that type of monday

Mandag, kjære medmennesker….


DENNE DAGEN. Jeg pleier vanligvis å være veldig positiv til mandager og det vet jo dere, men i dag… Haha, jeg er så sinnsykt sliten. Jeg våknet og var i godt humør, og det har jeg for så vidt vært i hele dag, men jeg kan seriøst ikke huske sist jeg var så sliten. Dagen startet med vitneavhør hos politiet (det gikk fint, men jeg visste jo veldig lite så hadde ikke mye å komme med), deretter full skoledag hvor jeg ble minnet på hvor sinnsykt mye skolearbeid vi har for tiden, og etter skolen hadde jeg møte med regnskapsføreren. Puuuh, pust Kristine.

Altså, humøret mitt er on top for tiden og jeg jo så mye gøy å se frem til, hadde det bare ikke vært for stresset som henger over meg så hadde ting vært perfekt. MEN slik er det når man går på skole og jeg vet jo at jeg absolutt ikke er alene, og jeg vet enda bedre at jeg alltid kommer meg gjennom det. Det gjelder bare å tenke positivt. Føler det hjalp en god del å få ut frustrasjonen, haha! Jeg har fått en del kommentarer i det siste om at jeg alltid er så glad, og ja, jeg er jo det, men dere ser også nå det ikke bare er fryd og gammen hele tiden. Men hva i svarte, det er folk i verden som sulter, ikke har et sted å bo og som har mistet foreldrene sine, og her sitter jeg og klager over et par prøver og innleveringer. Det blir for teit.

I dag skal jeg unne meg selv en ørliten powernap (HAHA, det er ikke ofte!!) før jeg starter på matteleksene. Vi skrives etterpå! Grip dagen, og om du har mye på skolen slik som meg, så kommer du deg gjennom det. Stay strong :)

15 kommentarer
  1. Hørtes ut som en slitsom dag, hehe.
   Btw: Kan du evt lage en video der du forklarer litt mer om sminke og hvor man kan kjøpe det? +Hva de forskjellige sminkekostene blir brukt til?

  2. Digger sånne innlegg hehe! vi har nesten ikke lekser nå for tiden (9.klasse) og det er 0 prøver og innleveringer, litt kjedelig men hihi. Lykke til! du er kjempepen! (selv når du ikke smiler 🙂
   kan du lage en video om hvordan du sminker deg til hverdags?
   ha fortsatt en fin dag 🙂 <33

  3. du har lov til å være sliten og lei og bare tenke på deg selv en stund! alle mennesker trenger det en gang iblant 🙂 det er bra at du vil dele sånt med oss ^_^

  4. Heey! School here is never easy and we had really tough periods and now we ate heading into some too! :// it slowly starts again! I hate when techers give to many tests and don’t cate and eventually you end up with 3 tests at one day! However these school problems shouldn’t bring us down !! We can do it as we always managed to make it rught? LOVE YOU <33

  5. Du er flink. Skikkelig flink. Vet hvordan det er å bare koke over i hodet, med fullt av tanker og gjøremål. Men du er så strukturert av deg at dette mestrer du med glans;) Digger bloggen din. Du er heldig;)

  6. Vi har og sykt mye på skolen denne uken! Derfor passer det sykt dårlig at jeg er blitt syk og må være hjemme.. Klarer heller ikke sitte med lekser hjemme nå som hodet mitt banker, haha uff. Jaja!

  7. Synes det er teit å skrive at andre har det verre enn deg, og at du derfor ikke kan klage. Ja, det vil ALLTID være noen som har det verre enn deg selv, men det betyr ikke at man kan ha det dårlig med “god samvittighet”. Utdanningen i Norge har store og harde krav, det er mye arbeid og lekser både i og etter skoletid. Pluss at man i ungdomstiden har man mye og slite med av andre ting, og for noen, kanskje ikke deg, så er det faktisk ille og noe å klage over. Ja, de som sulter og ikke har et hjem har det verre, absolutt – men det gjør ikke at vi som ikke har kjent den type “ille”, ikke har det dårlig selv. Jeg synes vi alle bør få tømt hjertet og sagt fra hva som er tungt uten å ta i betrakning at andre har det verre. Man skal tenke på andre, men man kan ikke nekte seg selv å ha det vondt fordi man ikke sover ute om natten uten penger og mat.

  8. Hørtes ut som en fin mandag i forhold til min.. Forsov meg.. Står egentlig opp 05.15, men våkne 06.40.. Da hadde bussen reist for ti min siden.. Trodde jeg hadde ti min hjemme før jeg måtte løpe til neste buss, men hadde heldigvis 20 min.. Rakk så vidt kle på meg.. Kom en hel time for sent til skola.. Sååå fuck det

  9. jeg liker deg skikkelig godt kristine! i perioder det er alt for mye på skolen, man er sliten og man er lei av å jobbe, gjøre lekser og alle forventninger, er det utrolig lett og klage og syntes synd på seg selv, og det er faktisk greit innimellom 🙂 men som du sier, vi er så utrolig heldige og det er lett og glemme. jeg tror ikke vi har anelse om hvordan ting ute i verden egentlig er engang, ikke før vi får sett det med våre egene øyne. men vi må kunne kose oss, klage og leve fordet. vi må bare ikke glemme at det faktisk er mennesker som drømmer om livet vi lever, som aldri, uansett hvor hard de jobber, kommer til å få det! you go girl, du virker som en BRA jente

  10. I love the way you think Kristine! you’re very smart, and nice, and an absolutely beautiful, gorgeous lady, I hope school work is lighter these days, love!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg