FW15

Jeg har hatt det så flott. Dagen i går pangstartet med at jeg forsov meg, så mens resten av gjengen satt med frokostbuffèen fikk jeg melding fra Emelie (designeren): “Er du våken?” Haha, UFF. Da hadde jeg litt over en halvtime på å sminke meg, dra ned og spise frokost og sjekke ut av rommet. Det gikk til slutt da, og dere vet jo hotellfrokost: man trenger bare å ta et fat og forsyne seg av det man ønsker. Det ble jordbæryoghurt, cottage cheese, skyr, müsli, kokosflak og jordbærsyltetøy blandet sammen i en bolle. Diiiiiiigg.

Vi dro bort på Bella Center og var klar for nok en dag på Fashion Week, men jeg dro hjem midtpå dagen for å rekke flyet. Gud, som jeg har kost meg. Dette vil jeg jobbe med!! Her er det folk som virkelig elsker jobben sin. Som en sa til meg: “Jeg ser jo nesten kollegaene mine mer enn mannen min”. Alt jeg trenger i min fremtidige jobb er et like bra team som Jofama og at det handler om mote.

Kristine 1 i hvit. My gorgeous little baby!!!

I går kveld var det godt å komme hjem til familien, samt Ingvill som stod utenfor døra bare noen minutter etter at jeg var komt hjem ♥ ♥ Jeg fikk et spørsmål om hvordan jeg kan ta så mye fri fra skolen, og det er egentlig et litt godt spørsmål. Har litt fravær fra skolen dette året ja, men Fashion Week > Skole, BYEEEE BITCH. Jeg henger med i fagene da, og det er det viktigste. Jeg hadde forresten med meg data så jeg satt og skrev norsk-innlevering på flyplassen, og jeg koste meg faktisk sinnsykt der jeg satt, med Mac’en i fanget, headsettet på og en iskald Pepsi på boks ved siden av meg. Jeg klarte å konsentere meg skikkelig og kreativteten var sååå mye større. Selv om det er flere hundre mennesker som stresser og går forbi er det liksom et eller annet med det at man er i sin egen boble når man er på flyplassen. Alle er opptatt med sitt.

10 kommentarer
  1. You have too much going on w/ your jacket design. I am a makeup artist and stylist and cring whenever I see your proudly promoting your jacket. Amateur at best. Please learn fashion design,

  2. Bor dere på Bella Sky, siden det er vegg i vegg med Bella Center? 😀 Bodde der i København en gang, likte hotellet skikkelig godt!

  3. Du er så flink og dyktig, jeg blir veldig sjalu men jeg er så glad på dine vegne, så bra at du hadde det fint. Ha en strålende helg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg