let´s do this, monday!

Hver søndag gjør jeg meg ferdig med alt av gjøremål, i tillegg til at jeg rydder rommet og legger på nytt sengetrekk. Jeg har faktisk begynt å like søndager merker jeg, hvis man ikke regner med de gangene man er fyllasjuk eller har et tonn med lekser. Da blir det fort den værste dagen i uka…

Vel, dere kan tro jeg sov som en prinsesse i natt, med nytt sengetrekk, velduftende rom og nydusjet kropp og hår. Magisk! Er det flere enn bare meg som alltid våkner midt på natten for å gå på do, forresten? Jeg har blitt ganske vant til det nå, for det skjer sånn ca. hver natt. Det er ikke noe problem for meg da, for jeg synes det å våkne klokka 03:00 og vite at man har mange timer med søvn fremfor seg er helt fantastisk. Denne gangen var jeg så sulten at jeg måtte traske inn på kjøkkenet og spise litt før jeg la meg igjen, haha! Kjente at jeg digget livet akkurat der og da. Det var sikkert litt av et syn der jeg satt på kjøkkenbenken midt på svarteste natten og spiste frokostblanding mens jeg tittet ut på stjernere. Idyllisk. Hvem trenger kjæreste når man har det så fint med seg selv?

Hei til deg, mandag! Og HEI GANGSPERRE! Jeg digger at jeg faktisk finner glede i trening for tiden, men jeg har begynt å trene litt andre muskelgrupper for tiden, og derfor sliter jeg så sykt med gangsperre. I dag gjør det vondt å bare sitte, fordi jeg har så vondt i rumpa. Det er fantastisk da, men jeg får jo ikke trent i dag, haha. Kanskje det er et tegn på at jeg burde øve til tyskprøve? I guess so!

Skolearbeidet kaller! Får se om jeg ikke tar meg en tur på Spenst sent i kveld, men akkurat nå skriker rumpa mi nei, altså. Jeg ELSKER å kjenne gangsperre i rumpa tho, for da er det forhåpentligvis et lite tegn på at musklene er på vei. Denne sommeren vil jeg ha fin rumpe, haha!

18 kommentarer

Siste innlegg