through my phone

God søndags morgen! Nå sitter jeg og spiser frokost mens jeg leser blogger. Det ble en rolig lørdagskveld i går (jeg er så lei av å feste… ironisk nok nå som jeg faktisk er 18 år haha), så Ingvill kom bort og vi lagde pancakes med masse godt tilbehør. Hvem sier at man ikke kan spise pannekaker på en lørdag?? Vel, utover kvelden ble vi plutselig litt spontane, så vi farget håret hennes! Hun hadde jo nesten blondt, but not anymore. Nå er hun blitt brunette igjen!

Senere i dag skal jeg møte en venninne og vi skal spise kinamat, er en stund siden sist vi møttes nå så det blir dødskoselig. Ellers er planen å få til en treningsøkt, etterfulgt av sydenplanlegging with my squad. Jeg har ikke ord for hvor klar jeg er for Rhodos i sommer! SÅ SINNSYKT GIRAAAAA!!

Jeg har ikke stelt meg enda, sitter liksom fortsatt i joggis og håret i dott, så jeg tenker det kan passe seg bra å by på noen mobilbilder fra København!

Klare for kvelden!

Jeg vet ikke hva dette er, men en eller annen form for drink som smakte mango. Kjempegodt, aaah!

På torsdags kveld dro vi ut og spiste 4-retters på en asiatisk restaurant som heter Omami. Anbefaler virkelig å ta turen innom der hvis du er i København. Fy søren, så god mat vi fikk servert! Det første vi fikk servert var tunfisk, som dere ser her. Haha, dette er faktisk første gangen på lenge at jeg har vært redd for å smake på en matrett… Denne tunfisken falt ikke helt i smak hos meg, men det var ikke gale liksom.

Scampi rullet inn i et eller annet crispy. Crazy godt!

Biff ♥ ♥ Det er SLIK den skal være stekt. Hater når den er for godt stekt, da blir den jo bare tørr og kjip å spise. Jeg digger når den er litt blodig, jeg.

Siste dagen! Her i en jakke fra Jofama, som designerene har laget helt selv. Likte lengden på den 🙂 Micke i bakgrunnen forresten, haha!

8 kommentarer
  1. wow your dinner has looked really nice!
   i just really love your blog, and how you’re doing it. you are such a big inspiration for me, i would really love to meet you for real one time!
   xoxo from germany !

  2. Hej, haha jag kan inte så bra norska men jag älskar din blogg. Du är sjukt snygg och väldigt fin modell. Jag undrar hur långt du är?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg