dagens antrekk

Heisann! Her er dagens antrekk. Jeg har lett etter denne fuskepelsen i EVIGHETER(!!!), og i dag fant jeg den oppe på loftet. Lykke! Den er jo så god nå på vinteren, i og med at den varmer helt sinnsykt mye. I dag har jeg brukt dagen til å unnagjøre litt kjipe gjøremål, for i neste uke har jeg SINNSYKT mye å gjøre, blant annet: vitneavhør, møte med regnskapsfører, IT-prøve, innlevering i norsk, innlevering av film-prosjekt i media OG to teoritimer som jeg må ha før oppkjøring. Haha, beklager – det måtte ut. Jeg har null peiling på hvordan det skal funke, men lol… får ta hver dag som det kommer. Det er det eneste som funker. Hahahahah, jeg må bare le jeg. Flere som har hatt en slik “helvetesuke”????

Nå skal jeg en tur til byen og kikke på jakke med mamma. Hun skal nemlig kjøpe skinnjakka mi, så vi skal finne ut hvilken farge hun kler best. I dag tidlig ringte forresten Veronika meg og bare: “Jeg står i kassa nå, gjett hva jeg kjøper??” AAAAW! Jeg blir så sinnsykt, sinnsykt glad. Sitter liksom og smiler når jeg skriver dette, haha!

Bukse XX-XY Junkyard, sko Jeffrey Campbell, fuskepels og ringer Bik Bok, veske H&M, klokke Michael Kors

See ya later!! Xx

22 kommentarer
  1. Jeg har (som du kanskje allerede vet ut fra mine kommentarer i ny og ne) lest bloggen din en god stund. Har alltid likt bloggen din veldig godt og har vært innom daglig, men jeg må bare si at du virkelig har forbedret deg i det siste! Du skriver veldig engasjerende og morsomt, samtidig som det er mye informasjon og fine bilder. Digger det! Du har alltid skrevet bra, ellers hadde jeg ikke lest bloggen din daglig, men det er virkelig noe som har skjedd den siste tiden. Du blir bare bedre og bedre <3

  2. Hei
   kommenterer ikke blogget så ofte men jeg ville bare kommentere hvor mye finere du var uten så mye brunfarge
   Ikke kritikk, bare ros

  3. Hei! lurte på om du kunne forklare litt mer om den behandlingen du har gjort på huden, og om du kunne si noe om hvor mye det kostet?

  4. Annie: Hvis du lurer på hvor de selger den i Førde så er det Marcel 🙂 Gå inn på jofama.com/fashion, trykk på Retailers, søk opp din by – så får du opp din nærmeste butikk som selger jakka 😀

  5. Like jakken din kjempegodt! Hvis jeg kjøper blir det en brun 😉
   Får ikke moren din gratis jakke siden du har designet den? Ikke noe kritisk altså, bare lurte.

  6. Forstod det som at du tar IT som valgfag? Jeg skal velge mine valgfag innen én uke, og vurderer IT. Kan du fortelle litt om dette faget. Gjerne her i kommentarfeltet altså. Syns det er så greit å høre andres erfaringer! Hva gjør dere i timene, og hvordan blir dere vurdert? Angrer du, eller liker du faget?
   Håper på svar!

  7. Så på kommentarene på Jofama at jakken din var dårlig og at de angret på kjøpet, hva syntes du om det? Og er ikke jakken behagelig-ikke si jo det er den bare fordi det er din men vær ærlig! Jakken er skikkelig rååå men hvis den er så dårlig/ubehagelig vil jeg ikke kjøpe den!

  8. Jeg syns bildene dine er skikkelig fint, men jeg føler at det ikke er fokus på noe? Er det bare meg som syns eller?

  9. This outfit reminds me so bad of your blogpost once you go black you never go back haha 🙂
   it looks so perfect!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg