er mye man skal fortelle. Så, jeg tror jeg liker best å ringe.

9. Hva er ditt favorittsted? Mamma Mia-stranden på Skopelos, en øy i Hellas. Det var en steinstrand med knallblått vann. Jeg hadde seriøst kjærlighetssorg når dro… Jeg var på ferie der i 2012, og jeg skal definitivt tilbake. Har faktisk lyst å gifte meg på øya, slik de gjorde i Mamma Mia The Movie!

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Bussen. Uggh, jeg hater buss! Når jeg skal til skolen går det fint, men jeg hater å ta rutebuss og unngår det så mye som mulig. Føler det er så skittent der, så det å f.eks spise på en busstur er noe jeg i ytterste grad unngår. At det er skittent er sikkert noe jeg bare innbiller meg, men jeg klarer bare ikke å forandre det…

11. Når så du moren din sist? I går kveld, rett før jeg la meg. 

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har brune øyne.

13. Hvilken julesang er din favoritt? En Stjerne Skinner i Natt av Malin Reitan. Her i huset hører vi på julealbumet hennes hele desember, det har vært tradisjon her i flere år. Husker hvor fan jeg var var av henne da jeg var mindre, åå ♥

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift og det er jeg utrolig glad for. Blir helt ifra meg av tanken på at de skulle gått fra hverandre.

15. Når våknet du i dag? Klokken 8 fordi jeg måtte sånn tisse. På en LØRDAG, oh yes. Men jeg sovnet igjen da, riktig nok bare en time.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Jeg tror jeg er bosatt i en større by i Norge, med egen leilighet (kanskje hus?), mann og forhåpentligvis et barn. Jeg vil bruke starten av tjueårene på å reise og oppleve, og så vil jeg heller bosette meg et par år etter det, når jeg føler meg “mett” på eventyr. Okei, jeg kommer nok aldri til å bli mett på nye opplevelser, men jeg gleder meg utrolig mye til den dagen jeg har et eget hus med mann og barn, og alt har falt på plass. Slik at jeg slipper å stresse med noe, alt er liksom bare slik det skal være.

17. Hva skremte deg om natten som barn? Kidnappere, uff. Jeg har sett for mange dokumentarer om unge jenter som har blitt bortført.

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Dere vet hun Sophia Grace som sang Super Bass av Nicki Minaj og kom på Ellen? Jeg så musikkvideoen hennes “Best friends” i går og lo så kraftig fordi det er så FORBANNA FEIL AT EN 11-ÅRING LAGER MUSIKKVIDEO. Håper det der var et PR-stunt og ikke en seriøs musikkvideo… No offence! Jenta er dødssøt, men det blir bare too much.

19. Hva er din beste egenskap? Om noen tar kontakt, ringer, snakker til meg eller hva som helst, så er jeg alltid imøtekommende.

20. Hva er din verste egenskap? Jeg føler meg lett avvist, og når jeg føler meg avvist, trekker jeg meg fullstendig unna. (Jeg og broren min er helt like på dette, så det ligger nok i familien haha) Okei, så hvis jeg for eksempel har øyet for en gutt og adder han på facebook uten at han godtar, så hadde jeg ALDRI noensinne gjort noe mer. Jeg hadde ikke turt å kikke han i øynene på gata engang liksom.. Haha. Mens de fleste andre jenter ville gjort alt for å få kloa i gutten de er keen på, så trekker jeg meg bare helt unna. Det er egentlig en helt elendig egenskap, så jeg prøver virkelig å forbedre meg.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Sover med string, bare. Kunne aldri sovet med pyjamas, men å sove fullstendig naken kunne jeg heller aldri tenkt meg.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Fire, men to av dem er pynteputer så de tar jeg bort når jeg legger meg. ha to soveputer.

23. Hva er det rareste du har spist? Grillet blekksprut kanskje? Det er faktisk noe av det beste jeg har smakt. Vil tilbake til den samme restauranten i Mallorca med Håkon og bestille den samme retten igjen, ååh.

Det så bedre ut på ekte enn på dette bildet, det lover jeg. Fytti katta, dette var så godt at jeg ikke har ord for å beskrive det engang!

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har bærepar MacBook Pro. Fikk den til jul for to år siden, og før det brukte jeg faktisk familien sin stasjonære data.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker! Uten tvil. Alle sier de liker å gå barføtt, men jeg liker ikke det jeg – med mindre jeg er i syden da selvfølgelig. Ingenting slår følelsen når du går langs stranda og kjenner sanden kile mellom tærne.

26. Hva hører du på akkurat nå? Sun Goes Down av Robin Schulz. Fant den i dag faktisk, anbefaler dere å høre!

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Snickers-is! Uten tvil.

28. Hviken dessert er din favoritt? Oi, nå må jeg tenke meg om her. Det må bli en saftig sjokoladekake som har stått i kjøleskapet i 1-2 dager.

29. Den største premien du har vunnet? Det kan jeg faktisk ikke huske. Tror ikke jeg har vunnet noe spesielt, egentlig?? Da snakker vi isåfall kun 20 kr på et flakslodd.

30. Liker du kaffe? Kun den morgenen jeg har cooper-test. Da sluker jeg kaffen lett!

31. Hva drikker du helst til frokost? Appelsinsaft fra Fun. Den er så innmari god.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Medialæreren min, OJ, som vi kaller han. Gleder meg alltid til timene hans!

33. Kan du spille poker? Nei, det har jeg aldri prøvd før.

34. Hva har du spist i dag? Et rundstykke til frokost, en skål med Crüsli frokostblanding til lunsj, yoghurtnøtter og så spiser jeg et rundstykke i skrivende øyeblikk. Om ikke lenge blir det ut og spise pizzaaaa!

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Hitler. Lol, eneste jeg kommer på. Jeg synes det er kjempeinteressant å lese om verdenskrigene, og jeg MÅ få dratt til en konsentrasjonsleir en eller annen gang!

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Hakke peiling. Hører nesten aldri på radio.

37. Vil du ha barn? Selvfølgelig! Men ikke med det første.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk, tysk og spansk. Mestrer vel tysk og engelsk best av de tre, spansken min er absolutt ikke noe å skryte over!

39. Sover du på en spesiell side? Jeg legger meg alltid på siden, inn mot veggen, når jeg skal sove. Og så har jeg selvfølgelig dyna mellom beina, det MÅ jeg eller så får jeg ikke sove.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet, uten tvil. Man blir brunere, det er mindre skittent og huden blir mye finere av å være i havet enn å plaske rundt i et basseng som er fyllt av klor og urin.

41. Hva bruker du helst penger på? Dette spørsmålet var ikke vanskelig. Yoghurtnøtter, Stimorol-tyggis og reising.

42. Eier du dyrebare smykker? Ja, jeg fikk mange gullsmykker når jeg var mindre. Har et som jeg fikk av farfaren min før jeg fyllte 1 år, og han døde ikke lenge etter. Et utrolig fint minne, det er nå helt sikkert ♥

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Ungkaren og Gossip Girl.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg skal møte en kompis etterpå, vi skal ut og spise og catche up siden sist, ettersom han har flyttet på hybel for å gå på videregående et annet sted enn Førde. I morgen skulle jeg egentlig møte Julie, Ingvill og Vic for å se på sydentur, men Ingvill ble syk så jeg tror vi utsetter det. En veldig rolig helg, med andre ord. Får nesten litt noia når jeg ikke gjør noe, er så vant til at helgene er stappfulle av planer.

45. Kan du stå på slalåm? Ja, jeg stod utrolig mye på slalåm da jeg var mindre! Jeg deltok faktisk i flere titals renn, og var i bakken flere ganger i uka. Har en stor kasse på rommet med en haug av medaljer og pokaler. Hele familien min var aktiv, men så brakk Håkon lårbeinet sitt i skitrekket når jeg var 9-10 år og etter det sluttet vi helt… Nå har jeg ikke stått på flere år, og det er egentlig en stor skam med tanke på hvor gøy det faktisk er.

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være intelligent. Jeg elsker smarte folk.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den standard ringetonen på iPhone, vet dere. Har alltid hatt den, så jeg tør ikke skifte i tilfelle jeg ikke reagerer haha.

48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

 • Jeg skulle egentlig vært født i 1996.
 • Jeg elsker Crüsli-frokostblandingen og passer på at vi alltid har en pakke stående i skapet her hjemme. Jeg spiser det ikke med melk, bare går og småspiser det med hendene, haha! Sykt godt.
 • Jeg hadde egentlig tenkt å slutte å blogge, men så fikk jeg plutselig mange nye lesere fordi jeg vant linkerunde på kristineam.blogg.no. Så det at jeg driver med blogging den dag i dag er egentlig veldig tilfeldig!
 • En av bestevenninnene mine er gravid, iiiiik!! Tante-Kriss gleder seg så innmari mye til den lille kommer ♥
 • Jeg kan tenke meg selv i dårlig humør. Altså, jeg kan være i kjempegodt humør og ha en bra dag, men får jeg nok timer for meg selv så tar det ikke lang tid før jeg begynner å analysere og overtenke. Plutselig er jeg deppa, helt uten grunn. Aaargh, det er så irriterende! Flere som kjenner seg igjen, eller?

Dette er meg i 2012-ish.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Logoen på Pepsi Max-flaska som står på skrivebordet mitt. He-he, sjokk.

50. Er du sosial? Absolutt! Jeg elsker å være med folk, og noe av det gøyeste jeg vet om er å bli kjent med nye mennesker. Det gjør meg sååå glad!! Jeg er en utrolig pratsom person også, haha!

28 kommentarer
  1. Er så sykt enig i det med bussen og overanalyseringen at det nesten er irriterende. Haha😂 kult at du lager sånne innlegg! Selv om jeg har lest bloggen din lenge, føler jeg at jeg blir bedre kjent med deg gjennom sånne innlegg 🙂

  2. Gleder meg og til å se Emma sin lillevenn<3 hvordan reagerte alle rundt henne på at hun er så ung og gravid?

  3. Anbefaler å reise til konsentrasjons leirene!! Var der i fjor, men eg advarer deg, det kan være veldig sterkt å være der! Tårene kan fort komme for å sei det sånn.

  4. Åhh dette er faktisk artig å lese, man lærer litt om personen bak bloggen 🙂 Koselig at venninna di er gravid, masse gratulasjoner til henne 😀 og jeg kjente meg spesielt igjen når det kommer til å tenke seg deppa, jeg tenker alt for mye på ting og tenker på hva som kan skje…

  5. Ahh such a nice TAG♥ I got to know a bit more about you again!!
   I can feel really good but then the mood just sometimes suddenly goes down like I don’t even understand why… I guess I just overthink every detail!

  6. Har det på samme måde med at ens egne tanker kan ødelægge dagen! Den bikini du har på dig på billedet er sykt fin! Hvor er den fra? <3

  7. Gode svar!!
   Er ikke du veldig glad i yougurtnøtter med jordbær isteden for nøtter? Jeg så Eirin Kristiansen la ut en oppskrift på yogurtbringebær! Det burde du prøve!

  8. Sykt moro å lese! Kjenner meg faktisk igjen med det siste i spørsmål 48! Kan være i supergodt humør, men så blir jeg alene en stund og føler meg putselig ensom, sykt irrtierende, men aner ikke hvorfor.

  9. Hei Kristine! Jeg har tenkt å kjøpe triangl bikini, men vet ikke hvilken str. jeg skal kjøpe. Er de store eller små i str.? Og får man “stygg” rumpe i trusene i og med at de dekker så mye av rumpa. Ha en fin søndag fine deg 🙂

  10. Enig med personen over, jeg ønsker også min første gang innlegg 🙂
   Og jeg har det nesten på samme måte som deg når det gjelder det å tenke seg deppa. Bare at jeg tenker meg livredd! Jeg ligger i senga, også streifer en kort tanke meg som sier “tenk om det var en slange i senga mi”. Deretter tenker jeg videre på dette, og til slutt er det masse slanger i senga mi som jeg kan føle inntil kroppen min og nesten så jeg kan se dem!! Høres ut som hallusinasjon, og det er jævla nærme skal jeg si deg.. 🙁 jeg friker ut, og må gå å sove på stua, for det er umulig å få slangene vekk selvom jeg er fullt klar over at de ikke er der på ekte!

  11. Din verste egenskap er min verste egenskap! Hvis folk ikke svarer på meldingene mine kan jeg fort bli lei meg eller frustrert. Samme med det å tenke meg i dårlig humør, noen ganger når jeg skal gå et stykke for å komme en plass så overtenker jeg ting og kommer til vennene mine skikkelig deprimert og i dårlig humør, huff hater det!

  12. Tror ho kommer til å klare seg bra som mamma eg! Så gratulerer såå masse til ho 😀 😀 Er det bare rykter, eller skal ho kalle ungen for Aurora? nydelig navn ihvertfall, og med tanke på foreldrene så blir det nok en meget søt baby! 🙂

  13. Bare lurer på en ting, har du fått noen syreskader på tennene i og med at du drikker så mye pepsimax? Litt merkelig spørsmål kanskje, men jeg ELSKER det også men må begrense meg nå fordi jeg har fikk høre at jeg ødelegger tennene av det!!:(:(

  14. Kan du poste link til noe fint undertøy man kan kjøpe? Og hva slags string sover du i, er det ikke ubehagelig?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg