zebra fredag

Hei og god fredag! Endelig kan jeg sette meg ned med Mac’en. Denne dagen har virkelig godt i et skal jeg si dere! Det begynte med skole i to timer, og så var det hjem, knipse noen bilder i full fart og deretter hive seg avgårde for kjøretime med Per. Han var glad for å komme på bloggen med audien, visst!! Haha, så utrolig gøy. Vi kjørte rundt i tre timer, og dette var faktisk de siste kjøretimene mine. Er det innafor å si at jeg synes det er trist? Jeg synes det har vært så trivelig å kjøre rundt i den røde audien sammen med Per jeg, vi sitter liksom og snakker om alt mulig. Nå er det to timer teorikurs, og så… oppkjøring! Skrekk og GRU.

Etter kjøretimene løp jeg bort til hudlegen og fikk presset ut alt av talg og dritt (sorry) i huden min. Jeg hater solskade, og jeg skal aldri igjen vær sløv med å smøre meg med faktor når jeg er på sydenferie… Dette er prisen å betale, gitt. Nå må jeg holde meg helt unna sol i en måned (jeg må bruke sunblock i ansiktet, haha), og så skal jeg ta laserbehandling. Når det er gjort er jeg endelig ferdig, og huden min slipper å lide av sprengte blodkar. Det skal bli såå deilig.

Det er et eller annet med meg og dyreprint for tiden….?? Vet ikke jeg altså, bare synes det er sjukt stilig. I dag er jeg en zebra! T-shirten kjøpte jeg her.

Jeg kan ikke gå ut av døra i dag (ser så awful ut i trynet haha), så Ingvill er her og vi har en maks chill fredagskveld. Nå skal vi snurre en film! Har dere tips?

14 kommentarer

Siste innlegg