nye skatter i sminkebagen

Annonse

Hei dere! Først og fremst, TUSEN TAKK for alle kommentarene i forrige innlegg. Så utrolig hyggelig å få så mange kompliment for smilet mitt, ååh! Jeg har ikke tenkt sånn spesielt mye over det at jeg ikke smiler så mye på bilder, men ja… Nå vet jeg det i alle fall 🙂 Dere er uten tvil best. Gårsdagen: Jeg hadde en tipp topp lørdag! Dro som sagt på trening med Lina, og hun lærte meg litt grunnleggende om knebøy. Jeg tør jo ALDRI å gå bort dit på trening ettersom jeg er så redd for å bli sett på som amatør (jeg klarer jo så vidt å løfte stanga liksom), men nå vet jeg i alle fall hvordan jeg gjør det. Veldig gøy! Etter treningen dro vi hjem og spiste taco, og herreguuud så like jeg og Lina er. Det er en grunn til at jeg kaller henne for soulmaten min liksom. Alle de timene vi var sammen gikk til å ha dype samtaler om skole, gutter og livet generelt. Haha, jeg ELSKER det.

Fra dype ting til litt noe litt mer overfladisk: sminke! Gud, som jeg har kost meg med dette innlegget. Nå har jeg nemlig fått testet et par nye produkter fra Coverbrands de siste dagene, og jeg er så utrolig fornøyd. Alle produktene falt rett i smak, og den følelsen er helt herlig!

Reflective highlighter – Først og fremst: jeg elsker designet!! Dette er en highlighter som blir reflektert av lyset, og produktet ser sinnsykt bra ut på! Jeg pleier ikke å bruke highlighter til vanlig, men jeg vurderer å begynne med det nå ettersom denne falt i så god smak. På bildet til venstre ser dere hvor jeg har bukt highlighter: på kinnbeinet, midt i pannen, på haken og på nesebeinet. Jeg vet det er forskjellig hvordan folk highlighter ansiktet, jeg jeg gjør det slik og jeg synes resultatet blir utrolig fint. Enkel huskeregel når det kommer til contouring: de plassene du vil fremheve bruker du highlighter, og de plassene du vil “skjule” eller forminske bruker du solpudder/mørkt pudder. Det er utrolig hvor stor effekt en slik type sminking har! Bare pass på at du ikke overdriver, slik at folk får sjokk når de ser den originale ansiktsformen din. Haha! Nei da, du bestemmer selv 😉 Du finner alle produktene fra KIDE her.

Hvit neglelakk fra Essie – Jeg har kun hatt helt svarte negler i et par måneder nå, men nå har jeg fått øynene opp for hvite neglelakk. Tror faktisk ikke at jeg har prøvd det før nå? I hvert fall, det ser jo bare helt sykt fresht ut.

Brightening Peel Off Mask – Husker dere at jeg skrev om denne hudpleieserien en gang i høst? Jeg har virkelig fått sansen for Formula 10.0.6. Alle produktene er skikkelig clean som dere ser på designet, og ansiktsmaskene er helt fantastiske. Jeg tuller ikke. Nå har jeg nettopp testet denne peel off-masken og den falt rett i smak den også! Jeg er UTROLIG kresen på hudprodukter, og tro meg når jeg sier at jeg har prøvd mye foskjellig opp gjennom årene. Vel, i motsetning til andre hudprodukter som sier at de “tilfører glød til huden”, så GJØR denne det. Jeg liker virkelig disse produktene, inkludert denne peel off-masken. Jeg pleier ofte å bruke disse maskene før jeg skal noe spesielt som f.eks før jeg skal ha fotoshoot eller skal ut på reis, men jeg bruker de like mye i hverdagen også. Å avslutte en lang dag med en varm dusj etterfulgt av en ansiktsmaske er noe av det beste jeg vet.

Body mist fra Victoria´s Secret – Jeg er frelst av body mistene fra VS, og nå kan jeg endelig ønske lukten “Strawberries & Champagne” velkommen i samlingen min! Denne kjøpte jeg faktisk på flyplassen på vei hjem fra USA i sommer, men dum som jeg er kjøpte jeg den RETT før sikkerhetskontrollen. Jeg skal love dere at det svidde litt i sjela når han amerikanske security-mannen kastet den i søpla… Vel, disse er geniale! Jeg pleier å bruke de på rommet mitt også. Får alltid kompliment for at rommet mitt lukter godt, haha! Coverbrands kjører forresten 20% rabatt på alt fra Victoria’s Secret, så ta en titt her for å sjekke ut hele sortimentet.

(Shit ass kunne gjerne vært så brun!! :P)

Autobalm Face Palette – Hawaii – Haha, synd jeg ikke tok bilde av fremsiden av dette produktet, for her har theBalm designet det som et førerkort. Haha! Det passet meg bra at jeg fikk denne nå, siden jeg ikke har fått førerkortet enda. Heheeee. Denne paletten inneholder en highlighter, en rouge, en mørk skygge som kan brukes som eyeliner og en øyenskygge – alt man trenger egentlig! 🙂

Nå får dere ha en kjempefin søndag videre! Jeg skal jobbe og rydde rommet, jeg. Senere i kveld er blir det ut å spise med hele jentegjengen ♥

17 kommentarer

Siste innlegg