Fashion Week Day 1

Hei og god dag! Nå sitter vel de fleste av dere enten på skolen eller jobb? Det er jo torsdag i dag, men det føles absolutt ikke slik for meg. I går fløy jeg rett til København etter skolen – og jeg må bare si at jeg elsker å fly!! Jeg sover alltid som en stein fra flyet letter til det lander igjen. I ni-tiden var jeg fremme på hotellet, og da møtte jeg Micke og Peter, som er selgere for Jofama. Vi spiste hotellfrokost (bäst i världen ♥) sammen i dag tidlig, og det var utrolig gøy å treffe dem igjen! Jeg digger humoren vi har, selv om den går på bekostning av meg…. De har en tendens til å si ting for å tulle med meg, og jeg tror jo selvfølgelig på ALT de sier. Haha!

Nå er vi på Bella Center, hvor Fashion Week er. Mange av dere spør hva Fashion Week egetnlig er, og det er her alle butikkene stiller ut kolleksjonene sine for den kommende sesongen, så nå er det altså AW2015 som står for tur. Butikker fra både Norge, Sverige og Danmark kommer hit for å gjøre innkjøp og finne ut hva de vil ha. Det er så utrolig gøy å være her! Jeg møter mange mennesker, er omringet av mote og fine klær everywhere, og alt er bare bra. This is mah place.

Her holder Jofama til

Her er Micke!

Dette ble dagens outfit. Jeg klarte nettopp å skrape nagla mi langs låret på strømpebuksa, så nå er den revnet… Åååh, det er så typisk meg!


Fant ut at jeg er superfin fra denne vinkelen, yupp.

Og her sitter jeg og blogger! Klager ikke 🙂 Synes det er bra jeg får tid til å blogge her, slik at dere slipper å få en bunch med bilder lenge når jeg er hjemme igjen. Det er kanskje litt gøyere å følge med på hva som skjer her og nå!

Her skal vi holde på en god stund fremover i dag! Tror vi holder på til fem, og så skal vi sikkert ut og spise i kveld. Ønsker dere en super torsdag, og så må jeg bare få sagt at jeg er så takknemlig for all støtten jeg får fra dere. Altså, dere er grunnen til at jeg får muligheten til å drive med det jeg elsker, og jeg får ikke takket dere nok. Love you all! Xx

21 kommentarer
  1. Åh du er virkelig verdens beste blogger, jeg kan ikke få sagt det nok. Du blogger så rå bra og så mye, jeg bare elsker det. Jeg leser utallige av blogger og du er den eneste som blogger bra, liksom selv om du har kyssesyken eller skal ha eksamen eller er i California blogger du hundre ganger bedre og mere enn de andre bloggerne, altså HALO DU ER BARE BEST! <3 <3 <3

  2. Mie: ÆÆÆÆH tusen hjertelig takk <3 <3 <3 Aner du hvor glad jeg ble av denne kommentaren!!! Det skulle bare mangle at jeg blogget bra for dere, så fantaastiske som dere er!

  3. You look amazing, kristine! xx
   And i have a question.. Is that a Macbook pro 13 or 15 ?
   Greetings from Germany!

  4. <3<3 DU SVARTE MEG, wihoo! <3 Haha, åh når du er glad blir jeg glad! Kos deg masse masse i København, du fortjener det så mye! <3 STÅ PÅ OG FORTSETT MED DET DU GJØR<3

  5. Høres helt fantastisk gøy ut! Kos deg masse videre 🙂 Forresten, hvilken størrelse har du i skinnskjørtet fra IvyRevel?
   Kleem

  6. Hei Kristine! Hvilke strl har du i denne kåpen? er Sheinside en trygg side å handle i fra? Vet du hvordan det er å bytte?

  7. Så koselig, du er nydelig! Men det er en ting jeg lurer på. Hvordan har du muligheten til å ta deg så mye fri fra skolen som du gjør pga bloggen? Mister du ikke veldig mange timer og får mange dagers fravær? Går ikke det utover karakterene dine? Det er jo sånn at hvis man ikke møter opp i nok timer til en fag så får man ikke vurdering.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg