endelig sol igjen

Det er så ubeskrivelig skjønt at solen endelig har komt tilbake! Etter 2 måneder er det faktisk ikke annet enn fantastisk å kjenne solstrålene på kroppen igjen. Vinteren er herlig, men mørketiden er absolutt ikke noe for meg, ass!

Men seriøst, det å komme hjem fra skolen til DAGSLYS gjør meg lykkelig. Den beste tiden i året nærmer seg med stormskritt, og jeg kan nesten ikke vente!

Noe som er litt off topic: i år er det eneste året jeg ikke har satt det å trene mer som nyttårsforsett, men det er likevel det èneste året jeg har klart å faktisk trene regelmessig. Nå har jeg bare holdt i på i januar da, men jeg må faktisk si meg selv litt stolt! Jeg tror jeg har trent flere ganger i 2015 enn hva jeg gjorde i hele høst, høhø. Satt litt på spissen, but still. Jeg har liksom komt til det punktet hvor jeg finner glede i trening :) SÅ, nå må jeg komme meg på treningssenteret en gang det er lite folk, slik at jeg kan ta bilder/filme litt øvelser til dere. Vet at mange av dere ønsker det, og jeg vil gjerne blogge om det selv, så det skal jeg få til. Vet selv hvor vanskelig det kan være å finne gode øvelser.

Nå drar jeg og mams en kjapp tur på Spenst. Vi snakkes babes!

8 kommentarer

Siste innlegg