noen flere bilder fra køben

Hey girls! Og gutter, selvfølgelig. Denne dagen har gått superfort!! Shit, jeg kan ikke huske sist en skoledag fløy unna i en sånn fart. Jeg hadde en IT-prøve om datamodellering og det er trolig den eneste prøven i hele mitt liv hvor jeg har sittet og bare…. hva…. faen…. er dette…. 🙂 Vanligvis ville jeg fått panikk, men den teller ikke mye tror jeg, så det får gå bra, haha! Jeg husker at på ungdomsskolen så kunne jeg nesten begynne å sippe om jeg fikk 5 på en prøve, så om du er slik: forbered deg på at du må legge lista lavere på videregående. Jeg er fortsatt streber og ønsker alltid toppkarakter, men man må akseptere at man ikke ALLTID kan få 5 og 6. Med mindre man vil miste alt av sosialt liv og friitd… Anyways! I dag har jeg og Ingvill date. Nei da, hun har allerede kjæreste, men vi skal henge sammen i dag. Vi ble enige om trening på Spenst og badstue, høres ikke det herlig ut?

Her kommer noen flere bilder fra København. Haha, jeg tok så mange bilder, håper ikke dere går lei!! Jeg er snart tom. Snart.

Partying in Denmaaaark! Jeg skal definitivt tilbake til København på weekend, slik at jeg får opplevd byen skikkelig. Det er jo så fint der! Jeg og Pål-Victor snakket faktisk om å ta en weekend der, i sommer maybe, tenk så gøy da! Shoppe, spise god mat og dra ut. Utelivet var jo sykt bra bare på en torsdag liksom!

Jeg møtte de herlige jentene bak Kouture på Fashion Week. FOR noen fantastiske jenter! Altså, den energien de kom med, det var helt herlig! Vi ble stående lenge å prate, og jeg følte liksom at jeg kunne prate med dem om alt, haha! Så neste gang jeg er i Oslo (som må bli i nærmeste fremtid) skal vi dra ut og spise sammen, og det ser jeg allerede skikkelig frem til 🙂 Creds til dem for alt det de har fått til, da! Jeg fikk litt tips om det å starte med noe eget til og med, wiii.

Masse digg fingermat ♥ ♥

Jeg gikk rundt og prøvde nesten alle jakkene til Jofama, og jeg ble helt forelsket i denne! Så fin.

Ser det ikke herlig ut? 

14 kommentarer
  1. Hei, jeg skal til København til helgen og hadde satt stor pris på om du kunne skrevet de utestedene du har vært på og likte i København! På forhånd takk 🙂

  2. Hei 😀
   Jeg lurte på om du har noen spesielle matvaner, og om du kanskje kunne laget et innlegg med det du spiser i løpet av en dag. 😀

  3. Hei kristine! Lurte på ol du kunne ha laget et innlegg om samarbeidet ditt med Jofama, altså jakken. Har et par spørsmål keg lurer på: – har du betalt jakken din selv, og har du alle fargene. – hvorfor valgte du å lage i de fargene og fasongen? – hva synes du om prisen som er satt?- hvordan var det å få jobbe led jofama?
   Du er rå, og det er jakken også 😊😊😊

  4. Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg med hvordan en dag ser ut for deg (med trening og måltider).

  5. Hei! Lurer på hvor du kjøper buksene dine fra? Eller hvilken er favorittbuksa di og hvor kommer den fra? hvor kjøper du bukser som sitter så fint på?hvilket merke? jeg er også ganske slank som deg, så fint å få noen råd 🙂 (snillt ment<3) Elsker bloggen din <3<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg