out for a dinner

GOD SØNDAG! Og denne gangen mener jeg det, for i dag har jeg hatt en dritbra start på søndagen. Jeg våknet i ti-tiden, men lå på mobilen og dro meg en stund før jeg faktisk stod opp. Jeg og mamma kjøpte en juicer her om dagen (vi har snakket om det SÅ lenge), så i dag laget vi ferskpresset appelsinjuice som vi nøt til frokosten, og det er seriøst noe av det beste jeg vet. Herregud, så utrolig godt. Nå gleder jeg meg til å teste ut forskjellige oppskrifter fremover – gjett om det skal juices! Vi har kjøpt inn massevis av både eple, appelsin, ingefær og gulrot. Det å juice er jo en utrolig genial måte å få i seg tilstrekkelig med vitaminer.

I går kveld: Jeg møtte mine gode ungdomsskole venner Sivert og Mats, og vi dro ut for å spise. Jeg og Sivert går fortsatt på skole og har noen fag sammen, men Mats har flyttet. Jeg bestilte en cæsarsalat som smakte helt himmelsk, så med god mat og to gode venner ved min side ble kvelden fortreffelig. Jeg elsker å dra ut å spise, skulle ønske vi hadde mer “spesielle” restauranter her i Førde. Jeg føler det går mest i pizza, kebab og kinamat i denne byen, haha. Hadde ikke gjort noe med en egen sushirestaurant, Maccern eller Vapiano her, ass! Noen førdianere som er enig, eller?

Dette minner meg om Florida. Til lunsj i Florida spiste jeg alltid en god salat, for de hadde en skikkelig bra salatbar der. Og krutongene… de var helt amazing! Jeg tror jeg spiste mer krutonger i løpet av de fire ukene enn hva jeg kommer til å gjøre hele mitt liv.

Kylling, krutonger, parmesanost, salat og pesto. Heaven!

Meg og Sivert som filosoferer litt utenfor rådhuset. #godkjentlørdag

15 kommentarer

Siste innlegg