Fashion Week Day 1

Hei og god dag! Nå sitter vel de fleste av dere enten på skolen eller jobb? Det er jo torsdag i dag, men det føles absolutt ikke slik for meg. I går fløy jeg rett til København etter skolen – og jeg må bare si at jeg elsker å fly!! Jeg sover alltid som en stein fra flyet letter til det lander igjen. I ni-tiden var jeg fremme på hotellet, og da møtte jeg Micke og Peter, som er selgere for Jofama. Vi spiste hotellfrokost (bäst i världen ♥) sammen i dag tidlig, og det var utrolig gøy å treffe dem igjen! Jeg digger humoren vi har, selv om den går på bekostning av meg…. De har en tendens til å si ting for å tulle med meg, og jeg tror jo selvfølgelig på ALT de sier. Haha!

Nå er vi på Bella Center, hvor Fashion Week er. Mange av dere spør hva Fashion Week egetnlig er, og det er her alle butikkene stiller ut kolleksjonene sine for den kommende sesongen, så nå er det altså AW2015 som står for tur. Butikker fra både Norge, Sverige og Danmark kommer hit for å gjøre innkjøp og finne ut hva de vil ha. Det er så utrolig gøy å være her! Jeg møter mange mennesker, er omringet av mote og fine klær everywhere, og alt er bare bra. This is mah place.

Her holder Jofama til

Her er Micke!

Dette ble dagens outfit. Jeg klarte nettopp å skrape nagla mi langs låret på strømpebuksa, så nå er den revnet… Åååh, det er så typisk meg!


Fant ut at jeg er superfin fra denne vinkelen, yupp.

Og her sitter jeg og blogger! Klager ikke 🙂 Synes det er bra jeg får tid til å blogge her, slik at dere slipper å få en bunch med bilder lenge når jeg er hjemme igjen. Det er kanskje litt gøyere å følge med på hva som skjer her og nå!

Her skal vi holde på en god stund fremover i dag! Tror vi holder på til fem, og så skal vi sikkert ut og spise i kveld. Ønsker dere en super torsdag, og så må jeg bare få sagt at jeg er så takknemlig for all støtten jeg får fra dere. Altså, dere er grunnen til at jeg får muligheten til å drive med det jeg elsker, og jeg får ikke takket dere nok. Love you all! Xx

21 kommentarer

Siste innlegg